Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Želiv 2013
Vážení přátelé a vůbec všichni herní nadšenci!!!pax a spol
hele ja taky nejsem jmenovany ale me to nevadi bo se to na takovou akci podle me moc nehodi, kazdopadne kdyz tak bych mrknu na BAC bo assad si to poridil tak budu zjistovat jak se to hraje.
kdyz sem se dival na pocet ucastniku tak sem zacal mit trosku strach o pocet stolu
opcik
mam posledni volne misto ve stredu kolem 18 hodiny.
stoly
ohledne stolu je to docela pravda... mozna se budeme muset castecne vmrcnout do te zadni mistnosti, ale tam se chodi jist.
to Aneken
Já PAX klidně vezmu.
Nemám ale vytištěna poslední live pravidla.
rbx
vdaka moc pane :) ..ale koli vseobecnemu blahu i konfortu som sa uz so Sydakom dohodko, inak by siel sam;))
3x HURAAA Zelive, Klopikovi a rbx (a aj Sydovi:)
autem na želiv
Také mám stále volné auto ve středu odpoledne z Prahy, pokud by někdo chtěl svézt.
opcik
no tak to si budu muset to hokejove menu u Mekace dat holt zase sam :-)
rbx
lol tak to je vyzva.. sak mozme spojit sily; co tak karavana z prahy o cca 16:30 ? :))
Zase jsme to prošvihli
a teď jak to tady čtu... mrzí! Ty místa jsou vždycky hned fuč a nemám pocit, že by se to do budoucna zlepšilo, spíš naopak :-) No jo, naše chyba, Klopík nám o akci říkal už na Warconu. Konečně jsme mohli zkusit ERko ve více lidech. Každopádně si to užijte!
kalif
neblaazni, dojdite, prespat sa bude dat (asi urco) v chatkach okolo! ERko sa bude drtit vo velkom, to stoji za to!! :)
.opcik
To je sice pravda, nicmene jak uz bylo zmineno kapacita hernich mistnosti je troska omezena.
Jinak cesta z Phy: My s Falcem vyrazime uz ve 14:30, takze se uvidime tam :).
jj
Neni porblem s ubytkem jako s tim, kde hrat.
14:30, grazlove :)
stoly
hmm..mozno by sme mohli zmanipulovat Olaafka, nech nejake so sebou v piatok doveze!! ;)
E: DD, Falco> mozete sa stavit na tie 2hodky u mna, cosi cvicne zadrtime a pak16:30 dorazi Sydo, smer Zeliv.. ;) aby ste neboli az taki grazli:P
BSG
Jojo, ja ji beru komplet a pokud nedam za celou Zeliv aspon pet her, budu nemocny:-)
Kalif
jde o to, kdy byste chteli dojet, protoze nekteri lide ruzne odjizdeji. Myslim ze byste zvladli i chatku, s primotopem se to tam da bez problemu vydrzet, v prosinci jsme tam byli pri -17.
rbx
Pro nás je jediná šance od pátku do neděle, což je asi z hlediska obsazenosti nejhorší. Navíc se nemůžu dovolat Šárce :-) Ale rozhodně bych nerad způsoboval nějaký komplikace, ať se tam pak lidi neumlátěj/neudusej. Neni nutný to nějak hrotit, ale na Warconu to bylo fajn.
kalif
No, vecery jsou herne docela volne, jelikoz tvrde jadro stoji povetsinou na baru nebo u automatu na plysaky :) Takze mista byva dost
sydo
Doufam, ze tam bude ruzovej lachtanek, abych zkompletoval pro Betku parecek;)
aneken
Hele ja bych do paxu sel, klidne jen par kol, vime jak to na zelivi dopada, ale zahral bych ho@ toz me count!
sydo
Ha! HC o HC.
...
S automatem na plysaky me neserte, minule jsem tam nahazel petikilo a nevytahnil ani plysovy hovno, zatimco permon vytah dva najednou a jeste je stihnul poblit. Ja to chci tentokrat prozit dustojne, abych se oak rano za sebe zase nemusel stydet :-)
ozzy
To si povime vecer u zad a rano u snidane :)
sydo
Ja jsem snidani tentokrat prozirave zrusil, minule jsem jejiho benefitu nebyl schopen vyuzit ani jednou;)
Banana Macho
Se vlastne ani nemusim moc ptat, jestli tenhle hit brat, ne?;)
Aneken
Dej si facku :) uz se na to tesim.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Shadows of Brimstone: Swamps of Death - NABARVENÝ
Akt. cena: 777 Kč
Končí za: 20 hodin