Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Lednovy ZatroCon
Zdravim vsechny priznivce her. Pred malou chvili jsem mluvil s Klopikem ohledne planovaneho turnaje v TOI. Nicmene nasel vyborne prostory presne mezi Prahou a Brnem - Hotel Na Kocande (http://www.kocanda.cz/kocanda/)Aneken
ja jsem vice nez ochoten :) dej mi odkaz na pravidla a ja to nasrotim
aneken
Zahrál bych rád.
MB Shogun
zbezne jsem na to koukl na BGG a vypada to luxusne, taky bych zkusil...
metr
...tak již jen 30 dní :-)
...ode dneška začínám stříhat metr :-)
juhů
já se těším víc než na Vánoce!
ty kokso
ja sa teším a zároveň nervozita narastá, lebo to bude prvá akcia tohto druhu, na ktorej sa zúčastním...snáď to prežijem v zdraví ;-)
rozpis pokojů
Chtěl jsem tu přidat soubor s rozpisem pokojů a lidí, tak jak jste mně nahlásili požadavky na ubytování na hotelu Kocanda, ale zatím se mi Zeus neozval, tak jsem ten rozpis prozatím vyvěsil na webové stránky: ulozto.cz
Soubor se jmenuje: pokoje kocanda 1.pdf
Podívejte se na to a případně mi napište změny. Snažil jsem se to rozdělit podle vašich požadavků, pohlaví a orientací :-)
Klopik
A jak je to se zde diskutovanou možností přijet už ve středu večer? Ještě to platí? Přijel by ještě někdo kromě nás? ;)
Elissa
SSZGSA říkal, že by jel a my s Radkem o tom též uvažujeme :)
sydo
Super, to je akorát jedno celonoční HIS ;)
středa
já bych mohl taky, ať je na to HIS 6 lidí :-)
ozzy79
čím dál tím líp, jen nám to musí Klopik i majitel hotelu umožnit. Osobně raději pojedu ve středu večer přímo z práce z Prahy, než zpátky domů a ve čtvrtek ráno zase přes Prahu do Želivi.
smuteční oznámení
s lítostí musím oznámit, že se na lednový ZC nedostanu. vlezla mi do toho nesmlouvavě práce:-(
takže se omlouvám těm několika lidem, kterým jsem slíbil účast a Elenistarovi, jelikož ho neodvezu.
streda
ja se o ni taky velmi snazim, nevim teda jak muj spoluridic :)
klopik
ja jen doufam, ze ozzy nebo laredo splnuji pozadavky meho spoluridice na vnadnou krasku :-D
to Siaron
akorát nevím, jestli bych tu středu jel z domova nebo rovnou z Prahe, ale asi z domova, v Praze můžu klidně někoho nabírat
ozzy
on honza bude brat taky auto, a je taky otazka jestli ja pojedu rovnou z prace z prahy, nebo me bude nabirat doma na Kladne nebo jak to bude
Shogun-pravidla
Toz tu jsou pravidla na nastudovani;) - http://files.boardgamegeek.com/file/download/4oork7u11/Shogun.PDF?
:)
aneken ... jdu to srotat, at to nasrotim :)
ozzy ... tak honza asi pojede az v patek, bude mit klienty (novorocni predsevzeti), tak se snad k nekomu nasockuju :-D
...
Elissa> jj STREDA tutofka;) ehm
Boldrick> ..no to je skoda dable:(
Klopik> dikez;)
Sydo> jj! co tam po vianociach:D:D
ALL>>a ti co pridu uz v stredu a nezmestia sa ku HIS..dame cosi nie menej epicke?:))
klopcik
hej :)
středa
Příjezd ve středu je možný a jak jsem již avízoval, pokud tam přijede aspoň jeden člověk ve středu, tak tam budu taky.
Takže ve středu se mnou počítejte!!!
Klopik
streda: tak to je fajn, jak rikal Sydo, vazne o tom uvazujeme...
Středa.
Pokud miu to vyjde v práci tak jedu na 100%. Sice mi řekla, že mi dá dovolenou ale včera přijela manažerka a musíme propustit další dva lidi.. ( Kurvy, před svátky! :( ) tak jsem zvědav..
Jinak doufám, že se s turkem u HiS počítá! :D
rbx
Neuvažujte, prostě přijeďte.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Quadropolis
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 1 den