Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Hrani v artboxu
Jedna se ted o uterni herni seanci u me v kanclu se Sydem, Siaronem a Zeusem. Treba se budeme schazet casteji v ruznem poctu a obsazeni, takze bych to pak vzdycky resil tady - tedy terminy a co se bude hrat. Pres osobni vzkazy je to nesikovne.Je jeste misto?
Jestli je tam jeste volny flek, tak bych se taky stavil.
DD
Stav se, ještě jedno místo je.
.klopcik
eej..
..zazit tak tu komornu atmosferu a teplo domova, co vyzaruje z hracej dosky 3musketierov..hehe
tak dajte potom aspon nejaky funky report:)) ..a uzite si to!;)
klopcik
A proč ty nejdeš? V pondělí si přišel o masakr, málem jsem vyhrál s Fremeny, ale bylo to 50:50, štít nebo protijed, dal jsem protijed a dostal střelou :( a za celou hru neviděl ani jednu útočnou kartu, grr.
.klopcik
sydo
:D Fremeni rulez!! to je jasne, aj ked oni toho moc nevidia, okrem burky vsakze:))
a kto nakoniec teda vyhral..ze by zase revizori?:)))
..to vies,ze by som desne rad prisiel..ale dam si ine 'povinnosti', (snad neskor ocenis heh;)
elissa + DD
ja i sydo vam dekujeme za navozeni prave francouzske atmosfery donesenym vinkem (DD-Merlot to ja rad, i kdyz jsem bohuzel jako ridic nemohl :-( ) a francouzskymi syry a bagetami (diky Elisko :-). A to jste jeste nevedeli, ze za okny pospava francouzska rodina, ktera z tech nasich vykriku asi nebyla moc odvazana :-))
taky diky
Jako taky diky za prijemnou herni seanci, kde jsem se seznamil s hrama, ktere jsem jeste nehral. Ohledne musketyru jsem napsal nejakej report primo do fora tam. Vyvrtku si vyzvednu priste :o)).
Urcite se zkusim pripojit zase nekdy, ackoliv pristi streda (zminoval sydo) mi nevyjde, mam fotbal.
sydo, rbx, DD, sup
bylo to super, alespoň chvíli jsem mohla přestat myslet na všední pitomosti (dizertace apod.) =)
Na druhou stranu, zase mi přibyly hry do wish listu... =(
Díky, pokud zbyde čas, zase se zkusím objevit - ať se sýry, nebo bez nich =)
dnes
tak co dneska? zahrajeme něco?
paladin91
dnes nic, máme chřipkovou pohotovost.
:(
aha, no tak at vás to moc nesloží.
zitra
bude zítra něco ?
Paladin
nekolik nasich kamaradu chce ukazat a zahrat Arkham, takze tu hrajeme Arkham, ale diky tomu, ze uz nas je moc, tak jsme to sem tento tyden nevyvesovali.
ok
níc méně se zeptám jestli by tedy někdo jiný nechtěl dát něco v outpostu?
Paladin
To by slo, otazka je co?;)
OutPost
No dost možná bych se objetoval, ale záleží na výběru hry, středu budu mít dost narvanou.
OutPostik
..ak by ste sa naaahodou dohodli na WK a bol by volny 1 slot, rad ho zaplnim. na stredu podvecer sa koli tej hre isto utrhnem! (zkalad mam k dispozicii, keby cosi;)
Outpost
na 60% budu moct. A klidně i na ty Warrior knighty.
Outpost
WK rad zkusim, jeste sem nehral. Ale muzu az tak kolem sedme teda...
Outpost
WK klidne, kdyz je vysvetli nekdo jinej nez ja :D
Outpost
jinak 7 vecer me vypovuje
outpost
a může někdo už od pěti??
..
huh! ..som mal dojem,ze WK vsetci uz hrali:)) ..preto som TO navrhol! tym chcem len to, ze ak by ste/sme hrali nieco, co poznate vsetci, asi by ste si 'lepsie' zahrali..aj vzhladom na relativne neskory zaciatok..ale isto to nie je prekazka, takze np, idem do toho, ak WK ostane v agende a baron Paladin bude tiez za..
Kyrys..ja by som teoreticky mohol..ale co to pomoze?:)
Wk
Já bych si každopádně rezervoval barona Zobáka, snikým jiným nehraju :-)))
Pravidla
No ja jsem ochoten se na ne predtim dneska vecer mrknout, takze bych snad nezdrzoval, obecne byvam relativne chapavy;)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Carcassonne - minirozšíření Řeka (stará grafika)
Akt. cena: 195 Kč
Končí za: 12 hodin