Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Here I Stand - Praha
Našlo by se tu 5 dalších lidí, kteří by byli ochotni se třeba jednou za měsíc až dva sejít a tuhle hru zahrát? Nevím, jestli nás v nějaké z pražských heren nechají tak dlouho, ale přinejhorším znám pár "gamer friendly" hospod, kde mají dlouho otevřeno :) Váhám s rozbalením, jelikož sehnat na tohle hráče nebude jen tak.to Kolouch
no vzít si můžeš, co chceš :-) Pivo ňáký bude, tvrdýho mám taky dost, k jídlu jestli chceš nějaký brambůrky, já nic extra kupovat nebudu, každej má jiný chutě, já osobně to řešim vepřovou krkovičkou, pepřem, solí a pánvičkou (nebo grilem). Jo a jinak mám dva velký psy, takže jestli si alergik, tak doporučuju nějakou plynovou masku...
ještě poprosím zbytek mých otázek:
Kde to je a kdy se začíná. Pokud máš dva psy, nevadí - nejsem vybíravý....
to Kolouch podruhé
jinak hru budeš začínat v Avignonu, vzhledem k tomu, že Vinas se dopouští papežského schizmatu. Daně se tedy odvádějí Francouzovi a Francouz jsem já!
to Kolouch potřetí
kdy, to nevim, kluci z prahe (+ jeník) se musí dohodnout, kdy dorazí, ale počítám, že kolem 11té? Jiank to není přímo ve Slaném, ale v Otrubech (Otruby 14). Musíš si vzít mačetu a bambitku, je to u nás takové zapadlé, takže se občas budeš muset prosekávat a střílet divou zvěř a bandity. Až se k nám dostaneš, tak tam už je relativně bezpečno, psi jsou krvelačné bestie, takže se k nám nikdo nepřiblíží (neboj, před vstupem na pozemek dostaneš instruktáž o únikových zónách a nejrychlejší cestě do bezpečí, sprinterské vlohy jsou předpokládány, přece jen psi nejsou obzvlášť cvičení a občas mě neposlechnou, jen doufej, že nebude takový bahno jako teď, jinak se zaboříš a neutečeš). Jinak pohoda, žádnej stres. Už se těšíš, ne?
příjezd
no mě to jede pěkně blbě.. (tentokrát koukám na víkendové spoje :D) buďto můžu přijet v půl devátý (což se mě ani ozzymu určitě nechce..), nebo pak až na dvanáctou na autobusák.. nabral bys mě tam zase?
My, Karel V. prijedeme
Co dodat.. snad jen ze opet nabizim odvoz pro max. 3 dalsi lidi z Prahy. A jestli KungPao muze prijet do Slaneho (?) ve 12h, tak mne to vyhovuje. Tzn. sraz na Karlaku zase 10.45? Plus nakup mrazene pizzy v Kauflandu.
Kolouch: s temi podminkami u ozzyho je to podstatne horsi. Snazi se to tady zlehcovat, aby te nalakal. Pravda je takova, ozzy ma ted novou identitu (Vinus). Protoze.. Vinus tehdy proste odesel z baraku, pak se ozvalo zakvileni dive zvere, nekolik vystrelu z pujcene bambitky.. Pak zase zakvileni, nelidsky rev.. No a to bylo vsechno. Ozzy se bal, ze po nem pujde policie, tak ted vsude existuje jako ozzy a jako Vinus (za nej plati i socialni plus zdravotni, najem...).
Sorry ozzy, muselo to jit na povrch. Na ucet mi opet neprisly ty slibene uplatky, ze budem drzet pusu.
to Polda
no a je to venku... co e dá dělat, po sobotě budu mít ještě třetí identitu - Polda...., doufám, že nebudu muset kumulovat další, Syda bych už asi nezvládal...
Polda
Poldabus bych opět rád využil :)
Polda
Tak hlavně ať se na některé vás zase nevysype celý mrazák :-)
Jinak do Poldabusu se vejde lidí víc, navíc zhruba tři do kufru. Před tím však musí obejít za tmy třikrát Ozzyho (můj) dům. A tentokrát bez bambitky :-)
OK
Takže v sobotu cca ve 12:15 budu u Ozzyho doma. Před odjezdem vyplním závěť a uspořádám si rodinné záležitosti.....
to Kolouch
závěť vyplňovat nemusíš, dělal bys to dvakrát, já už tady pro tebe mám pro tebe na stole předpřipravene tiskopis. Ten mi tu vyplníš a pak se půjdeš proběhnout kolem toho baráku.
Jedu!
Taky jsem připraven.. :) A pokud by to šlo, poldabus bych využil moc rád. :) Z Liberce mi to jede v 9:00 a myslím si, že 10:10 bych měl být v Praze na černém mostě.
jídlo
chcete si zase kupovat pizzu, nebo tak něco? Mně napadlo, jestli si nechcete koupit třeba vepřový koleno, bych ho u nás vyvařil a upekl v medové marinádě, byste pak slintali víc než čubiny, mám svůj speciální recept :-)
huh
to si možná uříznu i koleno svoje :)
to sydo
tak super, aspoň bude mít jeník možnost ukázat něco nového, pizza už je ohraná :-)
Koleno? KOLENO?!
Tak to jsem zase o něco přišel... Klatě!
Ozzy79
a nechceš napsat recept, ať se můžem pokud budem chtít oblizovat všichni?
to Ella
takže 3 celé cibule, česnek, nové koření, celý pepř, sůl, bobkový list, troška citronové šťávy a kolena. Tohle vařit cca 1.5 hodiny ve vodě. Na pekáč si připravíš nadrobno nakrájenou cibulku, aby vrstva byla asi 1 cm vysoká (klidně i víc, cibule není nikdy dost). Vezmeš med (podle chuti, já dávám hodně), hodíš ho na minutku do mikrovlnky (nebo do trouby, aby se rozehřál a tekl jako olej) a tu cibulku jím proleješ, zaleješ černým pivem, promícháš. Na to položíš ta kolena uvařená v tom nálevu, nakrojíš jim kůži a potřeš marinádou z piva, medu, pepře a sušených šípků. Dáš do trouby na 150 a pomalu pečeš, průběžně potřeš marinádou. No až se udělá kůrčička, je hotovo, masíčko jak dortík, kolem se mohou dát ještě půlky jablek, pustí to do té cibule takovou super šťávičku.
ozzy
díky někdy až bude čas, tak určo vyzkoušíme, vypadá to dobře
ozzy
Cibule, česněk, koleno, černé pivo - to není recept, to je ztělesnění všeho, co je na tomto světě krásné!
to Ella
no je to na dýl, ale při HIS to utíká a ve třetim kole máš upečeno :-)
To Ozzy
Nojo.. je to vidět! :D Frantík jak koleno! :D
Rozhodně jdeme do toho!.. Kolik jich máme koupit? Dvě prasata?
To Vinas : Hochu, nevím co ti do toho přišlo ale asi budeš zachraňovat svět před zánikem pač si jiný důvod neumím představit. :)
pokud budete
kupovat, vemte mi prosím taky jedno - pochopitelně zaplatím, i nějakou tu kartu ve hře pustím :-)
:)
Kolena, kolena nechť přiblíží se k Ozzymu.
SSZGSA
Můžu se vymluvit na zachraňování lidské rasy před vyhynutím?
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Jizdenku, prosim Europa
Akt. cena: 350 Kč
Končí za: 7 dnů