Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Želiv 2013
Vážení přátelé a vůbec všichni herní nadšenci!!!aneken
To ja prozirave zrusil vsechna denni menu :-)
ad Pax
Tož mám brát ten Pax, nebo ne ??? Ten svůj jsem ještě nikdy nehrál, takže bych musel dneska vyloupat a ošetřit žetonky. Pokud má tedy někdo Pax rovnou hratelný, tak bych byl rád, kdyby ho vzal, protože mám dnes ještě jiné práce dost.
klášter
Exkurze do Klášterního pivovaru je domluvena na pátek v 19:30 hod. Posuneme proto v pátek o hodinu dopředu oběd i večeři. Z pivovaru se pak pokračuje volit, tedy kdo bude mít volební průkazy...
...
aneken: já nevím, že si na Pax zveš takový losery jako je ozzy a sydo, když tady máš na Moravě celou slavnou sestavu, která to dohrála jako první :D :D :D ale vzhledem k tomu jak dlouhá ta hra je a jaký obvykle je v Želivi pitný režim, tak asi vynechám protentokrát :)
ozzy: celkem sem vytáhl čtyři :-P a o blití si nic nepamatuju... a co si nepamatuju, to se nestalo :))) ale jinak ohledně toho prožití jsem stejného názoru jako ty, takže slibuju, že tentokrát nebude žádný "Milánku kamaráde ty ještě můžeš mluvit?" :D
kren
mam ji vzit?
Permon
Co si nepamatuješ, to se nestalo? Tos toho asi moc nezažil, co? :-D
Pax
Tak ja ho vezmu.
sydo
kdyby Vám někdo chyběl na pax, chtěl bych si zahrát
klopik
hlasim se na exkurzi, vezmu si na to speciální oblečení budeš koukat, jestli bude dd fotit budu točit
soutěž
Vyhlašuji soutěž o 3x krvavá záda , když všechny 3 do sebe kopne vítěz během šedesáti vteřin, dostane 4. bonusový.
Panáky musí vypít sám, stylem alá Želiv (někdo jistě předvede) a musí v Želivy ve středu být.
Vítězem se stane ten kdo nejlépe odhadne mojí váhu ráno dne 9.1. 2013, důkaz vezmu s sebou pokud nezapomenu telefon. Každý může na zatrolenkách tipovat jen jednou.
Vyhodnocení bude ve středu večer, ze soutěže je vyjmut Radek, protože jsem mu to asi vyblil a proto má u mě jedny krvavý záda jako odškodné (bude předvádět).
Vaše tipy mi posílejte do pošty dokud nedojedu do Želivy, čas příjezdu napíšu sem a bude u toho snad nějaký svědek.
hura
uz dnes se obejmeme! :)
sydo
přijedeš zase v saku ? :-D
trohat
Letos nejedu rovnou ze sluzebky, takze krivak to jisti :)
ranní kominukace s Richardem (pro zasmání)
Pro ilustraci, Richard pracuje v areálu Svitu ve Zlíně, kde teď hoří budova.
Klopik: Ahoj Richarde, jak moc hoří ta budova vedle?
Richard: Tu nic nehoří.
Klopik: Jak to, že nic nehoří, ted to hlásili v televizi, podívej se z okna.
Richard: Nic není z okna videět, je tu hrozná mlha
Klopik: To asi nebude mlha, ale kouř a požár...
Richard: Jé, ono tu fakt hoří...
Klopik: no coment
Klopik
Celej Ritchie :D uz se na vas tesim chlapci.
Faja
Zrejme vychazi expanze Great Fire of Zlin ;-)
Nebylo by lepší
Gottwaldov on Fire :)
JanPavel
Lukin už psal, že doufá že shoří nějaké sklady firmě co jim musel schválit vratku zboží.
Vy jste tam ve Zlíně taci fajní typci :-)
Berete Slivowitz? Od nás ze severu by nikdo nic pít nechtěl :-D
Klopik
Ritchie jen tak dělal, beztak to rozpoutal on, chtěl ti vyslat kouřový signál, že je připraven k odjezdu...
Krvavá záda
Právě jsem koupil 1 + 1litru krvavých zad jako sponzorský dar všem guru, kteří mne loni zasvětili do krvavých zad.
go Želiv
...vypínám PC, od nynějška již jen na mobilu 775 080 027
Po 15:00 hod. bych měl být na místě.
hvar
zada prijimam a ochotne je i predvedu :-) A tu vahu si pamatuju. Za jedny zada ji reknu klidne na pockani komukoliv :-))
pátek z Prahy
Pokud by někdo chtěl, mám 2 volná místa v autě - odjezd je v pátek okolo 13:30 ze Smíchova (Klamovka). V neděli cca po 14h zpět.
tomasV
mohl by ses pripadne stavit u nas, pres most, pro nejake zbozi a dovezt ho na Zeliv? Melo by to prijit do patku.
děkuji
bylo to super děkuji moc všem a příště zase
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Space Cadets [EN]
Akt. cena: 25 €
Končí za: 2 dny