Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Here I Stand - Praha
Našlo by se tu 5 dalších lidí, kteří by byli ochotni se třeba jednou za měsíc až dva sejít a tuhle hru zahrát? Nevím, jestli nás v nějaké z pražských heren nechají tak dlouho, ale přinejhorším znám pár "gamer friendly" hospod, kde mají dlouho otevřeno :) Váhám s rozbalením, jelikož sehnat na tohle hráče nebude jen tak.To Vinas
Jooo.. nám to je všem jasné.. Když chlap zachraňuje lidstvo, je v tom ženská!
No, takhle nás prodat!! :)
kolena
tak kolena koupim já, dám je ještě přes noc do nálevu, ať to zkřehne :-) Počítám s kolenem na osobu :-)
Ozzy
Jsi strašně hodnej, ale já to koleno budu muset odmítnout. Nikdy jsem to nejedl a risknu ze pak budu skemrat.. Ale je to tak. Naštěstí jako Karel V. si něco takového muzu dovolit :)
to Polda
ok, budeš tedy škemrat :-) Až ti pod nosem bude šimrat vůně na medu opečené cibulky a vepřového masíčka pečeného na pivní remuládě přelitého šípkovou omáčkou, pak dostaneš do ruky suchej rohlík a budeš na nás koukat :-))))
juch
V 10:45 jsme s Jendou na Karláku a už se těším :)
ozzy
Mně tečou sliny už teď! Krásné zaklínadlo - cibulka, masíčko, remuláda, omáčka... Na to budeme muset dát herní pauzu, abychom si to náležitě vychutnali a nezapatlali Evropu :)
Btw. chcete někdo něco přivézt, když už vezu Jendovi horu her?
Taky slintám
ale podle posledních cca 30-ti příspěvků v diskuzi soudím, že se jedeme naž*at a ne hrát HIS :-)
to Kolouch
no já zastávám názor, že s prázdným žaludkem se evropa porcovat nedá, krom toho jsem francouz, což samo o sobě předpokládá jistý kulinářský zážitek. Buď rád, že nehrajeme u agličana :-)))
sydo
Nemas doma na predvedeni Cosmic Encounter? Jeste je brzy abych cinil dalsi nakup, ale tohle je jeden z dalsich adeptu :-)
Jinak cas plati.
Polda
Mám ho u kámoše, takže ten nedovezu :( ale už je na cestě Cosmic Conflict, už se nemůžu dočkat :)
sydo
OK. Další pokus :-)
Yomi nebo Puzzle Strike na předvedení? :-)
Polda
Obojí máme tady tak se spíš stav, tam asi na předváděčku čas nebude. Navíc Yomi jsem nehrál, Radek jo.
Akce
Nooo.. tak já povezu hry i Jardovi. :D Což mi zaplatí hru u Syda.. Hmm.. zajímavej kolotoč! :D
Jinak se na kolínko fest těším.. :D To bude akcička.. :D Prostě paráda, HiS a ještě k tomu dobroty.. Wůůůůů.. já se těším... :D
Tak mě napadá, až pojedeme na Hradiště, to Ozzy povezeš snad celé prase ne? :D
( jestli jo, dej vědět.. :D Pomůžu.. :D )
Jendo
jestli Ozzy planuje neco podobneho delat v Hradisti tak by mel privezt cele stato prasatek :D
to cSf.Loser
prasátek v hradišti bude, neboj... viz seznam účastníků :-)))
hehe
ozzy mas pravdu cele stado :D
To Ozzy a Loser
O čem to mluvíte kluci? :D
Náhodou, v Pěnčíně mají řeznictví kde kupujeme... Asi tam dojedu a něco pořádného koupím..:D
tak zítra
těším se na vás! Já koleno taky jíst nebudu, sorry že jsem se neozval dřív, teď už je pro mě asi naložené.. Použiju ho ve fázi vyjednávání :D
ozzy můžu se ti kolem poledního nějak ozvat, že bys pro mě zase zajel na busák?
Kungpao
jestli mas cislo na syda, zkus nejdriv zavolat jemu, jestli nejsme poblíž ať chudáka ozzyho netahame od plotny :) nebo mi pošli SZ, kvůli číslu. Z Prahy odjedem kolem 10.45, tentokrat asi z Karlaku na jižní spojku a hezky okolo, protože minule jsme trochu bloudili.. Se zastávkou u mc donalda jsme ve Slaném tak po 12h.. A tam pravdepodobne ještě do Kauflandu.. Toť nas plán :)
A huš všichni, jdete si opakovat pravidla :)
Polda
Tak to by mohlo vyjít, psal mi i kolouch, zkusím někoho zlanařit :) měl bych být ve 12 na busáku, takže by to mělo klapnout..
Ozvěna I
Tak musím uznat, že se tu ta elitářská akce rozjela pěkně! :D Kolínko bylo naprosto super, Frantík prostě umí.. :) A gameska? Paráda.. plno akcí, událostí a krveprolití.. :) Právě se proti turkům ( Mě ) zvedla vlna nevole a tři země se spojili aby zastavili mohutnou flotilu 300 lodí.. Turek to neustál.. byl poražen ale stále se drží.. :D Je to prostě paráda! :D :D :D
Rozuzlení
tak nás ten papež pekne převezl.. Poštval vsechny proti všem.. a pak klidně oznámil, ze vyhrál. Ale zaslouženě..
Každopádně, po 8mi hodinách hraní, několika diplomatických a zracich prestavkach jsme se dostali na konec 4. kola. Kazdy už měl promyšlené, co v
dalším kole provede a koho diplomaticky osloví.. Kdyz přišel rychly konec..
Dobra hra.. Moc dobra. A děkuji spoluhráčům za zážitek a Adelce a Ajdě za spolecnost :-)
Děkuji za hru
Bylo to vážně skvělé - perfektní herní parta, vážně jsem se dobře bavil. A to nemluvím o výborném jídle a dvou příjemných společnicích. No a to, že jsem vyhrál, byla příjemná třešnička na dortu.
Dost mi ale pomohly 2 věci - všichni jste měli strach z Protestanta a tak jste se zaměřili na něj a mně pomáhali víc, než bylo zdrávo. No a pak to, že se Protestant stal obětí vlastního úspěchu - vyhlášení Šmalkaldské ligy přišlo fakticky brzy a navíc první 2 kola neinicioval žádnou debatu. Přitom jeho debatéři jsou na začátku mnohem silnější.
Děkuji tedy Ozzymu za poskytnutí přístřeší a proviantu, ostatním za dobrý herní zážitek - rád si někdy zase přijedu zahrát.
Jo, papež...
to byl vždycky kabrňák :-)
Jsem rád, že moje náhlé odstoupení nezkazilo elitářským monarchům hru!
hra
já taky dík všem za super strávenou sobotu, mohlo to ještě koo vydržet, ale i tak jsem rád, že jsme to dohráli. Papež nám nenápadně ukradl vítězství, pořád nás přesvědčoval, že jediná papežova šance je chytit se na začátku a pokud to nedá do čtvrtého kola, tak nemá šanci.... no a dal to (nemám rád koperníka). Jedno kolo navíc a Habsburg by od Francouze schytal pěknou ofenzívu, jinak jsem rád, že se mi tentokrát poedlo ty dvě fronty ukočírovat, že i Angličan přišel žadonit o mír :-)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Prodám Marcel Chapions - The Rise of Red Skull
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 6 dnů