Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Descent kampan
Koncem září nebo začátkem října budem rozjíždět kampan.kdy
tak já můžu, 16.,17.,20. 11.
kdy
16 a 17 by taky eventuelně šlo...
.klopcik
16naj
16. super, pisem si!
(17 nie az tak, ale ak by to inak neslo, pridem teda ja heh... a 20. na 100% nemozem..)
..no a vitaj Ele:)) nas uberlord.. ci skor 'pridajlord'? ;))
mě je to jedno:o)
Já si počkám, který den nakonec vykrystalizuje, kdo nakonec všechno odpadne - ale všechny termíny beru jako z mého pohledu vyhovující. Abyste to teda jako všici věděli;o)
kampan
Já mužu příští týden pouze 18. a 19.
kampan
18, 19 ok tiez:) -akurat pozeram, ze trochu mimo Boldrickove terminy..
(a co tak pozajtra-piatok?..keby naaahodou;))
pátek
ten by šel.... proš ne :)
PÁTEK
Pátek já určitě ne ,nejmladší kluk má velké horečky a toho 18. a 19.by jsme museli hrát u elenistara
pátek
bych něco kratšího mohl zahrát
a v termínech kdy můžu bych taky klidně něco zahrál
tak jestli chcete můžem cokoliv z mého seznámku nebo něco vašeho, a nebo nic:-)
.klopcik
re: piatok...
Ele: dali by sme teda nieco v Tvojich priestoroch..? (nemuselo by to byt hned skoro rano;) ..ako mas s casom/moznostami..?
Boldrick: co znaci nieco kratsie? ..z Tvojho zoznamu do tej kategorie starcraft asi nezapada, co? :))
..a 18/19 asi nesedi, tak je?
..a mam tu WarriorKnights, asi to nie je uplne najkratsie, ale to by mozno nevadilo, ci...;)
Podoklopčík
starcraft se v pohodě vejde do dvou hodinek, když ho všichni umí, je to velice rychlá hra.
18. a 19. jsem v práci
jinak se budu muset věnovat zvelebování rodinného hnízda nebo mě udělají pápá lálá:-D
pánové
příští týden tj. od 23.11. můžu celý kromě pátku
páni..
pridavam sa k tomuto postu, akoby moj bol..
:D
hmm
je mi líto, mohl bych maximálně ve čtvrtek...tenhle týden jsem měl pěkně volný
Kampan
23. by se mě to hodilo manželka je celý den pryč tak že mužem hrát až do 14 30., jinak mužu i 24.
Kampaň
Mě je to jedno, ale jak to tak počítám, zase nám jeden hráč do party bude chybět.
kampan
..no je to celkom dost problem, ked sa Kosi a Ele nevedia sfazovat.. jeden je Uberlord, druhy ma hru.. ktokolvek z nich dvoch chyba, pokracovanie kampane je 'nemozne' :((
klopčík
Já pracuju krátký a dlouhý týden ,to znamená jeden týden mám dva dny práci a další obráceně.Změnit to nemužu ale vím dlouho dopředu jak pracuju,tak že sem mužu vypsat měsíc dopředu které dny mužu a snad Elenistar nějaký bude moct.
čtvrtek
Na ten čtvrtek vám mužu hru pujčit tak že mužete klidně zahrát beze mě aby jsme se trochu posunuli v kampani dál.
kosi
:) to je jasne, ze nie kazdy moze vzdy..urcite to nebola vytka alebo co..:)
a hrat bez Teba..cojaviem.. imho bud vsetci alebo nikto..kampan je predsa spolocna! ;) ..(kludne sa ale necham prehlasovat:)
Stvrtok-> ak by sme boli teda 4, moj navrh je zahrat nieco ine, skromne hlasujem za WK, ale rad zahram aj cokolvek ine!
Ele, Mart, Boldrick + hocikto - co vy na to? stvrtok je tusim uz zajtra:D
(ak to nepojde u Eleho, mozme klido u mna..)
klopčík
Myslím že Elenister myslel příští.
Co se týče 23. mohli by jsme dát starcraft,ve čtyřech by to bylo idealní.Pokud by teda mart byl pro.
kosi
oops..ten Eleho termin mi unikol, pardon:)
23 je super, SC este viac! pisem si:) .snad bude mart pro;)
starcraft
Inu klíďo brďo.
ok
dáme SC:-) rád si ho zahraju
starcraft
Super tak že 23. v 8 00 u mě, budu se těšit.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Carcassonne: Winter edition
Akt. cena: 800 Kč
Končí za: 3 dny