Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
ZaTrolení a sport?
Politiku jsme už prodiskutovali :) a co takhle sport?Jak z rodokapsu
Skupinka srdnatých, leč nepříliš zkušených bojovníků s ikonickým JJ v čele, na které bych po Norech nevsadil ani starou botu, může jako jediná zastavit nezničitelnou rudou mašinu... Tak do nich!
2:1
Máme to doma ,super zápas
Ufff
Nádherné drama...Krásná kooperativní hra :)
Ke konci jsem myslel, že mně z toho klepne...Rusáci asi nechápali, kde se to v nás vzalo....
stesti
jo meli jsme velky stesti, ovsem rozhodci ty Rusy luxusne zariznul, stat se to nam, tak asi bratry Slováky čeká klatba :) Ale na druhou stranu, uz dlouho jsem nevidel cesky tym takhle bojovat!
rozhodčí
Je sice pravda, že faul na Jágra byl odměněn až moc, ale to sestřelení Koukala předtím mělo být potrestáno. To bylo naprosto zřejmě likvidační.
ad. rozhodčí
Rozhodčí byli "divní" po celý šampionát...neměli stejný metr, co jeden pískal, druhý nechal tak. Některé brutální zákroky přešli bez mrknutí oka, jindy trestali i křivý pohled...já vím, nemají to jednoduché, ale přece jen, na mezinárodní úrovni bych čekal trochu víc. Rusové by mohli povídat...ale myslím si, že jim ty hladké vítězství v průběhu moc nepomohly, už proti němcům hráli prdlajs a nás nepovažovali za rovnocenné soupeře a doplatili na to :)))
český team
velmi pekne ste im to včera nandali rusákom :) pekný hokej bojovali ako levy :) Škoda že naši sa nedostali daleko a šak aj tak to od nich nikto nečakal :) ale aspon Dánova porazit mohli :D nuž čo my máme smolu na slabších súperov :)
sappho
ale to prave nebyl vubec faul, za klasickej bodycek 5+20 to je naprosto ulet :)
Richmond
Stejně by to asi nic nezměnilo. Očividně to byla snaha vykompenzovat, ten předcházející zákrok. A když jim pak došlo, že přestřelili, tak vyloučili i nás.
faul
Přiznám se bez mučení, že jsem měl poněkud nesportovně radost z toho, že Ovečkin tentokrát nesestřeli brutálně Jágra (jako na olympiádě, nikdo mi nenamluví, že to byl čistý hit, byl to útok na hlavu, však po pár podobných v NHL je najednou začali trestat) ale vlastního spoluhráče a my pak dali druhý gól :)
Jo, to jsou ty boží mlýny.....
2richmond
no jestli to byl klasickej bodyček nebo zákrok na koleno je na delší diskusi, takže asi lepší neřešit :)
sappho
No i sami komentatori uznali, ze dokonce i v tom pripade sestreleni Koukala to byl cisty hit. Mozna, ze by Rusove tech 5 minut odehrali blbe, to nikdo nevi a nema cenu to resit. Jen bych radsi vyhral bez evidentni pomoci rozhodich :)
Richmond
Já to beru tak, že ty dva goly jsme dali bez jejich pomoci. Vždycky se někomu ukřivdi. Vzpomen si na Kanadu, kdy nám sejmuli brankáře a nic se nedělo a ještě nám to tam nasypali. Ale co už. Chuj s tim. Je to domaaaa.
Richmond
mam stejny pocit jako ty, ale na druhou stranu Rusove proste nebyli schopni nam dat gol ani v 6 proti 3. To se pak tezko vyhrava a muzou byt nabiti slavnymi jmeny jak chteji. Oni museli byt z toho Vokouna sedivi. A ja jsem take nevidel, ze by nekdy cesky tym hral s takovym nasazenim. Poprve jsem to videl v prvni tretine proti Svedum v zakladni skupine, kdy na ne vlitli a uplne je rozemleli. To byl proste uplne jiny hokej, nez jsme byl od ceskeho tymu zvykly vidat i v dobach, kdy vse vyhravali.
rbx
Jj, kdyz ted nekolikrat davali zabery ze starsich vitezstvi, tak jsem si rikal, kam se ten sport posunul. Tehdy o dost min kontaktni a vice kombinacni, coz nasim vyhovovalo, dnes to bez nasazeni nejde. I proto povazuju za jednoznacne nejlepsiho hokejistu soucasnosti Ovci, ktera je rychla, sikovna a pritom desne durazna, i kdyz mnohdy teda za hranici (tim nemyslim zakrok na olympiade, tam to byl IMHO cisty hit, ostatne nebylo to poprve, co Jarda jel s ocima uprenyma na led a nekdo ho sestrelil...)
aneken
ja mel teda z Rusu radeji Datsjuka. A myslim, ze byl i vyhlasen nejlepsim hracem Rusu, ne? A z nasich me hrozne mile prekvapil Kaspar a Rolinek. Kaspar se nikoho nelekl, bylo mu jedno jestli proti nemu hraje Kanada, Svedove nebo Rusaci, dokazal je umotat. A Rolinek...to je fakt kapitan, ktereho dlouho hledali. Dustojna nahrada za Reichla.
rbx
souhlas s Dacjukem, dle myho nejlepsi hrac mistrovstvi (mozna s Vokounem)
rbx
Ja jsem to myslel obecne, ne jen ted na mistrovstvi. Jinak Dacjuk extratrida, na to, ze tam nebyl od zacatku, toho stihl fakt hodne;)
Jo a pod Rolinka bych se mohl podepsat;)
beskydská sedmička
Pochlubte se nebyl někdo? Já se učím znovu chodit :-D
Andik007
Nebyl jsem, ale v sobotu jsem si strihl 12 setu volejbalu a jeste dnes to citim;)
andik007
Tak to jsme se mohli potkat na vyhlášení :)
ale sedmičku jsem nešel, měl jsem tam jednoho svěřence, kterému jsem byl pogratulovat k neuvěřitelnému výkonu...
Za kolik jsi to zvládl?
to hammer
čas nebyl důležitej. Ale šly jsme 28hod. v kuse s přestávkama na vrcholu. Akorát na Lysé hoře jsme se zdržely. Myslel jsem, že dojdu na smrk a pak už to nepůjde.Ale nakonec jsme se dostaly až do cíle! Mazec 87km a 5350m převýšení. Příští rok bychom to chtěly dát pod 1 den :-D
andik007
Tak to gratuluju, super výkon!!!
andik007
28 hodin? Co je to za masakr závod? Musím se na to kouknout, každopádně 87 km v Beskydech musí být masakr, přidávám se ke gratulaci.
andik
Ha, tak jsem na youtube koukl na video a příští rok musím jít taky, vypadá to jako krásný extrémní zážitek v horách.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Robotics
Akt. cena: 50 Kč
Končí za: 6 dnů