Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Mnichovo Hradiště 2011
Deskoherní akce 31(30).3 - 3.4.2011 v prostorách bývalého kláštera v Mnichově Hradišti. Vzhledem k omezeným ubytovacím kapacitám (30 míst) je akce lehce výběrová. Vítán bude samozřejmě každý, ovšem ubytování by si již museli zajistit sami v některém z místních hotelů či penzionů. Více o prostorách zde: http://www.fokus-mb.cz/vnejsi/klaster.htmjenda
On to podle mě věděl od začátku, a chtěl jenom vědět, jestli nám to bude jedno nebo ne.
jenda jede
super!!
siaron:
tak domluveno a jako dítě si vezmeme Jendu :D
loser
Koupim mu na Matejsky nejaky poradny lizatko, aby se zabavil a necoroval ostatnim kapsy :)
Hlásím se, hlásím
Bych se taky přihlásil, jestli můžu.
A spokojím se i s noclehem ve stájích :-)
účastníci
Aneken (musí to vysvětlit manželce)
RBX
Sydo (je pro každou špatnost)
SSZGSA
Ellisa + manžel
Trsťa + manžel
Elenistar
Falco
Klopčík
Siaron
Eyron (pokud pojedou brňáci, ale oni pojedou)
KungPao
Ta"jemná" + Radka
paladin91
kren
Thales + Darrog
Kubis
Boldrick (akorát mě se ještě neozval)
ozzy79 + 1 (taky kamarád)
Trohat
PJ
Ella + Pitrs
Satan
asad
čekatelé (max 8 míst)
Lolynka + Deathmers
Pastelka + eyciir
VinasSolamnus
re
No tak já nevím, jak se mnou, ale jestli nejede Kandelabr, tak to vidím dost bledě, jel bych 5 hodin a ještě bych nemohl dotáhnout skoro žádné hry :-/
all
Eyron zatím dělá ofuky, ale nabereme ho ve St do auta v Brně, ať bude chtít nebo ne... Mluvil totiž něco o tom, že si musí domluvit dovču od CT- ale kdyby ho nechtěli pustit, použijeme na jeho šéfa Jendovu již osvědčenou metodu nože, rýče a půdy...
Trsťa
jako nic proti, ale Ty to máš taky dost nahnutý. Pokud vím tak seš zvaná s manželem, ale manžela nemáš, tak nevím s kým tam jako chceš jet :-))))
Eyron atd
Správně, nikam nejezdi!! Co je to za elitní akce? Ne že to budeš podporovat! Mně nikdo nepozve a to v tom podniku pracuju a v klášteře jsem jako doma grrrrrr :-P
btw
neměl by někdo upozornit PJe na tohle forum ? :)
nebo ste to schválně kvůli němu dali do Ostatních témat, když do "Hledáme" nechodí ? :)
trohat
ja myslel ze to ze mu nekdo napsal do posty ze je zvanej by mu mohlo stacit :)
trohat
šak PJ je napsanej v seznamu účastníků zájezdu
to ikri
není to žádná elitní akce, pokud to tak chápeš, tak mě to mrzí. V klášteře je omezený počet míst, to víš sama nejlépe, když tam pracuješ, proto to bylo plné ještě dřív, než se z toho stalo něco oficiálního. To, že tam pracuješ, to jsem bohužel nemohl vědět, jsi samozřejmě zvaná a jestli bydlíš někde nedaleko, tak je to super, protože bude další účastník navíc. Podobnou reakci jsem ale očekával a obával se jí, když jsem tohle fórum zakládal, ale skvělých lidí, kteří by tam rádi hráli je hodně a místa přímo v klášteře málo :-(
ozzy
Nevím jak bych to shrnula - po Zatroconu jsou jedni nadšeni a druzí smutní, že nejeli. Já osobně jsem začala přemýšlet, jak to pro příště vymyslet pro víc lidí. Mezitím se tu objeví akce pro pouhých 30 lidí a ještě jsou vaši oblíbenci obesláni pozvánkami (promiň, to mě teda dorazilo), a ty řekneš, že to není elitní akce? Co by teda pak elitní akce byla?
Nebudu zastírat, že se mi to nelíbí. A neumím si představit být ještě v kůži těch, co se na ZC ani nedostali. Nechci tady vůbec vyvolávat žádnou hádku, ale bylo by ode mne jaksi pokrytecké, kdybych dělala že nic. Zkus se vžít do situace, že by tohle místo tebe udělal někdo jiný. Já sama bych jet nejspíš nemohla, ale štve mě to z principu.
Zdůrazňuju, že poslední co chci, je se nějak dohadovat - ráda bych si uchovala ty pěkný vzpomínky na ZC. Tak se na mě nevrhněte.
A technická: Já sice v klášteře nebyla nějaký ten rok zpět, ale tenkrát tam místnost, kde by mohlo hrát 30 lidí (příp.další z okolních hotelů), nebyla(?)
Ikri
Promiň, nedalo mi to, abych nezareagovala. Chápu, že jsi možná rozčarovaná, ale tohle je Ozzyho akce a myslím, že má právo pozvat si, koho chce on. Není to prezentováno jako ZatroCon, tedy nějaký sraz lidí sdružených kolem těchto stránek, ale prostě jako Ozzyho herní akce. Myslím, že není problém kohokoli oslovit soukromou zprávou a pozvat ho, aniž by tím ublížil tuctu dalších lidí. My také svoláváme herní akce přes soukromé zprávy. Jelikož však počet soukromých zpráv přesáhl únosnou míru, bylo založeno toto diskusní fórum. A mám dojem, že je zcela ekvivalentní např. loňskému WarConu, který měl také omezený počet míst a primárně byl pro zvané wargamery, případně jakémukoli dalšímu fóru, které zve např. 5 lidí na Dunu.
Nikdo nikomu nebrání, aby si založil akci vlastní, ale náplň a obsazení je opravdu čistě jen v rukách jejího pořadatele.
Promiň.
Dodatek...
Jooooooooooooooooooooo... Jedůůůůůůů! :D :D :D
btw: Jedůůůůůůůůůůůůůůůůů! :D
Sorry za spam! :D
EDIT : A jako omluvu za blbosti které jsem psal, vás Všechny kteří budou chtít zvu na ZÁDA! :D
A Falco : Tebe nejen na záda ale i na doutníček po pořádném ASL hraní! :D
SSZGSA
Jedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees !!!!!!!!
btw: Jenda jedeeeeeeee
(ja se za spam nebudu omlouvat :), myslim ze je to vyjadreni vetsiny )
Ikri
no tak tos me teda dorazila :-(
Siarone, odted mas pech, mas doma malo mista na to, abys tam poradal herni akce :-) musis si holt pronajimat halu :-)
rbx
hmm, poprosim sousedy, jestli by me vy vybrane dny nepujcili jeste klice od svych bytu :) Idealne aby pred tim navarili a nechali plne lednice :)
No problemo
Že si někdo pozve na vlastní akci vybrané lidi je naprosto v pohodě.
Naopak musím ocenit Ozzyho, že dal veřejně všanc zbývající místa a také jeho pokus rozšířit počet spací kapacity o dalších osm míst :-)
OK
Dobrá, třeba jsem moc přísná, ale jsem každopádně ráda, že na Klopíkovu akci byli zváni všichni. A nechci vám dál kazit radost, takže to považuji za vyřešené. Snad nevadí, že jsem řekla, jak to na mě působí.
krátce
Jendo - díky za reinkarnaci avataru a samozřejmě super že jsi zabil tu šéfku a jedeš
Vaření - já asi dám přednost té restauraci za ty lidový ceny ale bude li se do toho někdo pouštět tak brambory klidně oškrábu.
Nápad - pokud by jste nebyli proti, co takhle tam udělat nějakej mini turnaj v nějaké klasice? Nebo pro závodivý jedince třeba malý MS ve formuli D?
paladin
jsem pro jakoukoli špatnost. Co se vaření týče, tak nic nevařím, ale rád kdykoli pomůžu s čímkoli. Řešilo se tu pivko, tak to jde mimo mě. Nevím jestli by se vyplatil sud kofoly, a taky nevím jakou máš ozzíku tu pípu. A já z domova asi nepovezu. Pak teda jako taky jsem rád, že Jenda jede no. Ale, že bych z toho učůrával. Jinak jsem moc rád za tuhle akci a ktomu nedorozumění se vyjadřovat nebudu, páč tam místo mám a bylo by to ode mne asi poněkud nefér.
Jinak...
já pojedu i v případě, že budu bydlet i někde jinde ve městě. Tedy pokud na mě zbyde místo u hracích stolů :-)
A je to sice předčasné, ale za úsměv a dobrou náladu můžu nabídnout odvoz proviantu i osazenstva z Prahy a zpět.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Guns & Steel (EN)
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 15 hodin