Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
ZaTrolení a sport?
Politiku jsme už prodiskutovali :) a co takhle sport?the hammer - Ještě k B7
pěknej článek!
tak poskrovnu
trochu strilim z luku. vse se podstatne zlepsi z trochu na hodne (az enustale) az dostavim na zahrade dostreliste a deti se prehoupnou do trochu samostatnjesiho obdobi
nezavazne macham mecem
ucim se kouzla kickbike'u
cas od casu vylezu na kopec
lukostřelba...
tak to máš fakt super... lukostřelba musí byt uplně parádní... závidím...
jedinej sport co dělám (kromě sledování ligy mistrů) sou elektronický šipky
to M.N.
ja se snazim o kyudo. takze doma po zahrade beham v hakama a kendogi (e;
Sparta - CSKA
Ahoj, je tu nějaký sportovní nadšenec? Nabízím na zítřek zdarma dva lístky na Sparta - CSKA, od 19.00. Já jsem slávista, tyhle byly pro klienta, který mi dneska volal, že nemůže. K vyzvednutí během dneška Na Příkopě. Sektor H60, řada 11. Nejrychlejší vyhrává.
...
udáno, aukce skončila :-)
Evropská liga
Tak Sparta získala velmi příjemný los. S postupem to bude asi těžké ale proti Liverpoolu se nehraje každý den. :)
všichni jsme sportovci
no koneckonců, když někdo považuje za sport i šachy, tak proč by nemohly být karetní a deskové hry :D
jaro
Konečně je teplo a světlo i večer. Po ubíjející cestě z práce jsem si byl zaběhat k řece a hned je veseleji. Cestou jsem si v hlavě opakoval pravidla ASL a vymyslel rozdělení Burning Blue do pořadače :D Sportem k čisté mysli.
sydo
máš pocit, že když máš v hlavě ASL, jedná se o čistou mysl?
Elenistar
nejčistší ;)
box
Kamarád mě dnes vytáhl na boxerský trénink a takhle jsem se tedy dlouho nezapotil, všechno mě bolí a mám dost, doporučuju :)
Volejbal a beach volejbal
Pravidelně, protože u her se tlousne:-D
Po fotbale na Bang
My chodíme pravidelně na fotbálek a pak na pivo. A ostatní deskovky taky hrajeme jen s fotbalistama :) Jinak samozřejmě všechno rekreačně
Marvin
Ha, tak to jsem netusil, to te nekdy vezmu do pisku;)
sport
byvaly klubovy sachista, ale ted uz jen hodne rekreacne... jinak zkusim jakykoliv sport... kdyby me neblblo koleno, tak jsem zustal u meho oblibeneho curlingu...
Rafa vs. Nole
Sice je to pasivni sport, ale nemuzu se od toho odtrhnout. Podle me jeden z nejlepsich tenisu, ktery jsem kdy videl...;)
Aktivni sport
Právě jsem začal opět aktivně sportovat. Nechal jsem se vyhecovat na pražský maraton :-)
ad sport
tak ja sa držím hesla - športom k trvalej invalidite :-)
už sa mu venujem iba pasívne, čo vyzerá momentálne asi tak, že 2-3x do týždňa futbal, cez víkendy sem-tam turistika a raz za rok nejaká poriadna hrebeňovka. toho roku 2x Nízke Tatry a raz Rakúsko. no a hlavne v zime hrávame s priateľkou bedminton cez víkendy. v lete zase keď sme na Domaši (vodná nádrž na východnom SR), tak si zahrám tenis, nohejball alebo plážový volejbal. ten hrávam sem-tam aj v bratislave po práci s kolegovcami. inač nič viac.
kedysi to bolo lepšie. futbal za jeden klub a saleziánov, ping-pong za saleziánov a trénoval som za prešov a hrával som aj basketbal za školu. no a samozrejme som bol takmer denne na bicykli a cez víkendy chodil aj dlhšie trasy. takže toľko asi ja čo sa športu týka :-)
kickbike
tak jsme dneska jel do prace na kolobezce (9km jednim smerem). uz aby nam postavili cyklotrasu
Kolobrnda
Cože, na tom se dá ujet taková štreka? Já žiju v tom, že to je dobré tak na pojížďky "po dědině" nebo v práci mezi budovy! Ale 9km, to je už sportovní výkon, klobouk dolů....
to som
kickbike.eu
to zruda
maraton? tak to mě zajímá :) pár jich mám za sebou ale kolena už jsou bohužel proti...dej pak vědět jak jsi dopadl...
The Hammer
Jasně, dám vědět. Chcu to dát za 4 hodiny. Takže asi někde okolo vrcholu Gaussovky předpokládám.
Ultimate Frisbee
ja hrávam Ultimate Frisbee, pozná to niekto ???
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Zombicide - zrůda Swamp Lurker
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 4 dny