Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Descent kampan
Koncem září nebo začátkem října budem rozjíždět kampan.zdravím válečníci
v pondělí v osm budu u kosiho
V pondělí v 8:00.
OK. Budu tam!
tra-daaa!
..takze dohodnute.. parada, bude maso
El.: sice skoda, ten stol bol fakt fajne velky..ale u Kosiho bude aspon teplejsie;))
(a napis plz klido aj postou presny cas, z metra pojdem s Tebou jo:)
cYaz .&pekny vykend vsetkym:P:)
válečníci a kouzelníci
můžu vás vyzvednout na metru v Kobylisých
pondělí
Děti budou v družině tak mužem hrát až do 14 00.
Boldrick
..super:) .. tak 45 pred metrom (..ako ostatni neviem:))
Ele: 43 na perone, tam kde minule jo;)
kucí
Ok, a hele boldy kde u metra? Je to trošku široký pojem.
středa
klasicky od osmi?
v úterý nemůžu
budete-li chtít svézt, tak opět na stejném místě od 7:45
pa-ra-da!
za seba: na 100% (dufam,ze to aj ostatnym sadne s terminom;)
Boldrick: jj, budem/e tam ;)
:(
Za mne s n ejvětší pravděpodobností ne... omlouvám se
Ele
a kedy teda najblizsie mozes? (si zabudol pripisat, uberlorde;)
Podoklopčík,Boldrick
Pokud Elenistar bohužel nemuže mužem zahrát něco ve třech.Mužem skusit třeba Tide of iron nebo Titán.
samozřejmě
jsem pro, když už můžem tak musíme:-)
možná se přidá i mart a mohli jsme něco ve čtyřech,
ale určitě ;-)
chlopi...
nez to rozjedete, tak byste se meli kouknout na Sea of Blood. Je to kampanove rozsireni ala Road to Legend, ale je tam i lod a jine ptakovinky :-)
rbx
díky, ale pozdě už je rozehráno, niméně kosibratr o tom tuším ví a mé to v zamovači:-)
np
tak ak sme aspon traja.. kludne mozme aj ine (Titana som chcel vzdy zazit, ToR ma sice nelaka, ale rad sa necham prijemne prekvapit;)) ...
prip. mozem vziat napr. WK, ak by ste chceli, prave mam za sebou particku, naadhera (len ci sa vam To bude pozdavat-bez kociek, ziadny AT;)
p.s. casu dost, dovtedy isto cosi dohodneme;)
oprava
ToI, nie ToR samozrejme;))
rbx
..da sa rozsirenie pridat do rozbehnutej kampane, ci ani moc nie..?
:)
rbx
Já myslím že budem rádi když dohrajem Road to legend.Sea of Blood mužem zařadit až to dohrajem a to bude chvíli trvat a jestli bude zájem klidně ho zakoupím:)
kosibratr
ja jen ze jsem ho videl v Essenu a bylo to moc hezke, alespon co se zadku krabice s vyobrazenym obsahem tyce.
rbx
Taky už sem ho na FFG okukoval a taky se mě libil ale zatím by se mě na něj jen prášilo.
Kampaň
Já mám takový pocit, že jsme si s tou kampaní ukousli příliš velké sousto. Co se vrátit k Descent scénářům s tím, že nemusíme být tolik vázaní na kompletní sestavu a na postu Overlorda se můžeme průběžně točit?
Jinak ve středu bych sice mohl, ale mými prioritami na eventuální hraní jsou Space Hulk a Dungeon Twister. Víc mi hlava nepobere:o)V případě Space Hulku pak mám mapu pro víc lidí, ale to chce opravdu hodně místa...
mart..
no ale to je skoda..
mna osobne kampan desne bavi.. a s nejakymi vypadkami sa imho pocitalo..
:) no som zvedavy, ako sa to vyvrbi :P
kampan
Mě se kampan také moc líbi,ale klidně si mužem nějaký scénař ve středu zahrát.
Space hulk mě ale také moc láka,ale her co bych si chtěl zahrát je opravdu dost, tak že se ve středu podřídím většině.
Kampaň
Já v tom mám jasno, pokud se v tomhle počtu rozhodnete pro scénář z Descenta či Space Hulk (Dungeon Twister při tolika lidech bohužel nelze), přijdu. Pokud vyberete něco jinačího, tak se dopředu omlouvám, ale nedorazím. Nicméně nechcu tady vytvářet nějaký tlak na zúčastněné, vyberte si hru dle libosti!
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Azul: Letohrádek
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 10 hodin