Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Mnichovo Hradiště 2011
Deskoherní akce 31(30).3 - 3.4.2011 v prostorách bývalého kláštera v Mnichově Hradišti. Vzhledem k omezeným ubytovacím kapacitám (30 míst) je akce lehce výběrová. Vítán bude samozřejmě každý, ovšem ubytování by si již museli zajistit sami v některém z místních hotelů či penzionů. Více o prostorách zde: http://www.fokus-mb.cz/vnejsi/klaster.htmpivo x víno
pánové, k deskovkám se hodí pivo, přece jen se pak lépe likvidují následky převržené světlé desítky, než dvou decek červeného.... krom toho půllitr má stabilnější základnu.
edit: jinak já se nebráním ani vínu, ve správném poměru :-)
re
Jestli mi to nakonec vyjde, tak asi taky moc piva nedám (piju ho jen v létě) a budu zvyšovat šance svých deskoherních soupeřů nějakou dobrou irskou či skotskou...
ubytování pro čekatele
Tak jak to vypadá s tím ubytováním pro čekatele? :)
ozzy
Co ti brání si nalít půl litr bílého :)
ozzy
Bohužel mi do tohoto termínu něco vlezlo, tak mě prosím jako čekatele vyšrtni.
Ozzy
Vy máte při hře pití na stole? 8-O Znám lidi, co znají lidi, co za to druhým lidem lámou prsty. :-D
thales
Jj, já se taky znám. A za brambůrky jsou ještě bolestivější sankce.
offtopic
Záleží na skupině. V Bobrovi ke Kykládám nesměl na stůl ani popelník, ale doma s kámošema či nejmilejší je pivko, dvojčička červenýho nebo šťopička švestkovice povinnost...
Thales
Dyt deskovky jsou od toho, aby se pri nich clovek bavil, tak proc se omezovat?;) Ja uz mam par her vykoupanych a nelituju, proste se to stane a rozhodne se z toho nezblaznim;) Posledne mel kamos vetsi pocit viny nez ja zlost;)
aneken
Jasně, že je hra pro zábavu, ale když na ní šetříš třeba i pár měsíců, rozhodně to není nic příjemného. Auto je taky od toho, aby tě přepravovalo, ale když tě někdo zboří, neřekneš si, vždyť co? Koupím nové! :-D
Thales
No jo, ale rozbity auto nebude funkcni;) Hra bude porad funkcni, ale bude o neco hur vypadat, s cimz se sem ochoten smirit;)
Aneken
Dokud je auto schopné jízdy, taky je funkční. ;-) Prostě já nejsem zase extrém, ale jsem obecně vysazený na pořádek a tak, takže jídlo a pití při hraní nemám moc rád, ale naštěstí máme velký stůl, takže je dost místa na hru uprostřed a pití a jídlo po stranách. Taky řešení. ;-)
PJ - sign off
Přátelé, bohužel se musím odhlásit :(
Tč. budeme hrát s Improverty v pražském Undergroundu. Mrzí mě to o to víc, že vzhledem ke kolizi akcí nemá ani cenu vás na to představení zvát...
PJ
Který den? já do Hradiště jedu až v pátek.
sydo
Hrajeme v sobotu.
A dovolená čtvrtek/pátek nebude možná...
hry
uz se nam to pomalu blizi a tak bych zkusil zacit debatovat o hrach, kdo co chce zahrat a kdo co bere
pokud ma nekdo zajem abych vzal neco ze sve male sbirky piste moc rad vemu
ja osobne bych moc rad zkusil pitchcar a nejakou wargame nejlepe zamerenou na starovek nebo stredovek
sydo
Nechces v patek vzit autem? Ja pojedu asi v patek po praci Elenistarem odnekud ze Smichova?
Loser
Ja poberu nejake novinky, co mi padnou pod ruku;) Kdyby byla po necem shanka, dejte vedet, stejne budem v Brne delat tu hernu, tak muzu rozbalit i neco, po cem sam zas tolik netouzim;)
Hry a ubytování
Jede tam někdo ve středu odpoledne? Já bych mohl po práci, otázka je, má to cenu? A další otázka, budeme hrát všichni v jedné místnosti, nebo je tam ještě nějaká menší místnost pro hraní? Mám takový nápad, ale nevím, zda půjde zrealizovat...
Můžu vzít prakticky cokoliv z mého listu, ale na odlehčení určitě vezmu Red Dragon Inn, Munchkiny a Dixit. Jinak plánuji taky Mansions.
cSF. Loser - Vezmeš Cyclady a Wrath of Ashardalon? To bych si moc rád zahrál. :-)
re
Po úspěchu v Želivě plánuju vzít určitě drobnosti Lifeboat, Resistance, Kill the hippies, Space Hulk - Death Angels a GoSu. Z větších her možná Labyrinth, Puzzle strike, Cosmic Encounter... Pokud má někdo zájem o něco z mého seznamu, stačí se ozvat ;-)
eyron a ostatní
no já zase nemám tolik novinek, tak já můžu vzít osvědčené pecky... vzal bych svou tašku - small world, puzzle strike a nabarvený cyclady
aneken
Diky, svezu se moc rad. Vezmu Burning Blue a ASL, mozna Successors a HIS coz? Na Pax to nevidim :)
re
Thales: já nejspíš pojedu ve středu odpoledne, z Prahy, ale nevím jak, protože nejsem řidič :D takže se přidávám k výzvě, jedete někdo ve středu odpoledne z Prahy? Nebo to švihnem nějak autobusem, ale vůbec nevím jak to tam jezdí...
Nevím co vzít za hry, potáhnu se s tím do práce, tak by duplikáty mohli vzít jiní :) Určitě beru AMDT, Empire of the Sun (Jendo!!), Men of Iron a Samuraje...
Mám brát Successors a Blackbearda, nebo je vezmete někdo jiný? :)
Kdyby někdo něco chtěl, tak mrkněte do seznamu, rád to přidám do batohu..
kdopak tam bude už ve středu
kromě mě a Pitrse?
My berem všechno co máme (auto to uveze)
Thales
neni problem WoA vemu moc rad, cyclady mozna taky vemu ale pokud je veme elenistar tak radeji usetrim misto a vemu neco jineho
edit: my jedem uz ve st odpoledne
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Arkham Horror: The Card Game Core Set (EN)
Akt. cena: 50 €
Končí za: 1 den