Here I Stand - Praha

Našlo by se tu 5 dalších lidí, kteří by byli ochotni se třeba jednou za měsíc až dva sejít a tuhle hru zahrát? Nevím, jestli nás v nějaké z pražských heren nechají tak dlouho, ale přinejhorším znám pár "gamer friendly" hospod, kde mají dlouho otevřeno :) Váhám s rozbalením, jelikož sehnat na tohle hráče nebude jen tak.
28.11.2010 11:40:52

sydo
Odpověď zná jen Bůh. Cesty páně jsou nevyzpytatelné :-)

21.1.2011 11:40:21

rbx

ozzy
Promin, ja to musim napsat, dere se to ven a nelze to zastavit. Fakt na rovinu. Ja si po Zatroconu myslel, ze odted uz budeme poradat jenom akce, na ktere by mohli prijet i sprateleni bratri a sestry z okolnich zemi, aby mohli z deskoherniho jidelnicku vyzobavat ty nejlepsi pokrmy, ba dokonce ze by se v blizkem okoli naslo misto na jurtu dvou kamaradskych mongolskych hracu vcetne jejich poniku. Misto toho se tu poradaji elitarske akce pro omezeny pocet lidi a na jednu z nich dokonce neberou ani psy. Tyto nove poradky mi nejdou pod fousy a mel by ses nad sebou zamyslet.

A navic jeste provokujes s gulasem.

nezbyva nez dodat... is this country Nicaragua?

21.1.2011 12:01:46

rbx
Is it possible for me bunghole to get polio?

21.1.2011 12:07:08

rbx a sydo
jste volové.... oba! :-)))))

21.1.2011 12:12:15

ozzy
Hele, já tě mám rád. I když jsi schopný sjet z dálnice, aniž by sis toho všiml. Ale Radek má pravdu. Nevím z jakého důvodu jsem v hierarchii až za SGZASS. Je to nespravedlivé a nevím komu byla svěřena takova exekutivní moc naší komunity, aby rozhodoval kdo má jaká privilegia a kdo ne.

21.1.2011 12:16:56

to Elenistar
holt někdo je šlechta a někdo je plebs. Na druhou stranu u šlechty se neustálým příbuzenským křížením vyvinuly jisté degenerace, takže buď rád, že jsi pod čarou. Tu exekutivní moc nám ale už nikdo neodpáře, na mém pozemku totiž vládne monarchie (teda pokud je přítomná manželka, tak je to samozřejmě matriachální despotismus).

21.1.2011 12:29:21

All
Zajímavá diskuze pod here i stand. Do koho bych si rýpnul já? Že by do sebe? Jsem to ale pako, že sem píšu takové kraviny...
je vidět, že mám šampus zas na dně...

21.1.2011 12:43:03

prostory
v tu sobotu můžu dát k dispozici všechny prostory, problém je v tom, že další lidi, kteří by si chtěli zahrát, by se museli podělit o gauč, houpací křeslo a konferenční stoleček. Ale tak čtyři lidi si k nám můžou přiject zahrát a pomazlit psy, buď z vlastních zdrojů, nebo z mého seznamu :-)

21.1.2011 12:49:49

Není to zavádějící?
Pomazlit psy z vlastních zdrojů, nebo z Ozzyho seznamu :-)

21.1.2011 12:59:58

To Ozzy
Chlape... Proč nabízíš své državy takové lůzře jako je Elenistar? :D Ten, jenž škemrá na mém skypu abych ho měl rád... Žadoní a tluče na bránu u Sydova knížectví aby jej pustil a alespon se ohřát. Tahle Lůza, která se nám snaží říct, že má také právo na život.. :D
Já, kníže všech severských držav, od hor až po města, prohlašuji, že všechni knížata ZH se sejdou u Ozzyho nad guláškem, kde se sepíše pořadník na další elitní akce, které budemem pořádat. :)

21.1.2011 13:05:39

Jéééé.. :D
Mínusy mě vyděsily! :D Balím šperky do truhly, hermelínový plášť a pryč za hraníce! :D Kašlu na državy! :D

