Želiv 2013

Vážení přátelé a vůbec všichni herní nadšenci!!!

Jak se již stalo dobrým zvykem začínat herní rok v Želivě, tak i letos není tomu jinak a zakládáme vlákno k herní akci Želiv 2013, která se bude konat opět na hotelu Kocanda (www.kocanda.cz) ve dnech 9.-13.1.2013 v Želivě.
Zájemci o rezervaci pokojů nechť se mi hlásí v osobní poště. Bližší info o herní akci a probíhajících rezervacích bude v nejbližší době uvedeno na webu pod názvem zeliv.warcon.cz

K dispozici budeme mít opět celý hotel (63 lůžek) za zvýhodněnou cenu. V samotném hotelu 45 lůžek za 350,-Kč/noc a lůžko a 18 lůžek ve vedlejší budově za 225,-Kč/noc a lůžko. Levnější varianta je bez sociálek na pokoji.

Plná penze bude tak jako v loni v ceně 200,-Kč/osoba a den (60,-Kč snídaně, 70,-Kč oběd, 70,-Kč večeře). Nabídka meníček bude taktéž zveřejněna na webu, kde si budete moci vybrat jídlo dle své volby.

První návštěvníci se mohou opět těšit na sud kofoly a piva zdarma.

Jelikož termín vychází na prezidentské volby, vyřiď te si prosím na svých obecních úřadech volební průkazy, abychom mohli jít volit v Želivě. Nikdo nesmí pak prozradit koho volil a kdo je Cylon (galactica) :-)

Na všechny Vás se těší realizační tým RAKOZZ (RAdek Rbx,Klopik, OZZy)
24.10.2011 21:54:41 | Upraveno autorem (porovnej)

Zeliv
Diky vsem za super akci a za partie her, ktere jsem mel moznost si s nima zahrat. :-)

13.1.2013 22:20:41

Želiv
Také já děkuji všem za parádní partie a skvělou herní atmosféru :).
Vojto, díky za úvod do Androida, v noci se mi to teprve začalo skládat, takže snad v budoucnu dáme další partii a bude to mnohem lepší :)).

13.1.2013 22:34:33

Želiv
Děkuji Klopíkovi a dalším lidem co se podíleli na organizaci téhle úžasné akce. Parádně jsem si ji užil. Jsem moc rád, že jsem si k některým ikonkám a nickům přiřadil skutečné tváře.
Děkuji všem spoluhráčům za skvělou atmosféru u her, především Trstě za proškolení v Revolveru, DDymu za trpělivost při uvedení do světa Netrunnera, Elle za precizní multikill v Infarku, Assadovi za předvedení Libertalie, RagnarBlackovi za pomoc vykopat anglány z Kanady (příště nám to vyjde byli v přesile, gentlemani) a Parxelovi za trpělivost při generálce Wilderness War (u této partie bych dodal Starkské: Winter is Coming!)
V neposlední řadě díky Sydovi za podrobnou prezentaci "Jak pít krvavá záda", ušetřil mi tím další skydané tričko :-)

14.1.2013 06:26:07

Ž2013
Rád jsem vás viděl, rád jsem vás poznal, bylo to skvělé! Organizátorům velký dík, těšíme se se Šárkou na další akci a doufáme, že budeme moci přijet na dýl, než jen od pátku do neděle.

14.1.2013 09:04:27

kalif
15hodin byt ponoreny v ER/sags je cosi, po com som vzdy tuzil a na co nikdy nezabudnem! heh:Dakujem!)
inak tiptop akcoska, nech lutuje kazdy co nebol! ..nie len koli ERku :))

14.1.2013 11:13:57

.opčík
Jj, ERko je pecka a je super vidět, jak to "dělaj" jiný, a že se je pořád co učit. A na tvojí větu: Keď poďme, dáme eště raz, veď žena to pochopí!" (nebo tak nějak :-) ) ve tři ráno budu rád vzpomínat ;-)

14.1.2013 11:40:58

Poděkování
Všem moc děkuji za další krásný zážitek a rozhodně už se těším na příští akci :)

Jinak bych se rád omluvil všem soupeřům, kterým jsem záměrně a s chutí vrazil kudlu do zad a to Assadovi, Ozzymu, Seilsovi, Siaronovi, Satanovi, Tomášovi V a všem ostatním, na které jsem si zatím nevzpomněl :)

14.1.2013 13:58:44

fotky
A co, nemá někdo nějaké fotky?

14.1.2013 21:26:02

fotky
jj, pitrs a hvar je postovali na deskožrouta

14.1.2013 21:26:59

Díky
Díky všem za super strávené dny :-D

14.1.2013 22:24:13

Poděkování
Rovněž děkuji všem za skvěle strávený čas a těším se na příště. Sklo tedy lítalo fest, ale doufám, že ani přesto na nás na Kocandě nezanevřou.

15.1.2013 06:39:18

Thnx
Velky dik organizatorum, nasemu 'tatovi' Klopikovi a vsem zucastnenym/spoluhracum za paradni atmosferu. Zeliv 1x rocne je fakt malo ;-)

15.1.2013 09:20:11

Díky
Též přispěchám se slovy díků nejen organizátorům, ale i spoluhráčům/protihráčům.
Za rok - či dříve - si to moc rád zopáknu.

15.1.2013 20:53:59

Vybíráme z Bazaru

Fort s rozsirenim, obaly a insertem
Fort s rozsirenim, obaly a insertem
Akt. cena: 55 Kč
Končí za: 13 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas