Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Mnichovo Hradiště 2011
Deskoherní akce 31(30).3 - 3.4.2011 v prostorách bývalého kláštera v Mnichově Hradišti. Vzhledem k omezeným ubytovacím kapacitám (30 míst) je akce lehce výběrová. Vítán bude samozřejmě každý, ovšem ubytování by si již museli zajistit sami v některém z místních hotelů či penzionů. Více o prostorách zde: http://www.fokus-mb.cz/vnejsi/klaster.htmvse
Vareni zni fajn, klidne mohu s necim pomoct (akorat si nedokazu predstavit vareni pro takovou bandu nenazrancu). A turnaj v klasice zni jako super napad !
to Elenistar
na kofolu v mym podání zapomeň, sice bych to taky uvítal, ale pípu mám jen jednu a z piva do kofoly to přehazovat nejde. A pivo má přednost, to pochopíš :-) Jinak menší update, budu mít možná tak cca 5 litrů moravské hruškovice :-)
to Vinas
chlape tebe rád uvidím i třeba jen na jednu hodinu, co se týká míst navíc, udělám, co budu moci
to Paladin
turnaj je dobrej nápad nejsem proti, klidně seženu i nějakou tu cenu, systém turnaje a hru ale nechám na povolanějších
to SSZGSA
já to věděl chlape! Nešlo to jinak! Jinak Zoidberga si nech, sice ti vůbec není podobnej, ale je fajn :-)
to Ikri
za mě jsem rád, žes to napsala. Čekal jsem to a umím pochopit, že to tak na někoho může působit a já se díky tomu mohl pokusit obhájit. Za sebe má svědomí čisté, je to tak, jak jsem napsal. Tu poznámku o té místnosti trošku nechápu, v té době tam samozřejmě také byla, ale co to má co společného s tou současnou akcí?
nedá mi to
Ano, zatrocon byl pro všechny, nicméně zorganizovat takovou akci není prča, i proto je toto menší sraz. Zatrocon bude opět v létě, patrně na míste minulého Warconu a bude otevřen široké zatrolené veřejnosti. To, koho si kdo na akci pozve, je každého věc a (malá dobře míněná rada) já osobně, když někoho někam zvu, preferuji lidi, kteří umějí pozdravit, představit se a hlavně se občas i usmát. Dobrou noc všem a snad se Jeníkovi nevyhrabe šéfová ze země :)
Ozzy a sydo
Ozzy
Mně osobně těší, žes to čekal. Nechci, abyste to pochopili jinak, než to bylo myšleno. A díky za kultivované reakce.
Jinak co se týče té místnosti, tak nevím, jestli to teď správně chápu já, ale jestli tam taková je, tak o ní prostě jen nevím a nechápu proč jsme se vždycky někde tlačili.
Sydo
Tvou poznámku hodnotím jako podpásovku na dobrou noc. Jestli mě obviňuješ z toho, že jsem byla k někomu nepříjemná, tak nemluvíš pravdu.
Jestli mi máš za zlé, že jsem neobešla rovnou všech 50 lidí, tak věz, že ne každý je takový suverén jako ty. Já jsem prostě volila cestu seznámit se s těmi, se kterými si stihnu zahrát. Jistě všichni tví kamarádi chodili od stolu ke stolu a představovali se. Bohužel, ke mně jsi přišel jen ty. A naprosto jistě vím, že jsem ti podala ruku, usmála se a představila, protože konkrétně ty jsi byl z těch, na které jsem se těšila. Jestli myslíš moji kamarádku, tak ses jí na něco zeptal a ona ti nerozuměla, ale nevím, co s tím mám společného já.
Fakt podpásovka.
Turnaj...
Jééé.. :D Já se o něm už dva dny bavím se Siaronem.. a Chtěl bych něco rozhodně podniknout ale klidně to někomu přenechám.. :D Teda.. zase až tak klidně ne.. :D Ale rád bych třeba pomohl.. :D
To Ikri : To nemáš pravdu.. Já jsem za tebou přišel taky.. :)
SSZGSA
Počkej, tady byla řeč o představování! :)
Jinak ty, Karel, Eyron, Trohat jste byli na nás moc hodní a vtáhli jste nás do společnosti :) Určitě jsem na někoho zapomněla, tak snad se nebude zlobit. Ale že by někdo jen tak přišel a řekl já jsem ten a ten, tak to snad jen Sydo. A jestli kecám, tak jsem taky jen člověk a namouduši jsem to zapomněla! :)
A už mně nechte, nebo si něco udělám :)
ikri
já mám pocit, že jsem se snad k vám otočil od stolu... :) ale nechci kecat ;)
Elenistar
Tak nekecej, když nechceš kecat ;-)
Možná ses otočil, ale když jsi viděl naše čarodějniční výrazy, tak ses otočil zase zpátky:-D,protože s tebou jsem určo nemluvila
ikri
S Elenistarem nikdo nemluví :)
Miniturnaj
miniturnaj je super nápad, jen vymyslet ve které hře by to mělo být, tak vymýšlejte :)
EDIT: co třeba v Bangu ? :D
trohat
Pitch Car nebo Schildi Schildkröte!
