Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Lednovy ZatroCon
Zdravim vsechny priznivce her. Pred malou chvili jsem mluvil s Klopikem ohledne planovaneho turnaje v TOI. Nicmene nasel vyborne prostory presne mezi Prahou a Brnem - Hotel Na Kocande (http://www.kocanda.cz/kocanda/).klopčík, Siaron
.klopčík -> počítáme s tebou
Siaron -> můžeš si vlézt k nám do auta, pokud klopčík nebo ty neztloustnete přes Vánoce tak, že se nevejdete vedle sebe na zadní sedadla ;)
Prijezd
Ja razim az ve ctvrtek po praci, i ty tri dny plne hrani a prakticky beze spanku me pak spolehlive vyradi na cely dalsi tyden;) Jet tam ve stredu, tak se vzpamatovavam jeste dyl;)
..
Elissa> ;)supis..dam si teda pozor cez vianoce juu;))
All> ..ak by mal nahodou niekto este volne miesto v stredu z prahy, orodujem takto za Elenistara:)
Ele> ved si to este premysli poriadne a pod:)..ked sa neskor za tym obzries, nikdy to nebudes lutovat, slubujem! ;))
aneken> (:ale to je len dohad, ci? :P
klopcik
supeeer, takze tim padem ja to do sebe muzu tlacit o 106 :)
Siaron
no to hej, nech mas dost sil, lebo ak koli Tebe zapadneme kdesi zase, budes tlacit aj nas;)):P
Btw. to nas bude hadam aj dost na to,aby sme cestou cosi zahrali.. co rozlozime ha?:)
klopcik
to zalezi na tom, jak velky auto bude eliska mit :) idelani je se stolem :-D
.klopčík, Siaron
No, ještě mezi sebe můžete vzít Elenistara, a hrát třeba Kragmorthu ;)
Asi si nechám mezi přední a zadní sedadla vestavět mříž (nebo raději sklo...) ;)
elissa
Ty máš to rozšíření ke Kragmortě "On the Road" ?
Ele
Jasně, úkoly jsou typu - od této chvíle nesmíte přeřadit, otevřete okno a vyplazujte jazyk na kolemjedoucí auta, zahýbejte pouze vpravo apod. ;)
Elissa
tak to bude zajimava jizda .. jdu rict klopikovi ze dorazime az v nedeli :) mozna :)
:))
tak je to jasne...hrame Rush n' Crush.. podla farby auta nas vidim na zombie team..nejaki borci za kosmos team ci una, dame zavod PH-ZC?;) ..ale hlavne, hrame aj s minami??
Siaron.. so stolom to auto nie je, ale ak staci nejaky mensi prenosny, mozeme vziat Eleho co:P
klopcik
pokud se na to vejde horus heresy, tak ho vem :)
středa
Tak ta středa mě taky láká, teda hlavně omrknout here I stand ....
Sumarizace
mohl bych poprosit hodnou dusi o sumarizaci. Kdy? kde? za kolik?, uplne se mi nechce prolezat forem a dohledavat to. Mam vubec sanci se jeste prihlasit? Nejak se mi dostalo par penez do ruky a rekl bych ze bych se podival.
Středa
Tak jsem dnes mluvi se šéfkou a vypadá to skoro jistě, že jedu.. takže ve středu zvedám kotvy a hurá na akci..
Sumarizace
Tak klopik byl ochotny a poslal mi info, takze jedu :) Hourrah
to falco
tak mi to info taky přepošli. pls
předběžně odvoz
předběžná otázka do pléna, zvažuju že bych přijel pa - ne. odjezd v pátek po práci a v autě bych tědy měl teoriticky 3-4 místa. Měl by někdo zájem?
odvoz
jo a ještě samozřejmě doplnit odkud, že takže z Prahy.
kapacita
Bylo by mozne se jeste zucastnit, nebo je kapacita plna - kontaktovat Kocandu ubytko? Pokud by nekdo chtel muzu predstavit karetni Magic The Gathering...
TOI
Klopiku počitam s tim pokojem.
13. dorazim.
paladin91 - dvoz
jestli jsem moc nezaspal tak bych se pridal k odvozu, pripadne bych doresil postou.
falco
nezaspal zbytek v poště
pokoje
Jen připomínám, že se blíží naše velká herní akce, proto se podívejte na rozdělení do pokojů na webu: ulozto.cz a sobor pod názvem: pokoje kocanda 1.pdf
Případně mi hlaste změny!!!
Již jen 10 dní pro nás co přijedem už ve středu!!!!
:D
Koukám, že jsem ani nemusel nic psát a už mám pokoj! :D Hergot.. já se těším! Fest... Až zapaříme a konečně snad i dokončime PAX! A na klobásky! :D Neeeee... to bylo jen takové vzpomenutí na WarCon! :D
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
T.I.M.E Stories: Madame
Akt. cena: 115 Kč
Končí za: 2 dny