Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Želiv 2013
Vážení přátelé a vůbec všichni herní nadšenci!!!trohat
...tak zajdi na úřad s pasem nebo řidičákem...
České Budějovice
Není někdo z účastníků této akce z Českých Budějovic?
ozzy
Super, teď už nebudu za dámu nikdy - ani kdybych se proháněla po Želivě v šatech s vlečkou, stříbrem vyšívaných :-).
BSG
Nechystáte se někdo v Želivi zahrát Battlestar Galacticu s rozšířením Exodus ???
Volby
Já jsem pro jít volit hromadně po návštěve pivovaru. A jelikož jsou mými horkými favority pánové Fischer a Zeman, tak abych zdvojnásobil jejich šance na postup do druhého kola, tak vhodím do obálky volební lístky obou těchto pánů. Kdo se chce přidat?
BSG
BSG se chystám zahrát s jakýmkoliv rozšířením, pokud mě někdo přibere jako amatéra do partie :)
Volební průkaz
Trohate, jsem na tom bohužel podobně :-/ měl jsem "plnou hubu keců" a kvůli velmi nevariabilním otevíracím hodinám u nás na obecním úřadě jsem neměl kdy tam jít..
Pitrs82
Já nemám favorita ani Zemana ani Fischera a proto vhodím každému z kandidátů jeden hlas - jeden lístek...
Ad BSG
No já se taky přidám, ale jde mi o to, jestli to tam někdo veze a jestli se to chystá hrát.
Deathmers
Ten průkaz ti udělají na počkání, to stihneš ještě ve středu. Já tam byl včera a zapět minut bylo hotovo.
BSG
Tiše předpokládám, že na místě bude, protože se na Galacticu těším jako na zlatý hřeb (hřeby) všech deskovkových setkání.
bsg
Podle všeho ji bere Lapcis a myslím, že zahálet ji nenechá ;-)
bsg
ač je to k nevíře tak galaktica je vždy nejhranější z delších her....
Pitrs82
Mi tahle forma protestu připadne zbytečná. Buď mám kandidáta a chci volit nebo na to kašlu a radši hraju deskovky :-)
Je to ztráta času a vynaložené energie, navíc ještě s lítáním kolem voličského průkazu.
BSG
Křene, když nebude, budeme muset někoho ukecat, aby to koupil na místě ... třeba bych se obětoval i sám, ale to abych si vzal nožík na vyloupání žetonků sebou. A musíme doufat, že někdo z obchodníků předvídavě bude mít komplet BSGčko sebou ... jenom tak pro případ.
to Tangram
No já mám BSG včetně všech rozšíření doma, ale mám to ve stavu totálního chaosu, jak jsem to zanechal, když jsem dočasně přerušil práce na lokalizaci karet.
Uz zitra
Kuciii, ani nevite, jak se tesim, ze na par dni budu moct po delsi dobe vypnout a poradne si to s vama uzit;)
sydo, kandelabr, Eyron, Ozzy, Jenda
Otazka na telo - kteri tri z vas pujdou treba ve ctvrtek se mnou do Paxu?;) Slibuju, ze se v patek neopiju;)
to Aneken
... pláču. Proč jsi nejmenoval mne. Já bych si Pax strašně rád zahrál.
... já moc rád Kartágo ;).
aneken
Ja se ozeru, tak prepoustim misto krenovi :D Ale nevim, kdo Pax bere.
kren
Neni, problem, jsem ho s tebou nehral, tak jsem te nezaradil do vyberu:) Sydo, tys nikdy nehral strizlivej, pro tebe to neni problem, ne?
:-)))
.
aneken
neni :) ale na ctvrtek planujeme epic Dreadfleet a taky chci s falcem zahrat Battle Above the Clouds. navic Pax hravame u Ozzyho celkem v rozumnych intervalech, tak na akcich zahraju jine pokroutky :)
Pax
Mam vam ho vzit nebo ho vezme nekdo z vas?
cesta
caute decka.. nema, plz, nieko jeden volny flek (ja+hry) v aute z prahy? ..v stredu, 'cim driv tim lip'! ;))
vdaka!
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Dixit Odyssey
Akt. cena: 410 Kč
Končí za: 3 dny