Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Hrani v artboxu
Jedna se ted o uterni herni seanci u me v kanclu se Sydem, Siaronem a Zeusem. Treba se budeme schazet casteji v ruznem poctu a obsazeni, takze bych to pak vzdycky resil tady - tedy terminy a co se bude hrat. Pres osobni vzkazy je to nesikovne.elissa
Držel jsem se dvou zásad. Za prvé nebýt v čele, tudíž na očích. A za druhé, kdo v těhle hrách nejvíc spolupracuje s nejvíce protihráči, tak většinou vyhraje. Překvapilo mě, že to bylo tak vyrovnané. Až na toho oranžovýho jsme se tam tlačili někde vepředu. Těším se na případnou odvetu v čemkoli.
plánujete neco na středu?
mám ted realivně volný týden tak bych zase něco vyzkoušel
Paladin
ja nemůžu, je poslední týden před prázdninami a všichni všechno potrebuji, takže na hraní není bohužel čas.
co takhle
zase nějaká středa?
Paladin
ted se hraje ve ctvrtek :-) Ale tento ctvrtek odjizdime na WargameCon, takze nekdy priste. Pojed s nami...:-) Tam si za ty 4 dny her uzijes :-)
četl jsem to
popravdě jsem o tom hodně uvažoval ale termín je problém, v sobotu mám neodkladnou záležitost a jet tam pak na jedno odpoledne - na to je to zase trochu z ruky. škoda, závidím všem co se tam dostanou.
každopádně další čtvrtek se rád přidám.
dnes 16.8. od 18 hod.
nejak se mi dnes prodlouzil pobyt v Praze, takze mel by nekdo chut si v nasem malem obchudku Tomovych her neco zahrat?
uáááááááááá
kruci jsem si všiml až teď :( no nic, příště.
ctvrtek 26.8. od 18 hod
rad bych si konecne zahral Eve Conquest, hru mam a pravidla mam jakz takz nastudovane.
rbx
tak prijed :)
...
ok, Siaron se vraci zpet na svou dovolenou a prestava obtezovat minumilovne hrace... hlasi se nekdo jiny? :-)
rbx
mam tu 3 dalsi a vsichni se hlasi :)
siaron
tak si udelejte ve ctvrtek vylet do Prahy :-)
rbx
my jsme radi ze jsme z Prahy vypadli :)
rbx
Já bych ve čtvrtek mohl a mohli by jsme rovnou domluvit kampan Descenta a nebo si rovnou skusit nějaký scénář.
Kosibratr
super, tak prijd!
Resumé
takze sestava je jasna: Já, Sydo, Kubis a Kosibratr. Howgh!
rbx
Super už se těším
bloodbowl
kuci tak co kdybych vás naučil ten bloodbowl?
kdy můžete?
paladin91
ja muzu az od 15. rijna, ale Sydo se na to klepe, tak mu napis :-)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Ptačí říše (NOVÁ)
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 2 dny