Here I Stand - Praha

Našlo by se tu 5 dalších lidí, kteří by byli ochotni se třeba jednou za měsíc až dva sejít a tuhle hru zahrát? Nevím, jestli nás v nějaké z pražských heren nechají tak dlouho, ale přinejhorším znám pár "gamer friendly" hospod, kde mají dlouho otevřeno :) Váhám s rozbalením, jelikož sehnat na tohle hráče nebude jen tak.
28.11.2010 11:40:52

To Vinas
Jooo.. nám to je všem jasné.. Když chlap zachraňuje lidstvo, je v tom ženská!

No, takhle nás prodat!! :)

10.2.2011 16:27:23

kolena
tak kolena koupim já, dám je ještě přes noc do nálevu, ať to zkřehne :-) Počítám s kolenem na osobu :-)

11.2.2011 09:20:23

Ozzy
Jsi strašně hodnej, ale já to koleno budu muset odmítnout. Nikdy jsem to nejedl a risknu ze pak budu skemrat.. Ale je to tak. Naštěstí jako Karel V. si něco takového muzu dovolit :)

11.2.2011 09:30:07

to Polda
ok, budeš tedy škemrat :-) Až ti pod nosem bude šimrat vůně na medu opečené cibulky a vepřového masíčka pečeného na pivní remuládě přelitého šípkovou omáčkou, pak dostaneš do ruky suchej rohlík a budeš na nás koukat :-))))

11.2.2011 09:41:07

juch
V 10:45 jsme s Jendou na Karláku a už se těším :)

11.2.2011 09:41:38

ozzy
Mně tečou sliny už teď! Krásné zaklínadlo - cibulka, masíčko, remuláda, omáčka... Na to budeme muset dát herní pauzu, abychom si to náležitě vychutnali a nezapatlali Evropu :)

Btw. chcete někdo něco přivézt, když už vezu Jendovi horu her?

11.2.2011 09:43:37 | Upraveno autorem (porovnej)

Taky slintám
ale podle posledních cca 30-ti příspěvků v diskuzi soudím, že se jedeme naž*at a ne hrát HIS :-)

11.2.2011 09:54:54

to Kolouch
no já zastávám názor, že s prázdným žaludkem se evropa porcovat nedá, krom toho jsem francouz, což samo o sobě předpokládá jistý kulinářský zážitek. Buď rád, že nehrajeme u agličana :-)))

11.2.2011 09:59:06

sydo
Nemas doma na predvedeni Cosmic Encounter? Jeste je brzy abych cinil dalsi nakup, ale tohle je jeden z dalsich adeptu :-)

Jinak cas plati.

11.2.2011 10:37:49

Polda
Mám ho u kámoše, takže ten nedovezu :( ale už je na cestě Cosmic Conflict, už se nemůžu dočkat :)

11.2.2011 10:42:32

sydo
OK. Další pokus :-)

Yomi nebo Puzzle Strike na předvedení? :-)

11.2.2011 10:50:39

Polda
Obojí máme tady tak se spíš stav, tam asi na předváděčku čas nebude. Navíc Yomi jsem nehrál, Radek jo.

11.2.2011 10:58:38

Akce
Nooo.. tak já povezu hry i Jardovi. :D Což mi zaplatí hru u Syda.. Hmm.. zajímavej kolotoč! :D

Jinak se na kolínko fest těším.. :D To bude akcička.. :D Prostě paráda, HiS a ještě k tomu dobroty.. Wůůůůů.. já se těším... :D
Tak mě napadá, až pojedeme na Hradiště, to Ozzy povezeš snad celé prase ne? :D

( jestli jo, dej vědět.. :D Pomůžu.. :D )

11.2.2011 14:34:48

Jendo
jestli Ozzy planuje neco podobneho delat v Hradisti tak by mel privezt cele stato prasatek :D

11.2.2011 14:40:30

to cSf.Loser
prasátek v hradišti bude, neboj... viz seznam účastníků :-)))

11.2.2011 14:45:19

hehe
ozzy mas pravdu cele stado :D

11.2.2011 15:06:39

To Ozzy a Loser
O čem to mluvíte kluci? :D

Náhodou, v Pěnčíně mají řeznictví kde kupujeme... Asi tam dojedu a něco pořádného koupím..:D

11.2.2011 18:43:54

tak zítra
těším se na vás! Já koleno taky jíst nebudu, sorry že jsem se neozval dřív, teď už je pro mě asi naložené.. Použiju ho ve fázi vyjednávání :D

ozzy můžu se ti kolem poledního nějak ozvat, že bys pro mě zase zajel na busák?

