Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
ZaTrolení a sport?
Politiku jsme už prodiskutovali :) a co takhle sport?kren
No jasně, tyto sporty totiž provozují zásadně kultisti ;-)
Slovensko
je v semifinále! Jupí.
no aspoň někdo ...
ti naši hokejisti si chudinky asi pořád myslí, že jsou v ČR a na ledě spí
to kardo
Gratuluji vám. Rozhodně si to zasloužíte mnohem víc, než ti naši spící panáci.
to sappho
dúfam, že je to tak, pretože som už v práci keď sa hrá a tak to počúvam iba v rádiu a vôbec neviem ako hrajú, no ale asi dobre keď vyhrávajú. Na olympiáde sme ešte ani raz nevyhrali tak snáď tentoraz.
ad spící panáci
tak na to bych měla teda zcela jiný názor, ale bavit se s ženskýma o sportu...:D
neberte to prosím moc osobně, snad to vezmete s humorem :)
ale každopádně...
vám Slovákům budu držet v semifinálovém zápase s Kanadou palce...
ad spící panáci a Martina Ďáblíková
tak bych je taky nenazýval :) je to sport, soupeř byl lepší...ale přece jen mi tam chybělo větší nasazení bojovnost, chuť vydat se ze všech sil a přitom tam byli mladí, kteří se o úspěch měli rvát... když to srovnám s Martinou Ďáblíkovou, ta do toho dala opravdu vše, klobouk dolů. A i kdyby jí to nevyšlo a skončila druhá, tak před ní smeknu. Ale jí to zaslouženě vyšlo. Nádherný a fantastický zážitek, ještě teď mě bolí palce a vůbec nelituju, že jsem si na ni počkal :)))
Sáblíková
jj, když už ne hokejisté, tak aspoň ona dokázala úžasnou věc, 2 zlaté na jedné olympiádě. Každopádně je to dříč a zasloužila si to. Připomíná mi Jardu Jágra, který taky dřel jak kůň, stovky dřepů každý den a přidával si na tréninzích, stejně jako Sáblíková (ježdění doma na žehlícím prkně, přidává si kopce a ztížený terén na kole), jsem zvědav jestli se objeví i na té letní olympiádě :)
hokej
Drzim palce Slovakum, krasne to tem zlutomodrym nandali! Jsem zvedav, jak si poradi s Kanadou, ktera paradne rozstrilela rusaky.
hokej
Ti naši bída...možná je lepší, že vypadli teď ve vyrovnaném zápase než v semifinále po debaklu :)
...
mě prostě u hokeje chybělo nasazení, ale přiznávám, že jelikož vstávám do práce o půl šesté tak to moje nasazení nebylo o moc větší
to Beholder
Prosím tě, kdo psal tenhle příspěvek 25.2.2010 09:04:53. Nebo se stala ženská a vykáme si? :)
sappho
Tak teď jsi mě dostala a ještě k tomu pobavila. To je tak, když chtějí zase chlapi zamachrovat a pak to dopadne nějak takhle :D
aha
Takže jsi to byl ty :) To víš, na dnešek jsem toho moc nenaspala, tak mi to pomaleji myslí :)
sappho
já taky ne do půl noci Sáblíková a v 5 ráno hokej a pak cesta do školy :). Překlem, kterým si změním pohlaví z mužského na ženské se mi svává velmi zřídka, téměř snad vůbec, ale teďka se mi to povedlo a v tu nejparadoxsnější situaci :)
ja a sport ???
ja a sport ???
tak zacal som jazdit na bajku zacinal som na starom favorite zavodne cestu ale po niekolkych sezonach som nemohol prekusnut to stale sa myhotajuce stromoradie a nic pred sebou iba rovna cesta tak som skusil countrycross alias XC to uz bolo lepsie a po dlhsom jazdeni XC som sa prepracoval k Downhillu co mi zostalo az do zaciatku problemov s kolenom a klbom tak som hladal nieco kde by som moc netrpel a zacal som robit Speed inline skating ktory robim druhu sezonu plus treningy v hale atletika a squash ktory je totalka zabijak odporucam pre kazdeho
a potom veeeela stoloviek pokial je skym :D
Snow Tails v praxi
Uz pres 10let delam sport psich sprezeni. V poslednich 5 letech jiz snad profesionalne (repre, starty ME,MS).
www.alaskan.cz
Mame doma 14 hafanu (+jeden planovany vrh za par dnu..)
Takze sebou povinne vozim par deskovek pro decka, ve volnych chvilich hrajeme (a muze byt i minus 22)...
je to tam
Tak to je zázrak :)
Ale těch mrtvejch...
... buněk v srdci a mozku... Neskutečný!
Masakr nejvetsi...
ted jeste vyklepnout rusaky
finále
Abychom nakonec nehráli proti Němcům :)
...
zatím to tak vypadá :)
Skoda
Nemci vypadali slibne. Takova blba chyba. Vitezstvi nad Ruskem bude ale chutnejsi :D
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Star Trek: Ascendancy - Vulcan High Command
Akt. cena: 200 Kč
Končí za: 8 dnů