Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Mnichovo Hradiště 2011
Deskoherní akce 31(30).3 - 3.4.2011 v prostorách bývalého kláštera v Mnichově Hradišti. Vzhledem k omezeným ubytovacím kapacitám (30 míst) je akce lehce výběrová. Vítán bude samozřejmě každý, ovšem ubytování by si již museli zajistit sami v některém z místních hotelů či penzionů. Více o prostorách zde: http://www.fokus-mb.cz/vnejsi/klaster.htmloser
právě... jestli máš něco zajímavějšího, tak já je vezmu rád.
ale štvete mě... mám pocit, že když pojedu až v pátek tak o něco velkého přijdu
sydo
Fajn, jeste s nama pojede Elenistar, aspon bude zabava;)
elenistar
jj mam neco lepsiho asi budem mit eyrona :D
KungPao
my jedeme s Jendou ve stredu, takze se muzes pridat. Zahrajete se mnou nekdo Zombie State? Blackbearda vzit muzu, ale nevim, jestli budu mit chut ho hrat... na Warconu se mi trochu znechutil.
Thales: ty mas odvoz?
all
vsimli jste si, ze jak se tu mluvilo o pivu a sudu, tak sem vsemocny Google nasackoval reklamu na pivnimajak, domacivycep a jine? :-)))
Coz me pripomina... jak jsme vlastne domluvili to pivo?
thales
ja jedu urcite uz ve stredu ... jestli to ma cenu .. jak se prosimte muzes tak hloupe ptat ... omlouva te mozna jen to zes nebyl na druhem zatroconu .. tva otazka by mela spise znit ... kdo jede uz v pondeli ?
rbx: mozna se k vam prisocknu :) Pokud se teda nenacpu k elisse, ale nevim jeste jak jedou oni.
rbx
Ja tam mam: Vytvor si svuj pullitr;). Ja muzu tu jednu becku vzit v patek;)
Auto
Příští týden budu mít normálně auto, z Kladna pojedu kolem Prahy, takže bych mohl někoho nabrat na Zličíně. Zatím nejsem pořádně domluvený na obsazení auta, ale pokud by nebude vadit troška mačkání, jsem schopen odvézt ještě 4 lidi. Zjistím a dám vědět.
Pojedu stejně po práci, takže počítám, kolem čtvrté páté. Jinak u Kladeňáků se můžu už předtím stavit a hry naložit do auta, aby se s tím nemuseli tahat. ;-)
re
cSf.Loser: Super, těším se!
rbx: Zombie state dám rád!
Kladeňákům
nabízíme odvoz ve středu odpoledne až v podvečer. Jedeme jen dva a hry, tak se k nám ještě dva určitě vejdou. Tentokrát nejedeme přes Prahu, takže další zájemci by museli přijet na Kladno.
auto
středa večer - praha, jinak konkrétní dotazy mi prosím kdyžtak směřujte do pošty, nevím teď, kde mi hlava stojí a dostanu se na zatrolenky až večer, díky za pochopení
tss
Jediný co eyrona omluvá, je fakt, že má taky puzzle strike, a tedy dobrý vkus. Jinak bych vůbec nechápal, jak můžeš roztomilého plyšového medvídka v kouzelnickém klobouku srovnávat s kým koli. (až na toho eyrona, ale jenom proto, že má ten puzzle strike)
btw: tentokrát mám další ultimátní rozšíření mého kostýmu... myslím, že se bude hodit právě do míst, kam jedeme!
Kdo by co mohl vzít :) To Ella, Thales, Eyron - a i dalším :)
Vezme někdo Starcraft boardgame? Já bych si ho hrozně ráda zahrála!:)
To Ella: Takže tedy berete i Dobyvatele vesmíru i Twilight Struggle? Obojí bych si moc ráda zkusila, když bude někdo ochoten naučit mě to :)
To Thales: Vzal bys i Talisman?:) Ten bych taky ráda vyzkoušela:)
To Eyron: Z Tvé sbírky by se mi líbil Cosmic Encounter, Descent a ten Starcraft: The Board Game, BSG + Exodus :)
Pastelka
Jasně, Talisman vzít můžu, ale možná bude lepší od Siarona s rozšířením. Jinak v autě budu mít 4 volná místa. Anebo když auto nenaplním, tak bych se připojil k někomu. Přeci jenom ten benzin není nejlevnější. :-/
odvoz
Já pojedu z Prahy ve čtvrtek, pokud by někdo chtěl můžu ho svést.
Z hradiště pak jedu v sobotu večer / neděle ráno směr brno kdyby někdo chtěl využít i této možnosti odvozu.
bude se nějak řešit ubytování kdo s kým předem nebo až na místě operativné?
odjezd a podobne
tak jsem zjistil ze nastupni do prace mam 1. tzn ze v patek musim nastoupit a tudiz nemuzu ve ctvrtek odjet, tudiz se ptam, kdo ma v patek odpoledne volno v aute ?
pastelka
berem oboje
ts jsme zatím hráli jen jednou a dobyvatele ještě vůbec, takže pokud by ty dobyvatele někdo vysvětlil budu ráda :-)
ella
dobyvatele vysvětlím a doprovodím komentářem znalého hráče... :)
všem
Jinak kromě odvozu nabízím také dovoz libovolné z našich her na vyzkoušení, takže můžete směle zkoumat náš seznam (v nejhorším pojedeme kombíkem ;)), dejte včas vědět, ať si kdyžtak osvěžím pravidla. ;)
Rbx má slíbený Eollis, takže ještě tři se mohou přidat. ;)
aktualizace
poprosím o aktualizaci účastníků, ať víme jak s náhradníky (něco málo už vím, ale úplně v obraze nejsem). Ke mně do pošty, díky :-) Jinak cena za noc je 200CZK, pokud se bude topit, tak 220, ještě taky prosím poznamenat, kdo pojede už ve středu (případně čtvrtek) a kdo dorazí až v pátek. Máte-li nějaké ubytovací preference, tak je můžete také doplnit, pokoje jsou 4lůžkové, takže orgie si plánujte jen ty herní :-)
Samurai Swords
Mam s sebou vzit tohle? Dostanem to na stul? Ja bych to zahral rad;)
...
máme navíc dalších 10 postelí, pokud bude zájem
anaken
urcite to bych rad zkusil, japonsko, mec v nazvu a kostky kdo potrebuje neco vic?:D
Auto
Já ruším auto a jedu s Elissou. Jenom aby pak nenastaly nějaké zmatky, tak to říkám hned.
hry
Pojedeme s Pastelkou autem uz ve stredu, brat budeme asi jen Mansions of Madness, Nexus Ops, Resident Evil, Munchkin Quest a mozna Arkham Horror a rozsireni, kdyby se nekdo nahodou rozhodl si zahrat :-)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Věc: Desková hra
Akt. cena: 1500 Kč
Končí za: 2 dny