Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Descent kampan
Koncem září nebo začátkem října budem rozjíždět kampan.supercraft
toz..ja sa desne tesim uz teraz! ;)
Boldrick, moze byt 7:45, tam, ako minule?:)
.kolpčík
ok, jako minule
Boldrick
Nechceš auto nechat doma,mám tu medicínu z moravy.
léčba
to zní lákavě, ale mě se nechce táhnout SC busem. určitě příště
kampan
Tak další termín kdy mužu je 2. a 3. 12
2. a 3.12.
Jj, přijdu a je mi jedno, jaký termín nakonec vykrystalizuje.
Jenom poznámku. Co tohle fórum nepřejmenovat třeba na Kosihraní, pač Descentovi se, navzdory prvotnímu zájmu, věnujeme vyloženě okrajově:o)
...
chlapi, uz mate ty korespondaky?
BTW: My uz se tu se Sydem vzdycky sazime, kdo z vas na posledni chvili vypadne z descentiho kola ven :-))
ehm
Abyste neřekli, že jsem nelida, tak se vykašlu na čvtrteční školu. Tedy 3. by to šlo. Rbx je naštvanej, že mu lidi fušovali do diskuze v artboxu, tak se nás snaží tady demoralizovat jo? :)
Elenistar
ale neee, to bych si nedovolil :-) Jen tak vzdycky po ocku sleduju, na cem jinem jste se domluvili na hrani, nez na Descentovi :-) Abych neztratil vseobecny herni prehled :-)
hehe..tlemim sa teda poriadne!! :)))
..no toto! Ele, parada! ..do toho 3. tu teda aj ja ostanem.. sice mam 2.narodky a mal som byt niekde inde, ale pokracovanie kampane bude ten najkrajsi darcek, aky si len mozem priat!! :P :D
..takze spojme vsetci ruky do modlitby za to, aby Boldrick prave nemal sluzbu alebo co;) dufam,ze sem sikovno napise, ze ok:)
BTW. ten minuly starcraft sa mi dost pozdaval..a vobec nie pre to, ze som obe partie vyhral (druhu s vyznamnou Boldrickovou pomocou treba priznat;) ..v comsi mi pripomina Warcraft..myslim,ze mooze byt! :)
rbx> :D ..a kto teda vedie vo vasom rebricku sazek?? ja uz totiz prehlad nemam vobec:)))
rbx
Mě by taky zajímalo jak jste na s těma sázkama a jaký je kurz že bych si vsadil:)
zítra budu vědět
tak napíšu, jen by mě zajímalo jak si sydo s rbx vsadili:-)
.klopčík: druhé narozky, vypadáš na víc;-)
Boldrick
hehe..to mozno ano, ale niekedy sa tak veru citim! :-) ..a nemyslim tym 'plienkovy' zapach; aby nedoslo k dalsiemu omylu.. :-D
drzime Ti zajtra palce! ;-)
klopčík
Tak to abych dal vychladit medicínu z moravy at to pořádně oslavíme a z vesela zahrajem:)
kosi
juuj! ved ono je to hotovy elixir zivota!! Ten by tusim aj toho Mrtveho Varikaza vzkriesil ;-) ..len aby sa pak 'zmestil' do chodby :-D
meducína z moravy
Tož já bych prosil vychladit raději sklenici kolalokové limonády;o)
3.12.
přijdu, sice po noční, tak budu jen takový ospalý ork, ale meducína mě určitě uspí stopro:-) tak chlaď
třetího
S největší pravděpodobností si budu moci pujčit jednu klubovnu na dopoledne(U hrocha) Ale važte si toho, budu muset v pátek dělat Mikuláše!!!
Elenistar
Já myslím že budeš ideální mikuláš:)
abych se zorientoval...
Takže kde se ve čtvrtek nakonec bude hrát? A od kolika? A do kolika? Som z teho volajaký zmatený:o)
orientacia:D
takze stvrtok 3.12 od tej osmej(?) ..u Eliho (tam kde 'vtedy'?) jo? ;)
čtvrtek
S největší pravděpodobností u Elenistara v salesianském centru a to je přímo u metra kobylisi.Pokud to teda potvrdí jinak u mě.
čtvrtek
Zapoměl jsem napsat čas,hrálo by se samozřejmě od 8 00 a konečný čas domluvíme na místě podle toho jak kdo bude mít čas.
čtvrtek
No hele mělo by to vyjít... když už dělám otho mikuláše
Elenistar
Tak že v 8 00 před centrem ?
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Worms: The board game - Armageddon pledge ENG
Akt. cena: 4000 Kč
Končí za: 3 dny