Here I Stand - Praha
Našlo by se tu 5 dalších lidí, kteří by byli ochotni se třeba jednou za měsíc až dva sejít a tuhle hru zahrát? Nevím, jestli nás v nějaké z pražských heren nechají tak dlouho, ale přinejhorším znám pár "gamer friendly" hospod, kde mají dlouho otevřeno :) Váhám s rozbalením, jelikož sehnat na tohle hráče nebude jen tak....
GMT si kvůli nám otevře pobočku v Evropě :D
to SSZGSA ad odpověď Sjone
... no jenže je problém, když to nemáš s kým hrát. Pak je ti i 50 her v polici od GMT na prd. Dělám teď na lokalizaci HIS, hru jsem ještě nehrál, chci ji, ale bude mi ležet v polici a bude se na ni prášit. Pokud to máš s kým hrát, tak jsi šťastný člověk.
kren
Já tenhle problém vyřešil tak, že si vybírám hry od GMT, které jsou pro dva.
Nicméně HIS jsem si po první hře v Chateau Ozzy prostě pořídit musel, přestože šest lidí na osmihodinové hraní dám dohromady sporadicky.
Nicméně pozitivní je, že jen z lidí tady na ZH by se podle mě dvě party lidí na hraní HIS poskládat daly.
Hry jsou jako auta...
Člověk musí brát v úvahu kam jede, s kým a jakým terénem.... Občas je potřeba nějaký ten jeep, se kterým se proderete džunglí (rozuměj snadná hra pro nehráče), potom má nějakou tu Octavii, se kterou se jezdí normálně...
No a pak jsou tu Veyrony, Ferrari, Porsche atd. na které si prostě potřebujete zamluvit okruh (rozuměj ozzyho dům :)), pokud je chcete opravdu "protáhnout".. (komu by se s Veyronem chtělo stát v zácpě, že? :D).. No a na okruhu se taky nedá lítat pořád (stojí to čas, peníze...) a tak když zrovna člověk nemůže na okruh, tak holt stojí v garáži a leští na svém miláčkovi každou šmouhu...
Víte jak to myslím ne? :))
...
a mě moje "garáž" dělá děsně dobře :))
KungPao
V KungPaovi dřímá deskoherní básník! Příště přijde "óda na žeton" :-)
Každopádně vystihl to přesně. Pod slova "moje garáž mi dělá děsně dobře" se podepisuji.
to KungPao
Vím přesně jak to myslíš, ale pokud máš ten okruh hodinu cesty, pak to máš OK, ale pokud musím jet na ten okruh 2x do roka přes třičtvrtě republiky a cesta mne stojí tolik co nové ferrari, tak mne taková auta budou v garáži zbytečně rezivět, nehledě na to, že za toho půl roku zapomenu jak se takové ferrari řídí nebo se to ani nikdy nenaučím a když už do něho sednu, tak budu popojíždět rychlostí 10km/h a ještě se budu pořád ptát na co je která páčka a jak se řadí. :(
kren
Rozumím i já tobě..
Nezbývá než si postavit okruh někde poblíž :) Nebo si to Ferrari alespoň jednou do roka půjčit.. Ale úplně tě chápu.
neboj krene
kolem Slezska je nás již víc, dokonce s takovou možností si hru rozehrát a nechat mi jí v obýváku nebo v ložnici a v budoucnu v herně rozloženu a můžeme se scházet každý týden...já už teď jen čekám na Váš HiS překlad...
a do Rychvaldu to přece nemůžeš mít daleko
to ocasek
OK :). Já jsem z Václavovic u Šenova, takže bych byl u tebe ani ne za čtvrt hodinky. :)
:)
No vidíte pánové, nakonec budete hrát víc než my :) Dobře vám tak :D
kren
Ono s těmi spoluhráči je to vždycky složitější. Mám kamarády, kteří jsou tak nějak znuděni eurovkama a já i pociťuju, že se za těch pět let, co jsem deskovky nehrál, vlastně nic nezměnilo a jen se střídají a kombinují osvědčené mechanismy (hlavně žádný flame, je to jen můj subjektivní pocit). Přátelé tedy chtějí zkoušet hlavně americké hry, ale ale... já si je rád zahraju, ale ta současná moderna mě až tak neoslovuje a mám raději takové ty americké old schoolové hry. Koupil jsem si Titana, byl jsem nadšený z Duny a mám objednanou Britannii. A od Titana nebo Britannie to zpracováním není až zas tak daleko od produkce GMT s tím, že už doma mám Twilight Struggle... otázkou je, jak to zkousnou přátelé. Ale pokud se jim to líbit nebude, budu s nima rád hrát dál jiné hry a doufat, že se tu do GMT zblbne ještě dalších pár lidí a hry najdou využití mezi osazenstvem tady, když se na něčem domluvíme. Ale ze své podstaty jsem hráč, kterého baví hrát, ať jsou to dostihy a sázky nebo něbo nějaká xhodinová hra. Jde mi spíš o tu atmosféru při hře a dobrý kolektiv, pak je jedno, co se hraje.
to Sydo
No jo, ale když u toho nebude "velký učitel", tak to nebude ono. Malý skrytý pochleb :).
kren
Celý se tu pýřím! :)
další runda
sobota 5.3. nebo 26.3.(to je víkend před Hradištěm). Tamtadadá?
Ozzy
Oba zmiňované víkendy jsem sice v práci, ale pokud bychom se stihli zavčasu domluvit, tak jednu sobotu bych si volno dokázal zařídit.
to Vinas
přesně to budu vědět v pátek, manželka má mít nějakej bežeckej víkend a bude to jeden z těhle dvou
Já ne
Je to lákavé, ale v dubnu jedu na Palubu a už by těch "výletů" bylo moc :-)
Já asi také ne
chci před Hradištěm stihnout zahrát Barbarossu a myslím, že Hradiště bude opět náročná akce :)
otruby
ok, no problem, každopádně budou zase prostory, tak si kdyžtak můžou HIS zkusit další zájemci, nebo se může zahrát něco jinýho :-)
ozzy
Já dám vědět jak na tom budu. Kdyžtak už bude ta Burning Blue :)
to sydo
ojojojojoj! že by Vánoce?
ozzy
Mě kdyby to vyšlo termínem, tak jsem pro každou špatnost! Můžem se klidně domluvit na něčem jiném třeba ve čtyřech nebo jak to vyjde...
ozzy79
Kdyby Vás ale bylo málo a sháněli jste dalšího, tak budu rád, když si vzpomenete na mě ;)
hlásím
tak toho 26. by to asi šlo, láká mě to fest :)
EDIT: tak úplně naopak :D
Senjustu: Battle for Japan Big Box (KS All-In)
Akt. cena: 75 €
Končí za: 2 dny
Zatrolené hry již od roku 2007 přináší hráčům informace o společenských deskových hrách od těch nejpovolanějších – od nich samotných. Protože kdo jiný má důvod podávat informace bez příkras? Kdo jiný o špatné hře řekne, že je skutečně špatná. A komu jinému tedy nejspíše věřit, když o hře bude tvrdit, že je parádní...
Více o Zatrolených hrách | Úpravy Zatrolených her | Využívání cookies | Zpracování os. údajů
© 2007–2025 Ondřej Mysliveček
Načítám ...
Načítám ...
Načítám ...