Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Lednovy ZatroCon
Zdravim vsechny priznivce her. Pred malou chvili jsem mluvil s Klopikem ohledne planovaneho turnaje v TOI. Nicmene nasel vyborne prostory presne mezi Prahou a Brnem - Hotel Na Kocande (http://www.kocanda.cz/kocanda/)hry
KREN .... Jdu do global s tebou ... respektive, 2 mista prosim :)
OZZY79 ... WOTRA si moc rad zahraju
Hergot.. :D
Tady jsou už skoro stoly plné.. já bych chtěl taky zahrát HiS, Pax, ASL, Cartago, Japonsko, studenou válku, Men of Iron, Stalin´s War a další, které vezmu.. :D
Když to tak čtu.. no, asi to všechno nestihnu..... :D
SSZGSA
prijedes ve stredu vecer, odjedes vnedeli vecer, nebudes spat a to by v tom byl cert abys to vsechno nestihl :)
hry
ja bych dal rad Last Night on Earth, Incursion, Eve Conquest a radu dalsich. Kdyz uz budu mit tu prilezitost, tak se mi nechce zkejsnout 4 dny u jedne hry :-)
rbx
jeden eve prosim :)
rbx
Pokud můžu přihlásil bych se na LNoE. Pravidla nastuduji
rbx
Jen co zkonvertuji křena v HIS, tak bych taky dala EVE... :-)
Jinak dodám všechny ujeťárny na odreagování, co doma najdu (třeba
Bizzarii, viď, Siarone, že si ji zahraješ? :))
ozzy79
MEQ mám rád. Ten si s Tebou dám rád.
elissa
ale klidne, ted me rbx naprosto s klidem sdelil, ze stejne nejsem normalni lid :)
Parxel ozzy 79
a já se jako přísedící přiučím, neb se k prokousání pravidel do té doby jistě nedostanu a tento skvost na mě mrká ze skříně jakožto nedávný přírůstek...
klopik i vy ostatní
Tak mě lákáte čím dál víc, hlavně když vidím, že jedou i mí tajní oblíbenci :-O
Ale - bude tam opravdu někdo hrát Euro?!
Nebo jinak -poveze sebou někdo nějaké?
A ještě jeden dotaz - vejdem se tam až budem všichni hrát?
ozzy79 a Parxel
Rad se k Vam pridam na MEQ - jeste jsem sice nehral, ale pred casem precetl cely pravidla od Sappho, takze bych se mel rychle chytit...
Vlastne rad zkusim cokoliv noveho i uz znameho :). Planuje nekdo Twilight Imperium, co Eyrone nebo SSZGSA?
Já osobně
Se rád zúčastním čehokoli. Nevím tedy jestli zvládnu nějakou tu vaší desetihodinovou čudlikovanou, ale warrior knighty nebo chaos ve starém světě bych si dal. A jelikož jedu tentokrát bez mé drahé polovičky tak asi ani nespím...
hry
Já chci určitě Pax a HIS, pak beru ASL, Origins, Titan, Indonesii (dáme Klopíku?) dal bych Republic of Rome, Rush 'n Crush, Talisman a i to TI3 :)
TI3 v 8mi?
zeby ?
Siaron
Ne, v 8 bych nehrál, už nikdy v životě.
Megalomanske hry
No minule si me sydo sice dost navnadil na ASL, ale odrazuje me doba hry. To si radsi dam dva Warrior knighty nebo jiny libovky nez 12 hodin jednu hru :).
Mimochodem kdo se prida na StarCrafty? Urcite vezmu svou komplet pocestenou hru :) (jen zaklad).
Kubis
ja bych si SC moc moc rad zkusil
Kubis
ASL je na dvě tři hoďky, to jen ta kampaň trvá tak dlouho.
hry
ja by som si veľmi rád zahral Warrior knights s vami...za päť minút idem trénovať :-) ale warrior knights musí niekto doniesť, tak isto aj AoE III, ktoré by som si veľmi rád zahral, lebo to mám všetko v Prešove na ďalekom východe slovenska...twilight struggle deluxe môžem priniesť ak je niekto ochotný si to zahrať :-) ale myslím, že niekto tu už písal, že si zahrá :-)
kubis
na Starcraft se hlasim, ten me zajima.
kubis
myslím, že budeš můj člověk.... přesně tyhle hry mě berou :)
teeda
koukám tady na to jak zjara co se to tu přihodilo, poptám se doma a pokud budem moct, tak písnu
kubis
starcraft chci zkusit taky :-)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Madžong (MahJong)
Akt. cena: 1100 Kč
Končí za: 2 dny