ikri
tak se mi to jenom zdálo. Já jsem se právě jako snažil vždycky někam zapojit, ale moc lidí mě nepřizvalo. Akorát sydo si se mnou zahrál nějakou dětskou dinosauří hru. Jako byla to blbost, ale byl jsem rád, že si se mnou někdo povídal. A že mě zapojil. On je hrozně fajn kluk ten sydo.
Elenistar
Ty seš vůl, já se tu teď směju jak blbec, úplně tě vidím, jak to píšeš :) Já mám občas OPRAVDU blbé vtipy, ale jistoty zůstávají - třeba s Elenistarem si můžeme napsat úplně všechno :)
Btw. ti dinosauři tě bavili, jen nepovídej :)
elenistar
ze te placnu po klobouku !! Ja mam takovej pocit, ze jeden celej den jsem vedle tebe sedel pecenej varenej ... toastovanej :)
Kluci...
...fakt bych nečekala, že mě dneska ještě rozesmějete! A hajdy spát!
sydo
Bavili moc. :) Jinak pro ostatní: Opravdu si mnou můžete povídat. Já se neurazím. Jsem poměrně sympatický chlapec v kouzelnickém klobouku. :)
elenistar
je milý, hodný, nekouše a mazlí se, hodí se na zahradu, ale i do bytu. na děti je zvyklý.
chcete ho?
rozhodně ANO
jinak jsem pro turnaj v Pitch Car ... klašter rally
Elenistar
na příští Zatrocon dostaneš cedulku: "Můžete si se mnou povídat" :D
Btw. Ikri není tak zlá jako na avataru, příště jí vezmeme do Schlachtu :) Tímto ještě jednou veřejná omluva pro Ikri pramenící z nedorozumění. A teď už fakt dobrou.
EDIT - tedy, to jsem to zas splácal, ta omluva nepramení z nedorozumění, ale to, za co se omlouvám, pramení z nedorozumění, kapišto? :)
ta"jemná"
Ta"jemná": Nevyskakovala bych si, ale doma jsme s Jirkou naši debatu, kdo koho nechá v březnu doma, uzavřeli raději příměřím:-) A to tak, že jsme si objednali MEQ, no za tu cenu tolik prstenů a můžeme se o ně přetahovat každý večer :-D
Elenistar: Prý sympatický chlapec, pchhh. Nevěřte mu ani slovo, je to psychopatický děcko, co pádluje s člunkem zásadně od břehu, měl by dostat pádlem po kouzelnickém klobouku :-D
trsta
a navic prohnany cylon co se tvari celou hru jako ze to hraje poprve (a to i v pripade ze to skutecne hraje poprve), dela ze nevi co ma delat, a vsechny mate tim ze dela presne to co mu reknou ze ma delat ... a uplne nejhorsi je ze to nakonec vyhraje, prestoze celou dobu posadce poctive pomaha :)
sydo
Ne, opravdu už musíme jít spát - mně na té tvé formulaci ani nebylo nic divného, musela jsem si to přečíst několikrát :D
A aby nedošlo zase k nějaké mýlce - já JSEM tak zlá, jako ta z avataru :)
A s váma už nikam nejedu :D
jééé
To je paráda, když jsem ve skupině oblíben. :)
ikri
Tak to jo v pohode, to je nejaka lesni elfka ne ? :)
Všichni
Když jsem slyšel vyprávění Elissy a Siarona v kombinaci s tímhle vláknem, začínám mít pocit, že jsem skutečně přišel o hodně, když jsem se na lednový zatrocon nedostal. No nic, budu si to s váma muset vynahradit v Hradišti. ;-)
Ozzy
V pohodě. Jak jsem psal, klidně budu do kláštera docházet. Nakonec hraní a společenská zábava je přeci důležitější než spaní :-)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Albi: na ex! Hry na párty - nová, pouze rozbalená
Akt. cena: 50 Kč
Končí za: 5 dnů