Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Here I Stand - Praha
Našlo by se tu 5 dalších lidí, kteří by byli ochotni se třeba jednou za měsíc až dva sejít a tuhle hru zahrát? Nevím, jestli nás v nějaké z pražských heren nechají tak dlouho, ale přinejhorším znám pár "gamer friendly" hospod, kde mají dlouho otevřeno :) Váhám s rozbalením, jelikož sehnat na tohle hráče nebude jen tak.No...
Posledně moc v suchu nebyl. Ale pravda, po osmanském obléhání tam bylo papežovi pěkně horko :-)
Papež
Za papeže je v druhém kole důležité se domluvit s Hapsburkem aby:
1, vyhlásil válku Benátkám
2, pořídil novou jednotku a přesunul ji do Zurychu
A klidně bych mu to i zasponzoroval kartou.
To Tacud
To mu nepomůže! :D I Tak bude mít co dělat s turkama! :D Mu zatopím psovi! :D
SSZGSA
Jedinej pes jsi tady ty, pohane! Až budou tvá vojska pravověrníky rozdrcena na padrť, budeš vláčen ulicemi Říma, poté za živa rozčtvrcen, tvé vnitřnosti budou spáleny a hlava poslána zpět tam odkud jsi přišel :-)
A už je to tu...
Je vidět, že se lidstvo neponaučilo.. tolik tažení do naší země.. tolik výkřiků pro Vašeho boha, že to konáte pro něj a jeho lásku. Ale všichni víme, že jediný cíl je získat majetek. To náš Alách nedovolí, Alách jest všemocný a promlouvá k nám přes vaše porážky, které zvěstují váš konec. Je na čase, aby se lidé celého světa obrátili k pravé víře... Alách agbar psi!! :D
che
Popíjím své té a starosti této chátry jdou mimo mě. Přemýšlím, co dnes udělám se svou ženou - soulož či pooprava? Aaa, sladké starosti krále Albionu. Poraženým možná zaplatím výlet do Egypta či Tunisu :)
Vida...
Jak si Anglán dovoluje.. on nemá strach, on se nebojí.. On totiž mezi námi vidí pouze dálku a další své štíty v podobě Francie, kterou stejně nenávidí.. ale která mu poslouží aby nás trošku zbrzdila.. Ty, Angláne.. jen si soulož se svou ženou, protože až přijdeme my, tak ji hlavu usekneme!!!!!.... A pak?? ... Přijdeš na řadu ty... !!! ( Hromový smích!! Pak záběr na pozadí Anglie a titulky.. Joo.. hudba od Zimmera.. :D )
Tacud
vtípky stranou, stejně nevyhrajete :)
Tacud: co by měl dělat třeba takový... Habsburk?
:D LOL :D
Ty jsi to rozseknul.. :D
Btw: Jsem nevěděl, že jsou dovolení i rádcové.. :D zavolám svému kamarádovi Samhu Alidovi.. Ten už řekne jak zacházes se zvěrstvem....
???
Já teda nevím,
ale Henry uvítá víc ženskejch, netřeba je popravovat, to je plýtvání materiálem, stačí zavřít do harému, konvertování k Islámu mu to umožní a navíc nasere Francouze a papeže.
...
Tolik hříchů a nepravostí a to to ještě ani nezačalo... bude třeba vás všechny napravit :)
kung - pao
no jasně, ty jedeš podle oficiálního manuálu - Malleus maleficarum
Konverze
Tak mě napadá... Myslí pravidla i na situaci, že by se Jindra dal islám - přece jen víc manželek najednou, to už podstatně zvyšuje šance na syda.. teda - na syna
RE: Polda
Habsburg je všude a nikde. Když jsem to za něho hrál, tak jsem si připadal jako univerzální hasič. V podstatě záleží, jak se partie vyvíjí. Dobré je čas od času uzavřít s Turkem mír a prohnat se zbytkem Evropy ať Frantíkovi a protestantovi moc nenaroste hřebínek. A taky je vynikající karta #42 Roxelana - ten pohled na turka, který nachystá invazní armádu v Pressburgu a ty mu ovelíš Sulejmana do Istambulu...
sobota
čau lidi, počítáte doufám s tou sobotou? Byl jsem teď delší dobu pryč, takže nemám moc potucha, jestli se tu něco nedělo, číst nazpátek se mi to moc nechce. Já už se těším, čubinám jsem už slíbil lidi, že jim přijedou kámoši s úplně čistýma kalhotama :-)))
ozzy
...si piš! :)
Ozzy
Jasná věc!
Ozzy
Si kuř! :)
kluci!
vy mě štvete. včera jsem držel tu krabici v ruce a (zatím) odolal. ale vypadá to luxusně a jsem hrozně nahlodaný. ovšem těch šest hráčů je hrozně moc...
závidím.
kandelabr
A co 2 Player Diplomacy Deck? ;)
Ta krabice je fakt boží...úplně z ní sálá ten respekt :D
kungpao
no co jsem četl, tak to prý není špatné, ale zážitek ze hry je úplně jiný. což mě moc neláká. tak nevím. a pro dva mám PoG na které sedá prach, to by bylo asi podobné i s tímhle.
Špatná zpráva
V sobotu mi to nakonec nevyjde. Doufám, že se najde náhradník, abych nezkazil dlouho očekávané hraní...
první náhradník se hlásí
A rovnou se ptám - kde to ve Slaném je, od kolika se bude hrát, co mám vzít s sebou a za koho hraju?
už to vidím
VinasSolamnus hrál minule za papeže, že jo?
Kolouch
Přesně tak, byl jsem papež.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
5211 Azul edition
Akt. cena: 200 Kč
Končí za: 4 dny