Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Lednovy ZatroCon
Zdravim vsechny priznivce her. Pred malou chvili jsem mluvil s Klopikem ohledne planovaneho turnaje v TOI. Nicmene nasel vyborne prostory presne mezi Prahou a Brnem - Hotel Na Kocande (http://www.kocanda.cz/kocanda/)pray for me! :D
..ja tak strasen dufam, ze mi to vypali na ZC.. uz by som sa aj rad grupil, dohadoval na hrach a tak..ale ked stale neviem..a ked budem (az po polke dec.), nemam moc sanci to ovplyvnit..aaa pomoooc! :/
a pocul som vrabce cvirikat,ze uz od stredy tam budu nejaky borci (a borkyne;) co je uplne super, lebo ak, tak uz od stredy chcem urco;)
cYaa
klopčík
Ale zajímavý to stejně bude až v pátek, co dorazíme s boldrickem :)
Karel
mohl bys, prosím tě, znovu vzít War on Terror rád bych si ho zahrál
Ele
:D tak to ze hej.. cerveny koberec a zlate kostky vas cakaju;))
Edit: som sa pred chvilou dozvedel, ze mi to predsalen vypali,aj keby co! uaaa;))) Count me in!! :D
boldrick
určitě ho vezmu a taky synka, ten ho zná nejlíp. a na tebe se už těším.
vezmu ještě to bušidó, jak jsem někde zmínil, a ještě něco, co mě do té doby napadne a rád si zahraju i něco tvého nebo nového, co neznám.
hry
doufám že přijedu, na to si čas udělám, v poslední době jenom kupuju hry a modely a nestačím hrát - natož lepit a malovat, chtěl bych si zahrát z těch starých:
starcraft
age of napoleon
battle of westeros
senji - podle mně super hra, nejradši mám upravená pravidla na prodloužení hry
hry klidně vezmu
hry
Já bych jel na 99,9% (těch 0,1% rezervuju na přírodní katastrofy :-D ).
Vzít můžu
Twilight Imperium (některým už vstávají hrůzou vlasy na hlavě :-D)
Times up
Fantom (old school klasika :) )
+ pořídím pár dalších her z 13.platu, pravděpodobně Zombies!!! a Invaders from outer space
rezervace pokojů
Tak přátelé,
k dnešnímu dni se mi nahlásilo na ubytování 46 hráčů. S blížícím termínem budu seznam aktualizovat, tak pokud u vás nastanou nějaké změny, hned mi to hlaste. Jinak počítám, že největší změny budou týden před akcí (vlastní zkušenost :-)
Klopik
Už se těším, vždyť ten Here I Stand si kupuju jen kvůli tomu. Kde jinde bych našel dalších 5 lidí, kteří u toho budou 8 hodin sedět a nebudou moct utéct :)
poker
ahojte, doufám, že bude mít někdo zájem i o karban...
ella
K tvému pokeru bych si klíďo přidal, ale počítám, že byste mě tam asi nechtěli. Nemám rád hazard a tak to hraju rád, ale bez peněz. Mně to nevadí, pro mne je to adrenalin i tak. Ale počítám, že nikomu jinému by to asi nevyhovovalo. Já osobně mám malou sadu 200 žetonů. A ještě bych byl ochoten pro nějaký počáteční inteligentní vklad.
prosím prosím smutně koukám
vemte někdo Railways of the World nebo Tycoon a Small World
Poker
bych si taky zahrála :-)
ella
small world, mě prosila tajemná abych ho vzal... a nemám s tím problém... Ale nevím jestli stihnu dokoupit bna...
Elenistar
díky moc, já tyto hry nikdy nezkoušela, tak chci udělat průzkum, co chci doma :-)
hry
Ahojte,
railroar tycoon +addon, steam a railways of the world+addon můžu vzít, jenom mi to potvrďte do 20.12. pak už to nebudu moct vzít, jo a hrál jsem jenom tycoon, ostatní je snad ještě zabalené takže to bude chtít sehnat někoho kdo to už hrál nebo se s tím poprat ...
dotaz
jestli tam bude někdo kdo hry prodává, vezměte novinky, klidně napíšu seznam .....
hvar
jen prosim upresni, jak to myslis? Chces si ty novinky koupit, nebo zahrat?
hvar
No na zahrani tam novinek bude myslim vic nez dost;)
hry
napřed skouknout, jestli bude čas i zahrát a potom objednat ...
hvar
To nebude problem, vetsinu novinek tam budeme predpokladam mit my i Tomici a na pozadani se pripadne da domluvit otevreni nejake hry, o kterou by melo vic lidi zajem...
aneken
Takže tam plánujete hry i prodávat? príma vezmu peníze
hvar
Neee, to by byla blbost, asi ti tam klidne my nebo sydo s rbx vezmem neco, kdyz budes chtit, ale delat tam z toho prodejni vystavku by nebylo dobry. Tim jsem spis myslel, ze kdyz par lidi da dopredu vedet, ze by melo chut zkusit nejakou hru, kterou treba nemam otevrenou, tak ji klidne otevru a vezmu ji tam s sebou, aby se mohla zkusit.
hry
Takže 100% budu brát:
Red Dragon Inn
Last Night on Earth
Invasion from Outer Space
Shogun
Zombies
pokud by někdo měl eminentní zájem o to Twilight Imperium, tak ho dovezu taky, ale jinak jsem se ho na minulém Zatroconu nahrál ažaž, takže tentokrát tu obří krabici klidně nechám doma :-D
MB Shogun
Shoguna od Milton Bradley jsem si koupil v Essenu a rad bych si ho tam jednou dvakrat dal. Ma nekdo zajem? Idealne nekdo, kdo by byl ochoten i studovat pravidla, aby to umelo hrat vic lidi, ja jsem to nehral nekolik let (mozna tak sedm osm;)).
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Robinson Crusoe
Akt. cena: 750 Kč
Končí za: 6 dnů