Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Mnichovo Hradiště 2011
Deskoherní akce 31(30).3 - 3.4.2011 v prostorách bývalého kláštera v Mnichově Hradišti. Vzhledem k omezeným ubytovacím kapacitám (30 míst) je akce lehce výběrová. Vítán bude samozřejmě každý, ovšem ubytování by si již museli zajistit sami v některém z místních hotelů či penzionů. Více o prostorách zde: http://www.fokus-mb.cz/vnejsi/klaster.htmvelké diky
Díků není nikdy dost, takže ten největší samozřejmě ozzymu za super akci a úžasný výběr místa. - nikdy by mě nenapadlo že propařím tři dny v klášteře.
Dále všem co se mnou něco hráli děkuji za skvělé herní zážitka a že mě dokonce nechali někdy i něco vyhrát :)
Jiramanovi, permoníkovi a elenistarovi za ten neuvěřitelný příděl vtipných okamžiku při Knights and Things.
A na závěr díky všem za vytvořenou atmosférů, tohle už nebylo jen o super hraní , ale celkově úžasné setkání na téměř "rodinné dovolné" kde hraní už je jen jakousi třešničkou k tomu všemu okolo.
paladin
hochu ty mě dereš. člověk tady celý večer přemýšlí, jak to správně nazvat, a pak si přijdeš ty a vyplivneš to. :)
Je to tak. A navíc to byly Kings and things. Máš to vlevo v tom modrým sloupečku. :)
A pak..
Přijde Elenistar, který za pochvalou ještě povytáhne za ouško, že jsi udělal chybu.. nojo, učitel! :D
Elenistar
A musim pochvalit Elenistara za kvalitni propagaci Puzzle striku. :) Taky prasknu na Elenistara ze kdyz jsme dojeli tak se straslive vydesil jak jsme ho v aute vzbudili a tvaril se jakoze nespal :D
:D
Já usnul jako špalek. A vyděšenej jsem byl. ne žene :D
nase foto
http://csfloser.rajce.idnes.cz/OzzyCon_2011/
nedaval jsem tam fotky her jakoze detaily...
to Eleni
:D já to právě z toho sloupečku opisoval. Už asi raději půjdu dohnat ten spánkový deficit.
OzzyCon
Taky všem díky a mnoho pozdravů z epického dnešního dne, který kromě zakončení OzzyConu obsahoval i oběd na Mělníku (a hispánský Siaronův úsměv), rozvoz her po Kladně (majitelé nejsou důležití) a nakonec pětiminutová proměna na lidi, abychom od půl osmé stihli divadlo... uf ;)
Některé herní zážitky se mi patrně definitivně propojí s hrami, takže si na vás všechny vždycky vzpomenu (konkrétněji: Elenistar - "tvůrci Puzzle Strike mohli použít karty, ale asi nechtěli, tak máme tyhle žetony, no..."; Thales je vlkodlak a jako kněz nepozná oltář od katedry, assad a jeho poslední hrdinský zámek na Loiře atd. atd.).
Čím dříve vás všechny zase uvidím, tím lépe ;)
WARGAMER
http://csfloser.rajce.idnes.cz/OzzyCon_2011/#P1000123.jpg
Ja myslim ze zde je jasna ukazka co si Japonec o te valce myslel :) (zabery kde clovek mrka a vypada to ze spi jsou nejlepsi)
report
Jo a vyzaduju verejny repord z tech epickych Kyklad :D
hehe
http://csfloser.rajce.idnes.cz/OzzyCon_2011/#P1000209.jpg
tak tohle mě fakt baví ...
Falco
Bude, ale nejdřív se vyspím. :-D
MH
Hradiste byla prvni akce sveho druhu, ktere jsem se zucastnil.. A doufam ze taky ne posledni. Klobouk dolu pred ozzym za organizaci a dik ostatnim, ktere jsem poznal a pripadne s nimi neco zahral :)
Take me potesil zajem, ktery vzbudil Rallyman :) Ale 4 jsou asi opravdu max., kvuli rozumne delce hrani. Preci jen, maji se jet tri etapy.. a to se pak taky jede jinak, kdyz vite, ze pred dalsi neopravite auto ;-)
Priste se mi snad podari prijet na dyl nez jeden den.. I kdyz aspon jsem si vytvoril rekord pro cestu Hradiste (klaster) - kraj Prahy. 25min :-)
Společné foto
Někdo by mohl udělat do fotky společného fota popisky s nicky jednotlivých lidí, ať nepřítomní vidí kdo tam byl.
OzzyCon
Také se přidávám do záplavy děkovných dopisů, akce to byla opravdu parádní, příjemná a poklidná atmosféra, skvělí lidi, sem tam nějaká ta deskovka =) V takovém prostředí bych si to rád opět zopakoval.
hradiště
a nechcete tomu raději říkat hradiště? :-) Ozzycon mě trošku znervózňuje, i když jsem moc rád, že se vám to všem tak líbilo.
Hradiste vs. OzzyCon
Na nazvu podle mne nesejde, OzzyCon je takova pocta Ozzymu za to ze to zorganizoval, Hradiste zase vybornemu mistu s atmosferou.
Taky musim podekovat za skvele zorganizovanou akci, vyborne vymyslene MoM na pude mistniho klastera v podani Thalese (i kdyz ta nasledky te zimy co tam byla rozdychavam do ted tak ta atmosfera za to stala) a vsem lidem s kteryma jsem si zahral, pokouril, popil ci jen pokecal. Diky a doufam ze se zase brzo nekde sejdeme .. :o).
podzim
ještě se zeptám, mělo by smysl pořádat tam něco na podzim (s tim, že topení už bude určitě topit)? Byla by možnost využít 17tý listopad (čtvrtek) a zase udělat prodloužený víkend, akorát asi odpadá grilování, slunění se na dvoře a tak... Jinak druhá půlka květena na příští rok už je zamluvená :-)
...
lidi je fajn, že mi dáváte smajlíky, ale potřeboval bych vědět, jestli ten podzim ano či ne :-)
podzim
za me urcite ano!
ozzy
nepsali jsme, protože by to byla hloupá odpověď na hloupou otázku. :) to je jasný že jedem :)
podzim
za nás jako předběžně taky ano, aspoň by se tam dala vzít nějaká ta novinka z Essenu :D ... akorát to teď neřeknu na 100% ale určo bych si rezervnul s Afyou místo kdyby bylo :D
taky u nás to vidím
na předběžné ano
Ozzy
ANO
(stačí? ;))
fotka
hodil jsem k poslednímu skupinovému fotu popisek, jen neidentifikuju asi tak tři lidi, tak je poprosím, aby se přihlásili. Nejsou tam ale všici, bo někteří už se stihli zdejchnout...
podzim: stačí, děkuji, pořeším :-)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Imperial Settlers: We Didn't Start The Fire
Akt. cena: 199 Kč
Končí za: 2 dny