11.2.2011 18:59:55

Kungpao
jestli mas cislo na syda, zkus nejdriv zavolat jemu, jestli nejsme poblíž ať chudáka ozzyho netahame od plotny :) nebo mi pošli SZ, kvůli číslu. Z Prahy odjedem kolem 10.45, tentokrat asi z Karlaku na jižní spojku a hezky okolo, protože minule jsme trochu bloudili.. Se zastávkou u mc donalda jsme ve Slaném tak po 12h.. A tam pravdepodobne ještě do Kauflandu.. Toť nas plán :)

A huš všichni, jdete si opakovat pravidla :)

11.2.2011 20:27:19

Polda
Tak to by mohlo vyjít, psal mi i kolouch, zkusím někoho zlanařit :) měl bych být ve 12 na busáku, takže by to mělo klapnout..

12.2.2011 01:20:10

Ozvěna I
Tak musím uznat, že se tu ta elitářská akce rozjela pěkně! :D Kolínko bylo naprosto super, Frantík prostě umí.. :) A gameska? Paráda.. plno akcí, událostí a krveprolití.. :) Právě se proti turkům ( Mě ) zvedla vlna nevole a tři země se spojili aby zastavili mohutnou flotilu 300 lodí.. Turek to neustál.. byl poražen ale stále se drží.. :D Je to prostě paráda! :D :D :D

12.2.2011 21:14:48 | Upraveno autorem (porovnej)

Rozuzlení
tak nás ten papež pekne převezl.. Poštval vsechny proti všem.. a pak klidně oznámil, ze vyhrál. Ale zaslouženě..
Každopádně, po 8mi hodinách hraní, několika diplomatických a zracich prestavkach jsme se dostali na konec 4. kola. Kazdy už měl promyšlené, co v
dalším kole provede a koho diplomaticky osloví.. Kdyz přišel rychly konec..
Dobra hra.. Moc dobra. A děkuji spoluhráčům za zážitek a Adelce a Ajdě za spolecnost :-)

13.2.2011 00:26:40

Děkuji za hru
Bylo to vážně skvělé - perfektní herní parta, vážně jsem se dobře bavil. A to nemluvím o výborném jídle a dvou příjemných společnicích. No a to, že jsem vyhrál, byla příjemná třešnička na dortu.
Dost mi ale pomohly 2 věci - všichni jste měli strach z Protestanta a tak jste se zaměřili na něj a mně pomáhali víc, než bylo zdrávo. No a pak to, že se Protestant stal obětí vlastního úspěchu - vyhlášení Šmalkaldské ligy přišlo fakticky brzy a navíc první 2 kola neinicioval žádnou debatu. Přitom jeho debatéři jsou na začátku mnohem silnější.

Děkuji tedy Ozzymu za poskytnutí přístřeší a proviantu, ostatním za dobrý herní zážitek - rád si někdy zase přijedu zahrát.

13.2.2011 09:01:04

Jo, papež...
to byl vždycky kabrňák :-)
Jsem rád, že moje náhlé odstoupení nezkazilo elitářským monarchům hru!

13.2.2011 09:17:09

hra
já taky dík všem za super strávenou sobotu, mohlo to ještě koo vydržet, ale i tak jsem rád, že jsme to dohráli. Papež nám nenápadně ukradl vítězství, pořád nás přesvědčoval, že jediná papežova šance je chytit se na začátku a pokud to nedá do čtvrtého kola, tak nemá šanci.... no a dal to (nemám rád koperníka). Jedno kolo navíc a Habsburg by od Francouze schytal pěknou ofenzívu, jinak jsem rád, že se mi tentokrát poedlo ty dvě fronty ukočírovat, že i Angličan přišel žadonit o mír :-)

13.2.2011 09:26:07

Vybíráme z Bazaru

Prodám Marcel Chapions - The Rise of Red Skull
Prodám Marcel Chapions - The Rise of Red Skull
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 6 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas