ZaTrolení a sport?

Politiku jsme už prodiskutovali :) a co takhle sport?
Najdou se mezi zatrolenýma nějací sportovci? Ať už vrcholoví, výkonnostní, rekreační či pouze pasivní? Teď je ideální příležitost to probrat, probíhá nám olympiáda....

18.2.2010 08:35:31

sport
2 roky aikda momentálne som toho musel nechať z časovích dôvodov

19.2.2010 08:25:31

Dodatek
No ještě musím přeci jen se trochu pochlubit, že v zimní sezoně rád lyžařím a dokonce i běžkařím. Letos nám zima umožnila si několikrát zaběžkovat dokonce i v Praze :) V rámci trénování lehkoatletického jsem přišel na chuť i gymnastice :) Uměl jsem přemet dozadu na ruce i salto dozadu z místa :) Tohle už je samozřejmě vše pryč, páč mi narostlo lehké bříško :) Ale pozor! dodnes umím stojku a vydržím třeba 2 minuty, dokážu chodit po rukou a pak moje specialita, stojka bez odrazu ! :)

19.2.2010 09:51:44

sport
tak já od základky Taekwondo, ale jelikož už mám zaděláno na endoprotézy tak spíš jen rekreačně box, a trochu do sebe mlátíme meči, ve svém provedení tomu nechci říkat historický šerm
Kamarádi mi před pár lety ukázali jak se leze po skalách tak se o to od jara do podzimu snažím, ale v podstatě jen na druhýho:-). neustále mě kvůli práci míjí výpravy na ledovce a ferátky v alpách, vymýšlí hrozný termíny:-)
a pak klasika: kolo, běhání a kolektivní sporty, kde nikdo moc nežere pravidla neb je všechny provozuji jen pro zábavu, a naštěstí je nás takových víc tak si je i zahraju :-)

19.2.2010 10:01:51

sport
...tak já jsem docela dlouho tancovala (než simůj partner našel přítelkyni, která mu to zakázala =)). Na výšce jsem rok šermovala. A teď už se hýbu jen z donucení. Ale když už, tak nejradši plavání a lední brusle.

19.2.2010 10:07:01

Boldrick
Ferraty poslední týden v září... většinou bývá hezky -> poslední hezký týden, kdy to ještě jde (později je to už blbý, v Alpách začíná sníh). V noci je sice pod nulou, ale kvalitní spacák to jistí ;)

19.2.2010 10:19:02

další sporty na Trolympiádu :)
No vida, kolik se zde našlo bojovníků ...

A dokonce i gymnastů ... vrcholem mého gymnastického umění byl výmyk na hrazdě ... a taky povinný nácvik na spartakiádu s žebřinami a lavičkami, to byl děs, naštěstí jsme to daleko nedotáhli...

A Elissu nominujeme do krasobruslení a do akvabel :)

19.2.2010 10:19:07

moje sportovní výkony
Sem tam squash, badminton, plavání, kolečkové brusle. Na střední jsem občas lozila na stěně, ale to už je pryč. S nástupem do práce přibyli kila a není tolik času :)

19.2.2010 10:26:17

to Hammer
Tak pozor, já jsem nebyl lovit medvědy :-). Na Špicberkách je kulovnice povinná výbava při trekkingu. Naštěstí jsme ji nemuseli použít, protože lední medvěd je snad vůbec nejnebezpečnější savec, ale zároveň je to vysoce chráněné zvíře, takže střelit ledního medvěda je maximální průser, protože pak by tamní komise sáhodlouze zkoumala jestli to nebyla naše vina a pokuta je tak vysoká, že bych na ni vydělával až do konce života :-). Takže na Špicberkách:
1. Musíš ledním medvědům vyhýbat
2. Když už nějakého uvidíš, tak je zakázáno se k nim jakkoliv přibližovat
3. Když už je blízko, tak na sebe neupozorňovat
4. Když už tě vnímá a jde k tobě, tak ho máš zahnat hlukem
5. Když hluk nepomůže, tak máš střílet do vzduchu abys ho zahnal
6. Když ani to nepomůže a on běží k tobě a nebo útočí, pak teprve můžeš na něho střílet.

No a vzhledem k tomu, že nejsem lovec, vzhledem k tomu, že kulovnice není mé běžné vybavení, které používám, když jdu někde do Beskyd na výlet, vzhledem k tomu, že lední medvěd je šíleně rychlé zvíře a navíc velké jak stodola, vzhledem k tomu, že má lední medvěd šíleně huňatý kožich a tak nevíš kde končí chlupy a začíná tělo, a vzhledem k tomu, že je na jeho těle asi jen jedno malé místo, kde se musíš trefit aby hned zkapal (u postřeleného a zuřivého už máš nulovou šanci na přežití) a vzhledem k tomu, že opletačky s úřady jsou pak šílené, tak vzhledem k tomu všemu jsem rád, že jsme ledního medvěda nepotkali. Ze zvířat jsme leda tak procházeli několika stády sobů, nějaké ty polární lišky a když jsme se koupaly asi na 78° stupních severní šířky (asi něco kolem přes 1300 km od severního pólu), tak na mne vykoukl z vody tuleň :D. ... no ono koupali je silné slovo. Spíše vběhli do vody ponořili se a zase rychle vyběhli :D.

