Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Descent kampan
Koncem září nebo začátkem října budem rozjíždět kampan.Elenistar,Boldrick,mart
Tak chlapi 7. nebo 8. 10. by jsme to mohli konečně rozjet.
Ps.Jedno místo je furt volné,kdyby jste měl někdo zájem.
kosi
předběžně čtvrtek...středu bych viděl nerad...ale možná a v sobotu patřím někomu jinému
kosi
bohužel jsem na slováči a přijedu až 10.10. :-(
tím pádem
je to asi jasné....protože bez Karlíka hrát nebudu... :) takže kosi dáme něco jiného.... zkusím to vymyslet a že bych kdyžtak dorazil na battlelore a když nás bude víc tak zahrajem něco jiného. Přinesu jenom na ukázku dominion budeš li chtít. A tobě Kájo přeji pěkný pobyt.
2 kosibratr
Safraporte, já příští týden (Descent kampaň) zcela výjimečně nemohu, ten další už ale budu plně k dispozici!
Elenistar
Co naděláme bude battlelore:)
kosi
taky to tak vidim.... ale mě to nevadí ... kdyžtak pujdu do školy...ještě dám vědět...
Elenistar,Boldrick,mart
Tak jak to vydíte příští týden,já bych mohl 12. nebo 16. ale spíš by se mě to hodilo 16.
2 Kosibratr
Toho 16. se mnou můžeš počítat.
mart
Ok a když nebudou moct ostatní dáme naší obvyklou dvojku her:)
kampan
Tak jsme komplet na poslední místo se přihlásil Podoklopčík
zdravím vás pánové
já bych mohl taky 16.
podoklopčík
To zní dobře. Myslím, že budem super skupinka. Ještě si doštuduju ty pravidýlka.
kampan
Tak jak toho 16.mužete všichni
KOSI
Yes, sir!
kampan
Tak to je super 16. všichni v 8 00 u mě a mužem to rozjet.
..
hlasim status: pripraveny
..a datum poznaceny, sedi vec, uz sa tesim ..
pravidla so sice este cele nedocital,ale po celovikendovom doome to bude o to lahsie;)
pani..
omluva
Tož chlapi, musím se omluvit. Je mi to moc líto, ale skolila mě chřipka, takže v pátek 16. to musíte sehrát beze mě!
16.10.
Takže s největší pravděpodobností by to mohlo vyjít u mne. Tedy mraky místa klid a tak dále. Není to tam sice tak útulné jako u Kosího Bráchy, ale prostor hraje pro nás. Takže pokud neřeknu jinak, mělo by to jít. Je to v Kobylisích na náměstí, kdo nezná ještě upřesním. 8 - 14 hod Co se týče marta chce jít někdo místo něj?
Elenistar
Já to za něj odehraju pokud se nikdo nepřihlásí.
sir Elenistar !
sikovno vyhodnot zeton LOGINu na ZH a nebojacne citaj nove postove zvytky!.. sak uz je stvrtok vecer, temnota je uz aj v nadzemi a snezi, ako keby sa nechumelilo-ved ja neviem kde byvas! :D
.no snad sa nejak rano vychytame..
:))
cYaz
Elenistar
Tak kde budem hrát
Podoklopčík
Chrabrý reku! Pakliže jsi tak odvážný, či tak pošetilý a troufáš si vstoupit do temných kobek pod Kobylisy, pozorně poslouchej. Temný pán této země si tě vyzvedne v podzemní dráze. Předpokládá totiž, že budeš cestovat tunelem vyhloubeným před mnoha lety trpaslíky. Jelikož by ses se svými zbylými spolubratry měl sejít v 8 hodin středo-terinotského času přijeď tam v 7:45. Od vstupu do podzemí je to, co by šílený Carthos kamenem dohodil. Třes se ubohý smrtelníku....
Kosi
to sa pytas?
ehm..ja som vychadzal z Elovho posledneho prispevku o kope miesta unho doma.. ak sa na niecom inom dohodlo cez postu alebo driv platilo, ku mne to nepreslo alebo som to nezachytil.. ;))
..ale aj keby to bolo u Teba kosi, musel by som sa Elom spojit, asi by som netrafil;)
noc je mlada, este si dame vediet.. prip. ak mas nanho cislo, posli mi postou,ak uznas, zavolam mu hned:)
místo
Já počítal že to bude u mne. Je to dohodnutý a je tady hodně místa. Pokud však trváíte na kosiho doupěti nemám s tím problém. A kde je Boldy?
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Prodám Salt & Sail
Akt. cena: 390 Kč
Končí za: 9 dnů