Mnichovo Hradiště 2011
Deskoherní akce 31(30).3 - 3.4.2011 v prostorách bývalého kláštera v Mnichově Hradišti. Vzhledem k omezeným ubytovacím kapacitám (30 míst) je akce lehce výběrová. Vítán bude samozřejmě každý, ovšem ubytování by si již museli zajistit sami v některém z místních hotelů či penzionů. Více o prostorách zde: http://www.fokus-mb.cz/vnejsi/klaster.htmnano report
cesta supr, v neděli to bude horší,
po příjezdu whitechapel - Jack rbx chycen po druhé vraždě jedním nadějným konstáblem, který ho zatkl více méně navzdory velení, pak jsme dali smeťákový auta - pravidla jde pochopit během hry, no a pak už bylo ráno
je tady místnost s taneční tyčí - hromosvodem.
zajímavě architektonicky řešené sprchy s tzv. horním luftem a joystickem
na to že jsme v klášteře ještě jsem nenarazil na kříž,
druhý den ráno prohlídka města, nákup, potom sedm, teda vlastně osm divů světa a zevlování u ghost stories - dost mne zaujalo.
resumé
whitechapel - pokud jsou na to správní parťáci nemá chybu, což byl btw náš případ, obzvláště seržant Peters se vyznamenal
junky yards - oddechové závody s velkou mírou škodění
7 wonders - konečně karetka co se mi líbí a není to Love boat
ani nevíte
jak mě mrzí, že tam s vámi nejsem :(
tak si zahrejte a dejte do nosů i za mě a příště jedu děj se co děj.
odvoz zítra z Prahy
Kdyby někdo potřeboval tak mám 3-4 místa v autě volná a odjíždím zítra kol 18 h z Depa Hostivař, kontaktujte mě zprávou zde
to kandelabr
To jsme dva.
ubytovani
Jak je to s ubytovanim? Kde a za kolik? Je uz plno? Dik.
lino
já se zeptám
Dneska
Jedete dneska nekdo? Rad bych se pridal, psal jsem Mr.Satanovi, ale jeste neodpovedel.
Kdyby bylo misto v aute dejte mi vedet. Diky!
Re
Přistávací manévr dokončen. Dočerpávání energie a automatické opravy zahájeny.
Mnichovo Hradiště
Fakt pěkná akce, Ozzy díky za uspořádání a zorganizování a díky všem za příjemnou atmosféru:) budeme se těšít na příští akci, která bude snad brzy :D
Seils a Afya
Yeeessss!!! :D
Super akce ale prostě to takhle dál nejde"! Chci další.. chci žít mazi vámi lidi! :D A chci dohrát Empire of the Sun! :D
Proste parada, diky :)
Re
Tak uz jsme s Ellou dorazili domu. Akce opet super, diky vsem, zvlaste ozzymu za zprostredkovani.
děkuji
všem, kteří se zúčastnili, byl to nádherný víkend. Překrásné místo, skvělé počasí, můj lososový bratr, Obludovy řízky, zastříhávání žetonků zadarmo a hlavně - ultimátní bojovník Falco, se kterým jsme zdárně dvakrát dopařili ASL!
...
bezva dovolená, jen by mohla trvat dýl :/ ale i tak to bylo super, díky všem za hry :)
AHoj a poděkování všem
Díky každému, co si se mnou něco zahrál. Těm, co mne chválili, děkuji dvakrát. A třikrát děkuji obludovi za dobrůtky, co připravoval a ozzymu čtyřikrát, že mě pozval !!! Výborná akce
hráli
jste tam také Twilight Struggle?? Jaké to je??
málem
bych zapomněl - Krvavá záda vzkazují, že se jim stýskalo po Kandelabrovi a Klopíkovi. Těším se, až se zas potkáme v kompletní raubířské sestavě!
díky všem
za tuhle neskutečně příjemnou relaxační záležitost.... a chcete fotky? :-)
tss
já ho vezmu naplocho mečem ne? to dá rozum že chceme fotky... a videa hvare... rád bych videl to prasatko a syda s battletechem
To all
Co bylo na OzzyConu, to zůstane na OzzyConu! :D
Super!
Díky ozzymu za organizaci, elisse za dopravu a taky všem ostatním za skvělý prodloužený víkend! Rád jsem vás všechny poznal a těším se na další akci!
OzzyCon
:D
Zombie state
Hráli jste i toto ? Prosím o dojmy do auditka ke hře. Bojuji s tím ukrutně :)
fotky
http://milanzbornik.rajce.idnes.cz/Hradiste_2011/
ozík
moc děkuji! :)
a ještě trsťu jsem tam viděl s foťákem a určitě spousta dalších
Bridgertonovi
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 3 dny
Zatrolené hry již od roku 2007 přináší hráčům informace o společenských deskových hrách od těch nejpovolanějších – od nich samotných. Protože kdo jiný má důvod podávat informace bez příkras? Kdo jiný o špatné hře řekne, že je skutečně špatná. A komu jinému tedy nejspíše věřit, když o hře bude tvrdit, že je parádní...
Více o Zatrolených hrách | Úpravy Zatrolených her | Využívání cookies | Zpracování os. údajů
© 2007–2025 Ondřej Mysliveček
Načítám ...
Načítám ...
Načítám ...