Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Hrani v artboxu
Jedna se ted o uterni herni seanci u me v kanclu se Sydem, Siaronem a Zeusem. Treba se budeme schazet casteji v ruznem poctu a obsazeni, takze bych to pak vzdycky resil tady - tedy terminy a co se bude hrat. Pres osobni vzkazy je to nesikovne.hehe
Tak si dejte 3x Bang a máte to. :D
rbx
tak jak jste si zahráli arkhama?
WK byl fajm a chtělo by to zase partii číslo 2. na zažití :)
diky všem za zahrání.
Paladin
Vcelku bez problému jsme vyhráli na zapecetene brány. Takhle klidný Arkham snad ještě nebyl. Ale pak jsme dali partii Adventurers a byla hrozná sranda. Balvan mě rozmackl při vykradani jednoho ze tři trezoru a tudíž jsem byl na chvostu bez pokladu. Vybral jsem ale e štěstím krajní radu kávy, za balcanem hupsnul do reky, krasne vyskočil těsně před balvanem z vody. Jenže pak jsem si vzal kostky a hodil jen tři akcexa skončil tak na posledním policku, kde mě vzápětí rozmackal kamen. Napětí až do konce a velka zábava :-)
Automatické opravy :-(
Kávy=lavy, balcanem=balvanem :-)
rbx
Tvé největší štěstí téhle hry je, že se vní dá umřít jen dvakrát :-)))
Jinak díky za hraní WK a CA. CA se mně docela líbila, uvažuju o té nové verzi teď od Altaru (rozhodčí mě nechybí, příšery navíc trochu, en grafiky se mě příliš ale nelíbí, takže ta cz má spíš +). Neznáte někdo tu druhou verzi Titan? Ta se mě aspoň pdole fotek líbí nejvíc, ale asi už je to záležitost jen bazaru :(
kyrys
wk
tak díky za hraní, jak to nakonec dopadlo a jak vás tam ještě dlouho nechali? Škoda, že jsem musel jít dřív :-/
kyrys
ako to dopadlo?;) paladin sa lacne vrhol na Tvoje pevnosti, tak sme ho nechali, nech ma radost;)
zatial sa Sup trochu vycesal s Anekenom, a ked prisiel o pevnost, zacal stvat Anekena na mna, lebo som Supovi pred tym celkom hladko zobral jedno pristavne mesto hehe:)) ..to sa nepodarilo prevziat Paladinovi, ku koncu v nom vsak tusim Aneken cosi skusal;)
Inak v konecnom vysledku bodov vlivu vyhral prekvapivo zelenac Aneken, ktory v neotrasitelnom urade cirkevnika nie len ze nezehnal zamorskym vypravam, ale ich dokonca zaklial !! ..takze som musel ja, ako jediny, svojou odvahou zlomit jeho kliatbu a ku koncu som z nich bol aj trochu ziskovy;)
uplny zaver hry sa niesol v znameni uprku, kedze bola pokrocila nocna hodina a miestny Hobit uz chcel zavriet svoje doupe:)
urcite to musime zopakovat!
WK
Ja jsem za opakovani, velmi se to vydarilo a rad zkusim znovu;)
wk
naprostý souhlas, i to příště bude rychleji odsípat, když už to všichni budou znát.
btw. a v kolik tedy hodin jste odcházeli?
kyrys
..cca 11:30
Středa 2.12.
Co dát Middle Earth Quest?
sydo
Proč ne? já jsem pro každou špatnost.. =)
Sydo
Je to tezke na prvni hrani?
streda 2.12.
Hrajeme Middle Earth Quest, ktery je pro 4 hrace. Ucast prislibili (ja+sydo=sauron), elissa, Ziggy +1, takze nas je plny pocet.
Sup: pravidla maji 40 stran, takze me to zrovna lehke neprislo a taky jsme hned prvni hru totalne podelali. Ale po te nekolikahodinove hre uz je mi to myslim jasne. Doufam, ze se nic dalsiho nevyvrbi.
rbx
účast potvrzuji - a v kolik začínáme? v šest?
El
Jj. Budeme se tak snažit.
off topic - blog
Hele, proč máte na blogu nějaké divné přihlášení do komentářů (záměrně?)?
Chci tam komentovat (=propagovat své vlastní stránky :-) a je tam jen nějaká divná nabídka profilů z bůhví jakých služeb. Já chci přidat normálně jméno a url vlastní a né muset být někde registrovaný.
Už jsem tam dvakrát chtěl napsat něco do komentářů a úplně mě to znemožnilo :-) A blogspot.com normálně nabízí tyhle možnosti v komentářích.
Sup
Kouknu na to.
Sup
Bylo tam zaskrtnuto, ze komenty mohou pridavat pozue prihlaseni s Open ID. Uz jsem to zmenil na free.
Talisman - středa 13.1.
Kdo by si chtěl zahrát, přijďte, Reaper čeká :)
Citron
Kdy a kde?
dotaz viz titulek :)
Citron
Od šesti zde:
"Kovářova 32/13, P5 Stodůlky. A pozor! Ta orientacni modra 13 na vratech neni, je tam jen cervena 32, ktera ale nenavazuje na okolni staveni. Je to stary zrekonstruovany statek, posledni v rade z kopce, pod nim uz jsou jen dva male panelacky a klub Mlejn."
Citron
Sydo
Díky. Odpoledne ještě případně potvrdím účast.
sydo
jé, Talisman bych si fakt zase jednou ráda zahrála, ale leží tu přes 30 cm sněhu a jenom kvůli Talismanu se nebudu hrabat ven =)Snad to do příštího týdne trochu sleze, pak bych přišla a případně přinesla i Hamsterrolle, jestli jste to ještě neviděli, tak to rozhodně musíte zkusit =)
Elissa
to je skoda, ale 30cm zase neni tolik :-) To das :-) Prijed i s Hamsterolle, ten novy Talisman je fakt bomba!
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Boží zboží CZ verze s obaly
Akt. cena: 190 Kč
Končí za: 1 den