Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Descent kampan
Koncem září nebo začátkem října budem rozjíždět kampan.A já jsem vzduch???
Už mám zkouškový, takže paráda... v úterý bych taky mohl. :)
Elenistar
Tak pokud by mohli i mart s klopčíkem mohli by jsme popojet ale muselo by to bejt u tebe v klubovně.
úterý
Tenhle den mám bohužel obsazený a co si pamatuji, klopčík je možná i dva měsíce mimo hru. Takže musíte dát a vymyslet něco ve třech.
Elenistar,Boldrick
Tak chlapi co zahrajem ve třech,já navrhuju Starcraft nabo Tide of Iron
zítřek
Tak zítra v 8 15 u mě a co teda budem hrát?
kk
Já bych zkusil ten TOI. To jsem ještě nehrál. Ale jinak se přizpůsobim. Docela dlouho jsem už nehrál něco pořádného.
Elenistar
Tak doufám že dorazíš ,Boldrick to zatím nepotvrdil a zahrajem si teda TOI
omluva
tak nakonec nemůžu má budoucí žena už má plán a hraní jí do toho moc nezapadá
tak jsem si dupnul, že teda takhle ne, ale až, když nebyla doma, jinak bych dostal:-)
boldrick
Správný chlap se své ženy nebojí, ale respektuje ji. Proto ti rozumím. Snad tedy příště... :)
termín
Další termín kdy mužu je 27. a 28. jak to vypadá s váma.
27 28
Asi bych si čas udělal. A skoro mám chut na ten starcraft. Ten sem dlouho nehrál, a hlavně jsem zvědavý na to rozšíření.
27.1. ve středu...
...mohu, a klidně si můžeme střihnout Starcraft, pokud je klopčík pořád "mimo provoz".
paráda
Teď už potřebujem někoho, kdo ten starcraft přinese...
Elenistar
Nešlo by hrát ve středu u tebe v klubovně ,je tam více místa.
kosí brácha
zjistím a dám vědět....
27. středa
super mám volno. a hru bych nechal až těsně před, kdyby se klopčík ozval
ale jinak Starcraft je správná volba:-)
omluva
Moc se omlouvám ale ted sem se dozvěděl že mám na středu program,manželka to nenapsala do kalendáře.Mužu jen ve čtvrtek,tak si také dupnul jako Boldrick ale potichu už spí:)
můžu i ve čtvrtek
takže jak? :-)
črtvrtek
Ajta krajta. Ve čtvrtek mohu jen odpoledne.
JAK
Ve středu mužete hrát beze mě u Elenistara pokud to pujde a ve čtvrtek se bude hrát u mě.
hjmm
no nevim jestli se mi chce hrát bez tebe. já mám docela ještě práci, a chtěl jsem ve středu večer vypadnout. Znamenalo by to, že bych v ten čtvrtek upřednostnil hry na první místo a to nejde. takže u mne platí ta středa, a jestli to jde u mne, to ještě nevím
čtvrtek
Tak co ten čtvrtek zahrajete si někdo.
ČTVRTEK
když budu hrát ve čtvrtek tak nemůžu zítra, ale to se stejně nic nenaplánovalo, tak jsem pro čtvrtek:-)
ok
nenaplánovalo no....nakonec se mi to stejně bohužel nehodí. mám ještě nějakou práci do školy. a ve čtvtek už tady nebudu...
Boldrick
Tak že budem asi dva ,to by jsme si mohli zahrát Warhammer fantasy nebo TOI a nebo ještě War of the ring.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Civolution
Akt. cena: 1400 Kč
Končí za: 5 dnů