Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Hrani v artboxu
Jedna se ted o uterni herni seanci u me v kanclu se Sydem, Siaronem a Zeusem. Treba se budeme schazet casteji v ruznem poctu a obsazeni, takze bych to pak vzdycky resil tady - tedy terminy a co se bude hrat. Pres osobni vzkazy je to nesikovne.shrnutí
ok vypadá to že jsme minimálně 4 až 5 - já, aneken, sup, klopčik a kyrys 60%.
začátek dáme v 7 - (z některých reakcí vidím že dřív to nedají a já sám taky ne)
hra - WK , ale vemte i něco jinýho co třeba máte doma a chcete vyzkoušet.
Hry
Tak můžu vzít cokoliv z dalších (teda jestli někdo nemá problém vzít WK, nechce se mě zase z toho třídit to rozšíření). Jen pokud nás bude si 5 a bude se to pro nektere hrat poprve tak to je akorat na jednu hru, v outpostu nekdy v pul desate zaviraji.
sup.
coze? to je drsna zatvaracka..
(ja vezmem o.i. aj colossalku, aby som vam ukazal,aka je to fasa hra, ked uz u nas visla!..aj tak tusim hru dohodneme az na mieste;)
a inak sme tu riadne OT:) ..nema nahodou outpost vlasne vlakno?:)))
klopčík
zas tak zlí to s tím OT není, takhle to alespoň nezapadne a vzešla z toho pěkná domluva :)
colossalku vem - jsem na to zvědav.
sup - ono to s tím zavíráním nebude tak zlí a když bude chuť pokračovat tak pěkných hospod je v okolí plno :)
a já si du přečíst ty pravidla k WK
Sup
Fakt zaviraj o pul desaty? Ja jsem tam malokdy koncil pred pulnoci;) Pripadne muzu taky neco vzit, ale jdu se taky mrknout na pravidla WK.
aneken
no ve vsedni dny kdykoliv sem tam byl tak k desate sme tam byli posledni a cekali uz jen na nas. Tusim ze sem to i cetl nekde na strankach. O vinkendu nas tam ale uz lakal ze je tam hrani i pres noc. Jde spis o to kdyz tam neco je tak neni problem tam byt, ale zase tam nekdo nebude sedet 6 hodin do rana jen proto ze si tam nekdo prisel zahrat deskovku.
dnešek - outpost
pokračuju ve spamu :-) tak dneska dorazím. A můžu tam být už v půl šesté, takže kdybyste chtěli někdo něco dát, tak napište. A pak budem pokračovat s WK.
..
jj budem tam na 17:30
...apozeral som na vebe:
Pozor!! Změna otvírací doba: Denně včetně víkendů 12:45 - 20:00
..tak ja neviem,ci to myslia vazne alebo co teda. hm
Otvírací doba
No to je dost problém....
Otvírací doba
dohodnem se na místě
...
tiez som si myslel, ale vraj nie je az taky, kyrys pozna hobitta a ten by vraj mohol cosi zacarovat;))
.klopčík
začarovat může tak, že tam snáma prostě zůstane :)
17,3
jestli se dokazu probudit tak zkusim prijit taky na tech 17.30.
A mazejte! :D
Takhle nám tu plevelit diskuzi, plantážníci ;)
Hobit + jeden navic
Jo, ja se taky s hobitem znam. Ono je blby, ze dnes tam neni zadna liga myslim. Leda naky Magicy mozna:) Pak se to tam dycky protahne;) Jinak koukam je to pro sest, pta se jeste kamos, prisel by se mnou na tu sedmou, slo by to?
Sydo
Sorry, uz se to rozjelo tak, ze to nikde jinde nedomluvime:)
aneken
Lol, v šesti tam budete do pátku :D a teď huš!!
sydo lool.
..no my stvory ubohe, kde sa len podejeme, ked nas uz aj Ty zatracujes:))
plantaznici..to som 100rokov nepocul..posledne tusim od foglara v rychlych sipoch;)
..tak ja uz 'husim' , nech to tam najdem..a Ty sup, nie ze prebudit! ale ani spat nechod!:))
cYaz all
aneken
ups, já už taky ještě jednoho pozval..
sydo
kuš sojko, tady je teď Trautenberkovo :-P
kyrys
Himlhergotdonrvetrkrucajzelement!
syso
ale tos měl říct hned, že patříš k nám, tak to vítej do klubu :-))
sedma
No nevím, jestli je ideální někoho dalšího zvát na sedmou, když v osm zavírají :-) Ale budiž, jsu i hry pro 7 ;-)
a hlavně
sem vůbec nemusl mít výčitky a vklidu sem to mohl cele zaspat, když je vás stejně tolik :D
Sydo: my vám tu vlastně děláme reklamu :-) Máte nejnavštěvovanější diskusi ;-)
Kyrys
Mno tak ja ho pripadne muzu jeste odrusit nebo tam prijdu a uvidime;) Mame to kousek:)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
BĚSNENÍ DRÁKULY CZ
Akt. cena: 460 Kč
Končí za: 1 den