( Lidi, nepsal jsem to zle.. :D A Elenistar to ví.. :D Zlobíme se navzájem.. a snad je všem jasné, že uvidím každého strašně moc rad.. ) Ale už mě nezdržujte.. ještě to musím všechno naložit na koně! :D Zdar.. :D

EDIT : Hergot, tady mluví nějak divně.. :D Kam to ten můj kočí zahnul.. :D No uznejte : I kniíže stigao .. To je Obere! : D ( Prý přijel kníže a že ho oberou :D ) :( Chci domů!!! :D

EDIT : Pardon.. :(

21.1.2011 13:29:41 | Upraveno autorem (porovnej)

Jendo,
mě teda ty minusi s měkkým i na konci taky vyděsily :-)

21.1.2011 14:42:35

Nnééééééééé
sakra, lidi, co mi to děláte?

11.2. mi přiletí sestra na návštěvu na víkend :((

ale pokusím se udělat všechno pro to, aby měl její let 48 hodin zpoždění :))

teď nedokážu říct, jestli mi to vyjde.. ten termín (ségry) snad ještě není potvrzený a navíc nevím, jak dlouho se u nás má zdržet (kdyby neodlétala třeba hned v neděli, tak bych určitě hrál :))

co nejdřív zjistím info, abych případně uvolnil místo... ale hrozně rád bych vás viděl a zahrál!!

Proč mám pocit, že protestanta čekají ve druhé hře těžké časy? :)

21.1.2011 15:53:41

HiS 12.2.
Ségra se zdrží celý týden, takže SE MNOU POČÍTEJTE !! :))

doufám, že to platí, ta diskuze tady je nějaká mrtvá..

24.1.2011 20:07:09

Vivat KungPao
Všichni čekali, jak se vyjádříš. Bez Luthera (a svině Zwingliho :-) by to přece nebylo ono :-)

24.1.2011 20:31:34

A je,...
Já to musím dohodnout aby mě přehodila ty služby jinak nemůžu.. :(

24.1.2011 23:25:12

to Kungpao
a nemysli si, že to budeš mít zase tak jednoduchý... Jediná konverze na francouzskym území a brousim guillotinu! (poznámky šťouralů, že guillotina byla vynalezen až v 18tém století očekávány :-))

25.1.2011 07:57:33

Hmmmm
KungPao, já ti tu účast fakt přeju, ale i já jsem jen tiše čekal, jestli neodřekneš - připadám si jako sup, který čeká, až někdo odpadne :-)

25.1.2011 08:04:28

:D
Mrchožravý kolouch, zuřivá mutace jinak mírumilovné lesní zvířeny :D Teď krouží nad Jendou a jeho šéfovou.

Vinas: No vidíš, na to bych málem zapomněl: "Hele, Zwingli, svině!" :D

25.1.2011 09:25:51 | Upraveno autorem (porovnej)

SSZGSA
Když už jsi dobyl Řím, přece tě nezastaví nějaká šéfová. To by to s osmanskou říší bylo pěkně nahnuté :-)

25.1.2011 11:15:26

jedu
tak jedu lidí... Už se těším až zahrajeme.. Ale budu muset se podívat na pravidla. Předpokládám že budu zase turek.. :) začínají se mi ti kluci líbit.. :)

28.1.2011 15:50:36

Ten
náš Jenda, to je kos, utek z práce, chodí bos :)

28.1.2011 16:01:36

Dobrá zpráva
Jestli se nepletu, tak v tom případě jsme kompletní!

28.1.2011 19:59:37

:D
Já si totiž ani neumím představit, že by ti muji Turci věděli kudy na Řím'! :Da s tím pocitem jsem nemohl žít.. :D Prostě je musí vést někdo kdo umí potopit Řím.. :D ( I když hraje za něj.. :D )

28.1.2011 22:09:56

SSZGSA
Osmane nevědomý, potápějí se Benátky, Řím je v suchu

29.1.2011 10:41:34

Vybíráme z Bazaru

Mondo
Mondo
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 6 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas