Here I Stand - Praha
Našlo by se tu 5 dalších lidí, kteří by byli ochotni se třeba jednou za měsíc až dva sejít a tuhle hru zahrát? Nevím, jestli nás v nějaké z pražských heren nechají tak dlouho, ale přinejhorším znám pár "gamer friendly" hospod, kde mají dlouho otevřeno :) Váhám s rozbalením, jelikož sehnat na tohle hráče nebude jen tak.26. března
Toho 26. března by se mi taky hodilo víc. Uvidíme, co na to paní Ozzyová :-)
EDIT: Už si pletu měsíce... :-)
:D
Ach jo lidi.. vy to střílíte tak, že ten termín mám vždy práci.. :( Tohle je tak nefér..
Hele...
A co jiný termín? Nějaký kde bych nemakal??? :)
SSZGSA
Jendo a kdy můžeš? Krom 19.-20.3. mi to je celkem jendo a přizpůsobim se ti :-)
Kluci..
Tak jsem o tom mluvil se Sydem a nevyjde ani jeden volný týden. .budu to bud nějak muset vymyslet nebo se to prostě jednou ( ale fakt, jen jednou!!!!! ) obeje bez Turka! :( Ale mrzí ho to.. kluka jednoho krvelačného! :D
SSZGSA
a nebo to pro tentokrát můžeme nechat koňovi a počkat na hradiště a u nás dáme třeba PAX nebo sydo dotáhne toho blackbirda :-) Btw od dubna začínám rekonstruovat tu místnost nahoře + terasu, to bude teprve luxus :-)
ozzy
neprovokuj :-)
Ozzy
Tak ty jsi dobrej! :D Napíšeš, že HiS ne ale Pax jo.. :D To je jako kdyby jsi mi místo kolínka dal kachničku!:D Ale moc děkuji za ohledy! :) Já jen doufám, že mi to vyjde.. že budu mít pak volné všechny víkendy.. Co budete chtít hrát.. :)
SSZGSA
já už jsem manželce nastínil, že se k nám možná nastěhuje pár nových strávníků, aby se po večerech nenudila :-)))
Ozzy
Tak tím, že jsem dost malý, nechcete mě jako synka? :) Klidně bych s tebou každý večer hrál deskovky! :D Pak bych mohl mít dva bráchy Syda a Kungpaa.. :D
SSZGSA
je fakt, že děti jsou u nás teď celkem priorita, ale nevím, jak by se tvářila, kdybych jí přivedl tebe... broučku, tady jsem nám adoptoval dítě, jmenuje se Jeník, koukni, jak je milej a už se skoro ani nepočůrává...
ozzy
Ty jsi vůl :D
To Ozzy
hele!!! Tak pozor!! :D Počůrávat... to je strašné! Jak to můžeš napsat a ještě k mému nicku! :) Ti pěkně děkuji.. :D
Třeba bych se ji líbil.. :) Ale raději to ukončíme pač se bojím, co bych ještě na sebe zjistil! :D
SSZGSA
hele já se jí zkusim zeptat, jen se obávám o nábytek, s postýlkou by problém být neměl, ale mám strach, že přebalovací pultík tvojí velikosti jen tak neseženem...
Ozzy
Počkej.. víš co?? Já do vaši rodiny nechci! :D Připadám si jak úchyl.. :D Raději přijedu na nějaké to hraní.. :D
SSZGSA
no y jsi chtěl za synáčka, nemůžeš si představovat, že by se to obešlo bez výchovy, když už dítě, tak od začátku se všim všudy (akorát kojit bych jí v tomhle případě asi nedovolil).
LOL
Počkéééjjj... kojit?? . :D Tím pádem to beru zpět a chci se nechat vychovat.. od začátku! :D A mám hlad! :D Dvojtej! :D :D :D
...
nene, nic takovýho, maximálně sunárek z dudliku. A koupat tě budu taky já!
NE!!
Já chci maminku! :D Jinak to bude dětství na prd! :D
Pitomci
se tu dusím omeletou :D
SSZGSA
pouze v případě, že se narveš do růžovejch dupaček
to sydo
hele tomu se nesměj, výchova dětí není žádná sranda, to je vážná věc!
Růžové dupačky?? :D
Klidně!! Pro zdroj obživy, který mě pak bude čekat minimálně 2 roky se do toho nasoukám! :D A sunar to nebude!!! :D
Jinak až maminka odejde, zahrajeme něco ne? :D A další výhoda, budu si vodit kamarádky domů.. :D Pěkné kamarádky! :D Ted apokud mi to dovolíš.. :D
SSZGSA
Jako mimino si budeš prvních pár let domů vodit možná tak dřevěnýho kačera a kyblík na písek s lopatičkou :-)
Noooo.. :D
Možná toho 26.3 by mi to mohlo vyjít.. :) Turek se prostě nevzdá! :)
Duna: Tajemství rodu (nova, zabalena)
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 4 dny
Zatrolené hry již od roku 2007 přináší hráčům informace o společenských deskových hrách od těch nejpovolanějších – od nich samotných. Protože kdo jiný má důvod podávat informace bez příkras? Kdo jiný o špatné hře řekne, že je skutečně špatná. A komu jinému tedy nejspíše věřit, když o hře bude tvrdit, že je parádní...
Více o Zatrolených hrách | Úpravy Zatrolených her | Využívání cookies | Zpracování os. údajů
© 2007–2025 Ondřej Mysliveček
Načítám ...
Načítám ...
Načítám ...