Společný tisk - karty ke hrám v CZ

Diskuze, ve které bychom se mohli informovat či domlouvat na společném tisku karet, protože čím víc lidí, tím levnější tisk :).
12.5.2012 13:00:13

Ahoj. Mozna se ptam uplne spatne a mimo misu, ale zajimala by me moznost tisku vsech (nebo nejake podmnoziny) ceskych prekladu ze Zatrolenek pro Descent, 2nd ed. Je to vcelku dost rozsireni a karet. Je neco takoveho realizovatelne? Diky, Tomas

6.5.2021 10:56:08

Ahoj, koukám, že kdysi se tu tiskly karty k “Dreadfleet”. Lze to ještě poptat? Tuším, že by nás muselo být asi víc, aby vůbec mělo cenu se ti zabývat což? 

6.5.2021 18:06:33

Dobrý den, jsem tady nový a nevím jak to tady chodí, dostal jsem odkaz tady na diskuzi, že by tady mohl někdo pomoci.

Chtěl bych se zeptat kolik by stál tisk karet a pravidel ke hře #Archipelago?? 

Předem děkuji za odpověď

12.5.2021 22:58:25

Ahoj,

Přidám se taky s dotazem jako nováček v téhle sekci.

1.) Jak často zde probíhají hromadné printy dle nedávno přiložené tabulky?

2.) Má někdo možnost vytisknout karty ke hře, ze sekcí “Ke stažení”, aniž by se muselo čekat na nějaký hromadný print? Když se jedná o hry, které nejsou v tabulce

18.5.2021 12:30:58

@Infidus karty si muzes nechat vytisknout a narezat v tiskarne, ale predpokladam, ze to bude cenove jinde nez pri hromadnem tisku

18.5.2021 14:24:42

Měl bych zájem o tisk cz karet k Blood Rage, řešilo se to tady již?

18.5.2021 15:58:42

Ahoj, 

Tak jsem si také zadal do tabulky od Jurriho požadavek na Zeměplochu. ;-)

Je nějaký odhad, kdy se bude zadávat do výroby?

Díky

20.5.2021 10:48:22

Dotaz na karty do WOTR

jedná se o tisk k 1 nebo 2 edici? pokud by šlo o 2, měl bych zájem, už jsem si ji totiž předobjednal :)

20.5.2021 15:53:14

@totalpan - mám od Tangrama z dřívějška vytisknuté karty k 2. edici, tak předpokládám že to teď bude stejné :-)

20.5.2021 16:09:09

Zdravím příznivce tiskního tisku. Současnost je taková, že jsem tři týdny marodil se zádama a všechno se zastavilo. Jak se dám do kupy, budu pokračovat. 

Pár odpovědí - jenom co jsem narychlo zaznamenal:

1. ceny neznám dopředu - podle počtu zájemců poptám, dostanu nabídku a pak nechávám odsouhlasit
  2. WORT - karty druhé edice, vše co je doposud k dispozci v jednom balíku, nebo pouze základ
  3. odhad výroby, vzhledem ke zdravotním problémům netuším
  4. tisk proběhne postupně, tak jak jsem to nastínil - mám určitou prioritu toho, co chci vytisknout, a budu to zpracovávat postupně zhruba v těch třech vlnách - může se stát, že po kterékoliv vlně zjistím, že už toho mám skutečně dost a bez dalších průtahů to zde oznámím, omluvím se a ukončím to
  5. momentálně nevidím jako pravděpodobné, že budu schopen a ochoten po tom, co zpracuju v tabulce slíbené, pokračovat na dalších tiscích, i když sem je možná někomu už ve slabé chvíli třeba i slíbil v soukromé zprávě … tím chci říct, že co není v tabulce, neplánuju tisknout (blood rage, Descent 2nd, MoM (MnM ?), různé ccg a lcg formáty, věci, o kterých nepadlo slovo, i když jsou přeložené) … jediné co možná udělám, že zveřejním tisk něčeho, co už mám připravené a tisknul jsem dřív (protože to mám nachystané)
  6. BSG, Zeměplocha, Dreadfleet, Alien versus predátor do tisku půjde - ale asi až ve čtvrté vlně nebo podle momentální situace - zatím nevím
  7. … momentálně mě nic dalšího nenapadá

25.5.2021 19:59:07 | Upraveno autorem (porovnej)

Aj jaj. Kamaráde tak to Ti držím palce, aby Ti ty záda rychle povolily. Sice nepíšeš co se Ti přesně stalo, ale počítám, že se Ti blokly. Já na to taky docela trpím a je to fakt peklo… Kdo nezažil neumí si představit, jak je náročné se byť jen otočit na posteli…

Díky za info a měj se.

