Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Descent kampan
Koncem září nebo začátkem října budem rozjíždět kampan.Space Hulk
V tom případku bych se skoro přimlouval za hraní u mne doma:o)Je to u IP Pavlova.
mart
Jsem pro,tak pokud je klopčík pro tak se s ním sejdu v 8 30 na I.P.Pavlova u KFC
SH
OK. Takže vás budu čekat. Můžeš s sebou vzít své mariňáky a dva ty černě namalované Hormagaunty? Nejlépe dva různé typy (ve smyslu postoje a rukou)...
mart
Jaké marinaky mám donést nabarvené nebo nenabarvené s 3 edice.
SH
Nenabarvené ze třetí edice. Díky.
17.
Tak 17. bohužel nemužu musím do práce ale mohl bych 16.
Hraní tenhle týden
Tož asi takhle, výjimečně se musím omluvit, ale termíny 15. a 16. nejsou pro mě realizovatelné. Nicméně další týden v rozmezí po-st jsem nakloněn nějaké partii...
mart
OK, když nikdo jiný tak mi Space Hulk :-)
mart
21. nebo 22. bych byl byl pro nějakou předvánoční partii
Davídek
v pátek odjíždí domů na prázdniny hrát deskovky zase s někým jiným... takže to asi vypadá, že se už nesejdem. Nebo snad jo? v nějaké okleštěné sestavě?
hmmm...
no ak by sa nieco udialo zajtra, stredu ci mozno stvrtok... to by som sa asi stihol este do cohosi pridat:)
Space Hulk
Inu můžeme tedy zkusit do Hulku postavit proti sobě tvé Chaosáky a mé Imperiální terminátory:o) Pravidla mám nastudovaná, akorát abys měl správné typy vojáků, bez kombo zbraní, tam by se to dost špatně počítalo, koho nasadit kvůli vyrovnanosti. I když na druhou stranu to můžeme z legrace zkusit i tak. Včetně tebou upřednostňovaného plamenometu z druhé edice;o)
Mimochodem, možná bych pro tebe mohl mít druhoediční zásahové kostky pro Assault Cannon, pak ti nastíním tuhle zajímavou možnost blíže. Sám do toho totiž jdu!
21. nebo 22.12.
Takže co dáme za tu předvánoční partii? A kde? Ptám se raději v dostatečném předstihu.
Jinak Space Hulk s Chaos Termity nakonec není moc dobrý nápad, vyzkoušel jsem to a aby to bylo opravdu zajímavé, musela by se pravidla oproti původnímu návrhu v Campaign edici bohužel dost vylepšit.
21
kampan..? ..no ak by to bolo doobeda, hadam by som to predvianocne este stihol:) sakis same fofry;))
kampan
Já mužu bohužel akorát 22. po 17 00 a u mě to určitě nepujde.Tak že bych to viděl s kampani až po svátcích v lednu.
ps.
To uterý mužu teda od 17 00 do 19 00 od 19 30 mě sydo potvrdil titan.Ale myslím že Space hulk by se dal za dvě hodinky v pohodě stihnout.
úterý 22.12. od 17:00
Může být, uvidíme ještě co boldrick. Každopádně omluva .klopčíkovi, že jsme jej takhle obešli.
22
jsem v práci:-(
Boldrick
Aha a jinak máš čas příští týden kdy? Že bychom dali třeba ve třech něco s .klopčíkem...
Štastné a Veselé
Hoj chlopi, tož přeju vám všem hezké svátky a nějaké pěkné deskovky pod stromkem!
vánoce
Tož vám přeu také štasné a veselé a hlavně at se v lednu sejdem všichni ve třetím pokračování.
klopcik
;)
cavte borci, uzite si domacu pohodu, jedlo a ziadne potvory, lebo dole v chodbach to uz take utesene nebude;)) hehe..tesim na pokracovanie;)
cYaz all
hraní
můžu cokoliv (to kdyby někdo nemoh:-)) 4.,5.,8. leden
hraní
5. ledna bych mohl, tak kdyby jsme se sešli na kampan ,tak apeluju na Elenistara aby zamluvil prostor u Hrocha.
Jsem připraven!
A nachystán, s řácky teplými ponožkami, na Hrocha:o)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Exit: Úniková hra - Opuštěná chata (CZ)
Akt. cena: 7 €
Končí za: 2 dny