Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Želiv 2013
Vážení přátelé a vůbec všichni herní nadšenci!!!Zeliv
Diky vsem za super akci a za partie her, ktere jsem mel moznost si s nima zahrat. :-)
Želiv
Také já děkuji všem za parádní partie a skvělou herní atmosféru :).
Vojto, díky za úvod do Androida, v noci se mi to teprve začalo skládat, takže snad v budoucnu dáme další partii a bude to mnohem lepší :)).
Želiv
Děkuji Klopíkovi a dalším lidem co se podíleli na organizaci téhle úžasné akce. Parádně jsem si ji užil. Jsem moc rád, že jsem si k některým ikonkám a nickům přiřadil skutečné tváře.
Děkuji všem spoluhráčům za skvělou atmosféru u her, především Trstě za proškolení v Revolveru, DDymu za trpělivost při uvedení do světa Netrunnera, Elle za precizní multikill v Infarku, Assadovi za předvedení Libertalie, RagnarBlackovi za pomoc vykopat anglány z Kanady (příště nám to vyjde byli v přesile, gentlemani) a Parxelovi za trpělivost při generálce Wilderness War (u této partie bych dodal Starkské: Winter is Coming!)
V neposlední řadě díky Sydovi za podrobnou prezentaci "Jak pít krvavá záda", ušetřil mi tím další skydané tričko :-)
Ž2013
Rád jsem vás viděl, rád jsem vás poznal, bylo to skvělé! Organizátorům velký dík, těšíme se se Šárkou na další akci a doufáme, že budeme moci přijet na dýl, než jen od pátku do neděle.
kalif
15hodin byt ponoreny v ER/sags je cosi, po com som vzdy tuzil a na co nikdy nezabudnem! heh:Dakujem!)
inak tiptop akcoska, nech lutuje kazdy co nebol! ..nie len koli ERku :))
.opčík
Jj, ERko je pecka a je super vidět, jak to "dělaj" jiný, a že se je pořád co učit. A na tvojí větu: Keď poďme, dáme eště raz, veď žena to pochopí!" (nebo tak nějak :-) ) ve tři ráno budu rád vzpomínat ;-)
Poděkování
Všem moc děkuji za další krásný zážitek a rozhodně už se těším na příští akci :)
Jinak bych se rád omluvil všem soupeřům, kterým jsem záměrně a s chutí vrazil kudlu do zad a to Assadovi, Ozzymu, Seilsovi, Siaronovi, Satanovi, Tomášovi V a všem ostatním, na které jsem si zatím nevzpomněl :)
fotky
A co, nemá někdo nějaké fotky?
fotky
jj, pitrs a hvar je postovali na deskožrouta
Díky
Díky všem za super strávené dny :-D
Poděkování
Rovněž děkuji všem za skvěle strávený čas a těším se na příště. Sklo tedy lítalo fest, ale doufám, že ani přesto na nás na Kocandě nezanevřou.
Thnx
Velky dik organizatorum, nasemu 'tatovi' Klopikovi a vsem zucastnenym/spoluhracum za paradni atmosferu. Zeliv 1x rocne je fakt malo ;-)
Díky
Též přispěchám se slovy díků nejen organizátorům, ale i spoluhráčům/protihráčům.
Za rok - či dříve - si to moc rád zopáknu.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Fort s rozsirenim, obaly a insertem
Akt. cena: 55 Kč
Končí za: 13 dnů