Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Hrani v artboxu
Jedna se ted o uterni herni seanci u me v kanclu se Sydem, Siaronem a Zeusem. Treba se budeme schazet casteji v ruznem poctu a obsazeni, takze bych to pak vzdycky resil tady - tedy terminy a co se bude hrat. Pres osobni vzkazy je to nesikovne.rbx
...nó, tak já uvidím, tak se počasí do středy vyvine =) dám vědět během středy.
sydo
Pokud nehrajete v uzavřené sestavě, rád bych se též zúčastnil.
Mám přitáhnout Dungeon?
omluva
tak já definitivně nedorazím, vlezlo mi do toho kromě počasí ještě tři sta stran k redakci... takže doufám, že příští týden bude něco lákavého! =)
užijte si to, budu na vás doslova mezi řádky myslet...=)
všichni
Tak nakonec to odložíme, Iggy nemůže, Elissa též ne a rbx taky říkal, že tu nebude. Nechal bych to na příští středu, bo Talisman je legrace ve více hráčích. Zatím jsme: Elissa, zgrywus, rbx, já a možná yacoob a Iggy. Dungeon i smrtku mám :)
sydo
ze bych se na vas zase prisel podivat ? :)
Siaron
No už je na čase!
Siaron
No konecne, uz se tesime ty starej parde, myslel jsem, ze jsi prestal hrat!
rbx, sydo
To teda neprestal ... to uz me zustane doufam az do smrti :) Ale mel jsem nejake jine ... uch ... povinnosti :)
Středa 20.1.
Tak jak bando? Já a rbx tu jsme. S předběžně rezervovaných má přednostní místo Zgrywus, Eliška, Siaron a Citron. Takže kdo máte chuť hrát, potvrďte účast, už se těšíme. jen nevíme zda hrát Talisman či Tales of Arabian Nights :)
sydo
ja dorazim.. v kolik ?
Siaron
Super! Od 18:00
hlásím příchod
..a rozhodněte se rychle, ať můžu patřičně upravit menu =)
Talisman + Reaper + Dungeon
Už se těším, co ty Sigi, dorazíš?
Zatím jsme Já, rbx, Eliška, Zgrywus, Iggy, Siaron snad též. Takže jsme plní :)
sydo
vsak sem psal ze jo, at pisnete v kolik :) takze v 6. Akorat reapera a dungeon sem nehral, ale to snad neni problem :) dungeon se nebude moc lisit od puvodni verze (tu mam doma jeste v polstine :-D) a reaper .. je holt reaper :)
To
bylo strachu jestli dorazim a nakonec jste me malem hnali kostetem :) ale dobre to bylo :)
středa 10.3.
pánové co nadcházející středa? jsem zase po dlouhé době ve středu volný. Co třeba to mystery of the abbey?
paladin
tuto stredu, nebo pristi stredu? Tuto stredu uz tu mame plno a hrajeme Galaxy Trucker, protoze se ho chci pred odjezdem na hory naucit. A pristi stredu nevim, to tu nejsem, pac jedu hrat na hory :-)
: ) 10.3.
takže tahle středa, ale neva. GT stejně znám tak mě to zas tak mrzet nebude.
:)
jeste stesti ze sem byl pracovne zaneprazdnen .. stejne me nikdo nepozval :-)
Siaron
Siaron
Ale co kdybys zase někdy přivezl Battlestar Galacticu?
rbx
No to bych mohl :)
poděkování
Za milé pozvání. Byl to báječný večer a jsem moc rád, že jsem poznal Elissu. Musím ji pochválit za vynikajicí pohoštění. To je pravda, že se maličko stydím, ale příště se polepším. Výběr her výborný. :P Doufám, že mě zase někdy pozvete.
Elenistar
JJ, pozveme, neboj. Ja jsem rad, ze jsem si opravil sve mineni o Cosmicu. Nechapu, proc mi to tenkrat prislo jako slozita hra. Mel jsem Masochistu a byla to hrozna sranda. :-)
Elenistar
To jo, rozhodně by ses měl stydět, jak jsi se ve Vampírech celou dobu choval tak nenápadně, až jsi vyhrál... =)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
7th Citadel: The final throne
Akt. cena: 560 Kč
Končí za: 5 dnů