30.5.2021 00:30:11

Také bych se přidal k tisku karet a většího playmatu do War of the ring. Ceny už se ví? Tabulku nemůžu najít. Díky.

13.6.2021 19:46:17

ahoj, koukala jsem do tabulky, mám tam mít star wars a time stories a pokud by to šlo tak study in emerald - díky moc za opravu ella

17.7.2021 15:39:49

Nejaké novinky ? 

29.7.2021 14:10:26

Ahoj, vzhledem k tomu že hru War of the Ring (second edition) ještě nemám a bude dostupná v češtině tak prosím v tabulce pro tuto hru odznačit. Díky 

13.9.2021 11:30:11

@Tangram Ahoj, Waldo, jak se máš a následný dotaz, jak to vypadá s tiskem? :) Teď je problém už i s dostupností papíru, tak se ptám, jestli je to vůbec výhledově reálné. Díky

13.9.2021 12:35:30

Ahoj, taky hru War of the Ring (second edition) ještě nemám a koupím si ji po dnešním oznámení v češtině, tak prosím o vymazání v tabulce. Díky

13.9.2021 19:14:58

Mrknul jsem Tangramovi do profilu. Naposledy přihlášen před 57 dny.

14.9.2021 17:57:01

Potreboval by som poradiť. Chcem si dat vytlačiť karty k Descent: Sands of the Past (https://descent-community.org/index.php/obtaining-sands-of-the-past/). 

Informoval som sa na stránke hracikarty.cz

Odpísali mi ze:

tisková data je potřeba dodat s následujícími parametry:

• tiskové PDF - ideálně ve CMYKu (RGB může být také, ale může tím nastat barevný posun)
  • rozlišení 300 dpi nebo více (v případě nižšího rozlišení to jde vytisknout také, ale výsledek bude trochu „zubatý“)
  • každou kartu umístit na samostatnou stránku v jednom souboru. Poslední stránka bude rub, tzn. pokud mají karty 32 listů tak bude 33 stránek (32 předních + 1 zadní).
  • pokud je obraz na kartě až ke kraji karty, je potřeba vytvořit spady (minimálně 2 mm). Spady musí být jako pokračování obrazu, nikoliv jako bílý nebo jinak barevný rámeček
  • vždy musí být ořezové značky

Nie úplne chápem ako to mam všetko pripraviť. Ale predpokladám ze k tomu budem potrebovať nástroj na tvorbu pdf. To ale nemám. 

Viete mi s tým niekto poradiť? 

Kde tlačiť vy? A v akom formáte dávate dáta? 

Diky

18.9.2021 16:43:08

@Araneo tvůj dotaz prosím uveď do jiného vlákna. Třeba tady: https://www.zatrolene-hry.cz/diskuse/koutek-kutilu-5/domaci-vyroba-karet-5112/

Tohle vlákno je o domlouvání společného tisku karet pro konkrétní hry.

18.9.2021 16:59:33

@Havelock diky za info. Ale snažil som sa tu aj nenápadne dopátrať, či sa netlačí hromadné mnou spomínané karty. No je to stará hra a tak to asi nikto už teraz nechce. 

18.9.2021 17:11:09

ahoj, sorry za to ticho … dával jsem se dohromady docela dlouho. Takže pomýšlím, že bych tak nějak pokračoval v práci na tomhle projektu, ale nebyl na to vůbec žádný čas teď v září. Povinnosti jinde.

Zkusím se poptat v tiskárně, jak to s papírem a s cenama vypadá. Poslední dobou není nikde nic, jak tak pozoruju a ceny šly nějak moc nahoru - ani mě nenapadlo, že to může zasáhnout i nás. Zjistím v týdnu a budu informovat. 

Letos hold život jede svým vlastním směrem a tempem.

19.9.2021 20:04:09 | Upraveno autorem (porovnej)

Také jsem zrušil předobjednávku na War of the Ring, takže bych také prosil vymazat z tabulky - počkám si na českou verzi

19.9.2021 21:15:10

Rovnako prosim vymazat z tabulky moju poziadavku o karty ku War of the Ring - počkám si na česku verziu.

Dakujem pekne:)

19.9.2021 22:14:29 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Imperium: Legendy (CZ)
Imperium: Legendy (CZ)
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 11 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas