Mnichovo Hradiště 2011
Deskoherní akce 31(30).3 - 3.4.2011 v prostorách bývalého kláštera v Mnichově Hradišti. Vzhledem k omezeným ubytovacím kapacitám (30 míst) je akce lehce výběrová. Vítán bude samozřejmě každý, ovšem ubytování by si již museli zajistit sami v některém z místních hotelů či penzionů. Více o prostorách zde: http://www.fokus-mb.cz/vnejsi/klaster.htmDuna
Budete někdo brát? Já bych si ji moc rád zahrál.
?
mám vzít HIS?
ozzy
pokud to bude probíhat jako v Želivy, tak budu mít v posteli maximálně ožralý spací pytel :-)
Ella
Hele, a když jsou ty pokoje po čtyřech, nevykašleme se na mužský a nezaložíme pouze dívčí pokoj? ;)
Bude tam uklizeno, žádní ožralové v pět ráno... ;)
:-)
to je nápad :-), jenom nevím jestli by to prošlo dalším schvalováním :)
ozzy
ktery z tech tri typu tedy mas? Tu pipu znam, ta je velmi dobra, ale bracha si k tomu koupil vsemozne nastavce prave aby mohl testovat piva vsech moznych pivovaru. Ma rad extremy :-) Nechces si poridit nastavec na Gambac? To je europivo co tece a neskodi :-)
re
ad holčičí pokoje: žádná genderová segregace!
ad hry, Pastelka: z důvodů menšího vozidla určitě nembudu brát SC nebo Descent,ale Cosmic(+expanze, to vypadá nadějně)
ad Assad: Dunu snad vecpu, mám nádhernou homemade verzi od Koloucha,je to snad hezčí než originál :-)
Eyron
Ja vezmu Muneru, takze tu brat nemusis;)
Hry
Měl by někdo zájem zahrát? :)
Origins
High Frontier
Die Macher
Junta
Strašně rád bych zkusil: Paxu, HIS, nebo Dunu :)
rbx
flach a flach kombi (ale ten jsem teď půjčil), bajonet si taky pořídim, ale já právě moc plzeňský piva nekupuju, kousek od baráku mám krušky a kamarád je vrchní sládek heinekenu, takže nejvíc v permanenci je flach :-)
eyron
Ja vezmu Poo, takze to brat nemusis :-)
Seils - Origins
Tak ty bych zahrál taky rád.
U mě to zatím vypadá, že pojedu vlakem, ale pár her se snad vleze csf.loserovi do auta, takže vezmu určitě Marii, Chaos In The Old World a Twilight Struggle + sebou vlakem Yomi a Forceball
eyron
SC do autan nacpem!!! to uz chci dlouho zkusit a dunu taky i kdybych to sc mel vezt na tom kline :)
ad pivo radegast je asi pase ze?:D
Loser
je pase, protoze Ozzy ma narazece pouze na male lokalni pivovary a ten jeden, ktery ma valna vetsina velkych znacek mu nejakym zahadnym zpusobem unikl. Ale zbyva tam treba Bernard...co?
Jede
Nemohl jsem si to nechat utéci, už se těším, ještěže jedeme do opuštěného objektu a nebudou tam barmanky =)
assad
TS berem, tak nemusíš (máme české i angl karty)
Ella
Supr, už mě na to csf.loser upozornil
Tak doufám, že si to se mnou někdo rád zahraje :-)
Wings of War
vezme mi nekdo Wings of War I, abych si s nim mohl zaletat?
Seils
Ja bych si Origins taky rad strihnul;)
Seils
Origins určo - klidně i jen jako pozorovatel :-)
rbx
ozzy je totiž vybíravej a doma bumbá jen speciálky a malé značky :-) Ale bernard bych si líbit dal, to zase jo :-) Nebo klidně i druhej braník, to je pivo, proti kterýmu se spousta lidí ošívá, ale v jednoduchosti je krása :-) Apropo, důležitá poznámka: MASO A ZELENINU NA GRILL SI KAŽDÝ ZAJIŠŤUJE SÁM, já dodám propriety, přece jen zásobovat celý hradiště je mimo moje kapacity :-)
Earth Reborn
Bude to tam někdo mít? Vyzkoušel bych si to, případně bych se s tím mohl táhnout asi já.
Binho
Ty tezko, bo ho mam u sebe ja v Praglu:D Ale vzit ho mozu.
Aneken
Aha, já myslel, že nemám žádný otevřený kus, asi chyba lávky zjevně, aspoň se s tím nebudu muset táhnout =)
hry
v těch zkratkách se nevyznám, ale jestli je SC starcraft tak ho můžu vzít, ale rozšíření ne, čeký návod doma asi taky nemám.
jinak co můžu vzít - merchants and raiders (piráti v karibiku), vinhos, teď jsme znovu hráli coloseum a úžasná hra beru určitě, znáte blokus?
Olympos
Akt. cena: 16 €
Končí za: 13 dnů
Zatrolené hry již od roku 2007 přináší hráčům informace o společenských deskových hrách od těch nejpovolanějších – od nich samotných. Protože kdo jiný má důvod podávat informace bez příkras? Kdo jiný o špatné hře řekne, že je skutečně špatná. A komu jinému tedy nejspíše věřit, když o hře bude tvrdit, že je parádní...
Více o Zatrolených hrách | Úpravy Zatrolených her | Využívání cookies | Zpracování os. údajů
© 2007–2025 Ondřej Mysliveček
Načítám ...
Načítám ...
Načítám ...