Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Mnichovo Hradiště 2011
Deskoherní akce 31(30).3 - 3.4.2011 v prostorách bývalého kláštera v Mnichově Hradišti. Vzhledem k omezeným ubytovacím kapacitám (30 míst) je akce lehce výběrová. Vítán bude samozřejmě každý, ovšem ubytování by si již museli zajistit sami v některém z místních hotelů či penzionů. Více o prostorách zde: http://www.fokus-mb.cz/vnejsi/klaster.htm.)
Pořád musím myslet na to, až se zase všichni uvidíme! :) Těším se fest lidi.. už jen pár dní.. ( Opovažte se mi napsat, že tomu tak není.. :D )
Jinak nic nechci.. ani se na něco zeptat.. :) Prostě jsem měl chut to tu trochu připomenout.. :D
já se také těším
A ty jsi byl na zatroconu? Mám problémy zařadit si obličeje s přezdívkami.
To Elenistar
Počkej, chceš říct, že ty jsi tam byl taky??? :S Přitom tě nemám ani na jedné fotce..:(
Ach jo.. kdyby jsi tam byl, to by jsme se alespon přivítali ne?.. ( :D )
SSZGSA
a kterej Ty vlastně seš???
:-))))
To Tajemná
Tak narozdíl od Elenistára ( doufám, že to píšu dobře :) ) si tebe pamatuji. A pamatuji si tě asi nejvíc v momentě, kdy jsi mě zlákala na temnou stranu a já si s tebou dal záda! :D
Pak jsem se totiž dostal do tvých, Sydových spárů a už to bylo... Nebylo a není cesty zpět!
A tak čistý a slušný jsem to byl.. :D
Jenda
fuj, ticho!
Ještě teď je mi blivno :-)
...už vím, kerej seš :-)
už ani ne měsíc
a bude to tady :-) Chci se zeptat, jestli má někdo možnost přivést tam sud s pivem, peníze by se vybírali tam, já vezmu pípu, ale budu brát i ten gril a bojím se, že to auto není až tak úplně nafukovací. Narážečku mám želvu, pípa je kompresor s chlazením, pít se dá cokoliv, možná budu mít soudek nějakýho speciálu z březňáku, ale to bude jen 30 na chuť. Kdo bude chtít pít, ať si vezme osobní půllitr. S jídlem bych to asi řešil individuálně, kdo bude chtít využít grill, ať si tak den dva před akcí nezapomene naložit nějaký to sousto. Lednička tam je. Jinak nedaleko je český ráj nebo třeba prachovské skály, jestli bude hezké počasí, tak počítám s tím, že si třeba na půl dne odpočinu od her a vydám se někam na výlet, je tam toho spousta, ale to bude taky individuální :-)
ozzy
no, teoreticky muzu ja. Pivni majak mame pred nosem.
to rbx
to by bylo fajn, otázkou je, kolik se tam toho vypije, jeden sud určitě, dva podle mě taky, zase nechci, aby do toho někdo zahučel za svoje prachy a pak si domů vezl soudek s nedopitym ležákem. V želivi se toho vypilo kolik? Tam to byly minimálně tři sudy, ale bylo nás tam víc, co? Zase v Hradišti nebude kofola, takže se to bude muset kompenzovat :-)
ozzy
Ja myslim, ze tri sudy se vypijou;) U me to zatim vypada, ze budu moct az v patek po praci, ale taky bych jeden mohl dovezt. Ci operativne nedovezt, podle toho, jaci budete do te doby bohatyri;)
ozzy
To já teda s odpočinkem od her rozhodně nepočítám :D
KungPao
Přesně tak! Od her odpočívám v práci. ;-)
Ozzy
max dve tricitky. Na Slapech to bylo cca v 18-20 lidech akorat, ale pilo malo lidi. Nejvic ja a Sydo. Takze do tri sudu nejdu.
pivko
třeba se tam najdou lidi, co nepijou. Nevím kolik jich takových může být. Ale stát se to může.
Ozzy
i kdyz asi to byly dve padesatky. Pochybuji ze v te hospode mela male sudy.
pivo
do mě pivo nikdo nedostane, ale Pitrs těch 8 dá (nechci podceňovat ani přeceňovat, nesleduju a ani čárky mu nedělám)
btw. není tam někde poblíž pivovar, kde by se v případě potřeby dal sud dokoupit?
pivo
asi by to šlo udělat i takhle: Jeden sud od rxb, jeden sud od anekena, jeden sud ode mě (ňák to tam narvu). Když nebude splávek, tak si ten jeden sud zase odvezu domů a udělá se pak u nás nějaká afterparty při člověče nezlobe. Ty dva sudy se udaj, i kdybych to měl do Elenistára a Elly lejt násilím :-))) Jinak co se týká výletů, nikdo do ničeho nenutí, jen podotýkám, že nedaleko je útvar, který se jmenuje Mužský skály... kdo by odolal? :-))))
Mužský skály
jj, ty sou pěkný, ale nejhezčí z Českýho ráje v blízkosti Hradiště jsou podle mě Drábský světničky...kdyby bylo pěkný počasí, tak bych se od deskovek i na chvilku utrhnul :-)
ad výlety
tak mi určitě na nějaký vyrazíme. A už se hrozně těšíme - na všechny a na všechno!
pivo
za Mnichovým Hradištěm je asi 5 km pivovar Klášter, jinak asi o dalších 10-15 km jsou tam Svijany.
Pivo? Víno!
Takže příběh piva se nám blíží ke šťastnému rozuzlení. Dějství druhé - víno. Bude ho tam někdo pít?
pivo
já taky pivo ve velkym pít nebudu (maximálně si dám jedno, dvě) takže se mnou taky moc nepočítejte
ad Thales: buď jedno, nebo druhý
pivo
No ja si svych par zejdliku taky dam;) K deskovkam mi pivo sedi urcite vic nez vino;) Ale muzu vam vzit neco z Moravy na kost;)
Aneken
No vidíš, mě zase pivo sedne k obědu, ale jinak si ho dám výjimečně. Já vyzvídám, jestli mi pak nevypijete přivezené zásoby, abych podle toho případně velikost zásob upravil. :-D
heh
nic tu s touhle akci nemam spolecneho, ale obcas se z nudy vyplati si precist i diskusi, ktera se me netyka. Fakt jsem se pobavil a zasmal. Elenistar 20.1.2011 22:58:31 me fakt dostal do kolen:-D
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Kolonie
Akt. cena: 970 Kč
Končí za: 16 hodin