19.2.2010 10:36:27

kren
škoda no, kdo by nechtěl mít známého - lovce medvědů :)
Ale jinak jako ochránce přírody ten postup plně schvaluju. Ještě by to mělo být vždy písemnou formou a notářsky ověřené, že ten postup byl dodržen :)

Na Špicberkách jsem bohužel nikdy nebyl, ale byl jsem na Špilberku, ale tam žádné medvědy ani tuleně neměli :(

Máš opravdu pěkné zážitky ...

19.2.2010 10:48:31

...
3x týdně 40 minut cvičím než jdu do práce, denně chodím 5km pěšky (v létě 8km)a v létě jak jen to jde víkendový čundy, vandry a občas provětrám in-liny.

19.2.2010 10:53:08

seš dobrá
mě by cvičení po ránu zabilo Já ho zvlám akorát 2x týdně 45min a s tím chozením je to horší už jen 2x týdně 4,5km z práce

19.2.2010 11:08:24

Morthe
minulé léto už bylo vše naplánovaná já měl dovolenou, a něco nevyšlo, tak se to o čtrnáct dní posunulo a já nejel:-(

Jo a taky jsem byl už na třetí hodině salsy (dárek partnerce, teda i stím, že tam pudu s ní:-)) a tam zjišťuju, že sem fakt dřevo:-)

19.2.2010 11:14:02

Ella
cvičení po ránu, bezvadně nastartuje :-)

19.2.2010 11:16:52

:_(
to bych radši nevstala
jsem sova a jenom vstávání o půl šesté do práce je děsněj boj

19.2.2010 11:24:38

:-)
já jsem byla odjakživa skřivan, o víkendu jsem schopna vstát ve 4 ráno a číst si, nebo se učit. Problém je v tom, že co jsem začala hrát deskovky, tak se transformuju na sovu. Chodím spát kolem 2.hod. ráno a vstávám kolem deváté :-(

19.2.2010 11:30:37

jj
když jsem byla na vejšce tak jsem se učila do 1, do 4 jsem si četla a pak v šest vstávala na přednášku od 7:15
ale taky jsem pak 3 dny spala od 3 do 10 do rána
teď musím mít budík i o víkendu na devátou, abych následující týden vůbec vstala do práce

19.2.2010 11:37:00

ta"jemná"
To není problém, to je přirozený vývoj:D Cvičení po ránu by mě asi taky zabilo. Zkoušel jsem to praktikovat loni v létě, ale vůbec se to neujalo.

19.2.2010 11:38:26

spaní
To já si pamatuju MS ve fotbale v roce 1994, kdy se hrálo v USA. Chodil jsem už tenkrát do práce, ale jako maniak jsem se díval každej večer až do 3 do 4 (někdy i do 5) a pak startoval od práce :) Dnes bych už to nezvládnul :)

19.2.2010 11:38:50

Já jsem sova
Ranní ptáče dál doskáče ... a taky dřív zdechne :).

19.2.2010 11:47:38

Ranní ptáče
bez lahváče moc daleko nedoskáče :-)

19.2.2010 11:48:58

... a mě tak těší, že se tady všichni shodnem, že nevydržíme to, co kdysi:-)

19.2.2010 11:50:59

sodovka
hmmmm,to opravdu potěší :-)

19.2.2010 11:54:49

sporty
Já rád všechny sporty, jen zdraví mě v tom dost brzí, takže krom nějakého stolního tenisu a posilovny jen pasivně. Rád mám hlavně Ligu mistrů, hokej na reprezentační úrovni a občas chodím na volejbal. Ale moje největší sportovní láska jsou kontaktní bojové sporty a strašně mě mrzí, že už je nemůžu aktivně dělat. Nějakou dobu jsem dělal trenéra muay-thai a nadšeně hlatám cokoli jako valetudo(a freefight obecně), wing-tsun, K1...

19.2.2010 11:59:51

ad Eyron
muay-thai, valetudo, wig-tsun - to už je skoro jak ta Kutuhuhlova hatmatilka :D.

19.2.2010 12:17:07

Sport? Ne, děkuji, radši kávu...
Nesportuji ani necvičím (a nikdy jsem to nedělal) a jsem na to hrdý :) Kupodivu - fyzičku mám na svou muší váhu slušnou.
Za pohyb by se u mě daly považovat snad jen klasické dálkové "čundry" (noční zima, nad hlavou hvězdy, v kapse dvacet korun na zítřejší oběd a před sebou ještě 50km do cíle - nad to prostě nedí...) a občasný pseudohistorický pseudošerm.

19.2.2010 12:24:05

Vybíráme z Bazaru

Darwinovy cesty
Darwinovy cesty
Akt. cena: 1025 Kč
Končí za: 14 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas