Mnichovo Hradiště 2011
Deskoherní akce 31(30).3 - 3.4.2011 v prostorách bývalého kláštera v Mnichově Hradišti. Vzhledem k omezeným ubytovacím kapacitám (30 míst) je akce lehce výběrová. Vítán bude samozřejmě každý, ovšem ubytování by si již museli zajistit sami v některém z místních hotelů či penzionů. Více o prostorách zde: http://www.fokus-mb.cz/vnejsi/klaster.htm.opcik
Ty jedes ve Ct z Phy? Ja jedu taky a mam vice mene prazdne auto, jestli nechces vzit.
prijezd
eyciir + Pastelka + Trohat - pojedem dneska v sedm z Letnan, pocitam, ze do osmi tam budem
tss
Beztak tam beze mne, syda a Anekena bude pěkná nuda... si dovedu představit
Elenistar
Ja si myslim;)
Kontakt :
Volal mi Ozzy at dám jeho číslo na net : 774210222
Odpocet
45 minut do startu, vsechny systemy v zelene, pridavne palivove clanky zabaleny :)
Elenistar
a.. ehm .. bez falca
ehm
bez koho ?
Siaron
jakoze bez falca je to taky pekna nuda (jedu az s elenistarem sydem a anekenem)
Falco
No ja si myslim ze vy se urcite budete nudit v praci, zatimco my se budeme bavit v Hradisti, takze pro nekoho to urcite nuda bude :o).
DD
hus! :D
Falco
tak to bude ale ultimátní jízda! :)
Grill
Tak zrovna nakladam maso, zitra to jeste prezit v praci a pak tradaaa .. :o)). Tak si to tam dneska uzijte.
hi
už jsme tady
rýprrrr
...a diplomatická fáze.....
info
tak první dvě hry dohrané a ´jde se spát
ufff
a de se zase hrát
pro ty, co tam uz jsou
Toz jak tam je??? A ne, ze mi napisete, ze je to lepsi nez sedet od rana v praci;)
to aneken
No mam pocit ze jedinej kdo tam ma pripojeni na inet je hvar, kterej se sem obcas mrkne a neco napise :o)). Takze bych nejak necekal prubezne info :)).
DD
No ono je to mozna i lepsi;) Takhle si muzu predstavovat, ze oni se tam cele dny nudi, zatimco ja si to v praci uzivam;)
DD
Jinak pripojeni ma urcite jeste Radek;)
to aneken
No ja uz striham metr :o).
aneken
jsem v praci, takze muzu neco napsat :-) Sel jsem spat v sest rano, ale hrani koncilo cca ve 4. Zahralo se spousta veci, prostredi je uzasne, ale az tam pojedete, tak se nebojte barokniho klastera bez omitky.
rbx
Diky, fakt se tam tesim;)
Jiz dnes jiz dnes
:o) Taky se tesim .. pocitam ze nejak po 5te jsem tam :)
Údolí věčnosti, zabalené nové
Akt. cena: 680 Kč
Končí za: 2 dny
Zatrolené hry již od roku 2007 přináší hráčům informace o společenských deskových hrách od těch nejpovolanějších – od nich samotných. Protože kdo jiný má důvod podávat informace bez příkras? Kdo jiný o špatné hře řekne, že je skutečně špatná. A komu jinému tedy nejspíše věřit, když o hře bude tvrdit, že je parádní...
Více o Zatrolených hrách | Úpravy Zatrolených her | Využívání cookies | Zpracování os. údajů
© 2007–2025 Ondřej Mysliveček
Načítám ...
Načítám ...
Načítám ...