Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Descent kampan
Koncem září nebo začátkem října budem rozjíždět kampan.hehehe
no uvidíme jestli to svedu takhle rychle. do prahy jedu asi v neděli tak se uvidí. Jinak si užijte zbytek roku. čau čau kluci
Elenistar
Ty seš šikovnej,já ti věřím:)
kampan
Tak jak toho 5.1. dáme to dohromady,kdo muže?
5.1.
můžu a už e fest těšim:-)
klopcik
kampan
chlapi, no neviem, kedy dorazim.. :( okrem necakanych povinnosti aj snezit zacalo! ..hory ma volaju;))
..urcite dam ale vediet v prestihu, zatial teda so mnou nepocitajte, cely januar, mozno aj feb. :/ ..ale klido sa posunte dalej bezomna, ak budete mat chut na descenta, neurazim sa:)))hehe
a vitam vas v novom a lespom roku! ;)
4. místo 5.
Omlouvám se před chvíli sem se dozvěděl že 5. dopoledne nemužu musím hlídat děti ,ale 4. by to neměl být problém pokud by vám to nevadilo.
A safra!
Tak v pondělí bohužel nemohu...
kosibratr
já už mám taky na pondělí něco jiného:-(
Boldrick a mart
Škoda budete muset dát 5. něco beze mě.Další volný termín kdybych mohl je 8.1.
Pátek 8.1.
Termín sedí, tady bych mohl a snad i Boldrick...
pátek
Tak jak s tím pátkem.Boldricku,Elenistare přijdete?
píšu si
8. můžu
jen jestli to zase neposuneš kosi :-)
Boldrick
Pokud se něco nestane dětem , tak určitě ne.Jedinej přesun bych viděl pokud by se přidal Elenistar ,tak bych uvítal kdyby se hrálo u něj.
kluci
je mi to líto,ale tenhle týden mam honičku a dohánim celej semestr...takže ted ne...příští tyden jsem na horách a pak bych mel byt celkem volný
pátek
Tak že jsme ve třech co by jste si chtěli zahrát?
Pátek
A jaký/z čeho je výběr? Z her pro tři? Já tady mám akorát dříve avizovaný masivní scénář ze Space Hulku, k němuž je nota bene potřeba dalších figurek, - s tak velkou mapou, že mám za to, že se vejde akorát na zem. Co třeba Starcraft? A nebo oprášit Descenta výpravou do jednoho vybraného dungeonu? A nebo zkusit další velkou bitvu ve Warhammer 40K?
pátek
já jsem pro starcrafta jelikož rozšíření je super a je tam scénář pro tři i další varianty, např. do vybití, s tím, že jsou tam omezení aby se to nehrálo týden atd.
jinak můžu vzít SH i W40 a uvidíme
Pátek
Tak jo, dáme ve třech Starcrafta, jsi kosi pro tuhle variantu? A pak, zahrajeme to klasicky od rána u tebe?
starcraft
Jsem pro starcraft,jsem zvědav na to rozšíření.A budem asi ve čtyřech ,děti budou doma a starší se bude asi chtít přidat.Tak že v 8 30 u mě.
Starcraft
OK.
OK
:-)
pondělí až pátek
můžu každý den, i když ne denně:-)
jak vy?
Boldrick
Já mužu v uterý a v pátek
kosibratr
tak v úterý, s martem jsem domluven na čtvrtek takže super týden
no a v úterý se domluvíme na pátek neb si ještě nejsem jistej jestli už nemám z domova plán:-)
Boldrick
A co si zahrajem?
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Boží zboží (Oh My Goods!). Komplet + obaly.
Akt. cena: 420 Kč
Končí za: 1 den