Společný tisk - karty ke hrám v CZ

Diskuze, ve které bychom se mohli informovat či domlouvat na společném tisku karet, protože čím víc lidí, tím levnější tisk :).
12.5.2012 13:00:13

Já bych měl zájem o SW: Rebelii a ME:Q.

Mimochodem myslím, že by dávalo smysl, kdyby si Tangram k ceně přihodil nějakou smysluplnou částku, aby z toho taky něco měl. Je mi jasné, že zisk není jeho motivací, ale ta práce s tím je enormní a podle zájmu zde bych řekl, že se objem stále navyšeje. Takže si myslím, že by měla být na místě nějaká kompenzace. Případně, pokud se bude cukat, mu můžeme prostě poslat nějakou kačku navíc, pokud mu to teda neudělá bordel v platbách. :))

29.4.2021 12:26:36

Novinky z TIME, MEQ a SW:R bych též užil :)

29.4.2021 12:40:10

Beru veškeré TIME stories. Zaplatit za to je samozřejmé, díky.

29.4.2021 13:01:49

Měl bych zajem o novinky z T.I.M.E. Stories. Diky za info, az se bude domlouvat tisk.

29.4.2021 20:25:27

Se spoluhráčem MEQ, Archipelago, SW Rebelii, novinky z Time, vše 1x.

29.4.2021 21:23:26

Měl bych zájem o TIME Stories

30.4.2021 05:20:36

Ještě bych se přidal ke Star Wars Rebelii. Díky

30.4.2021 05:33:36

zdar, konec dubna - tak bez zbytečného filozofování už - stav:
- momentálně mám doma blackout (komplet offline bez antén, televize, satelitu) - oprava střechy ... takže se to protahuje, což sem nechtěl :(

Ale pomalu dávám do kupy podklady, takže:
1) Rebelie je připravená
2) Archipelago bude dokončené tenhle víkend
3) MEQ - snad během příštího týdne
4) WOTR - reprint bude
5) Zeměplocha - reprint bude
6) BS Galactika - reprint bude
7) všechno co tady zaznělo, může být, protože je to nachystané
8) TIME stories - bude, ale asi až další vlna - s tím půjde ten WOTR, protože to má smysl - je to stejný formát
9) Spartakus - bude - nachystám to - třetí vlna
10) Forbidden Stars - Paladine, nevím, jestli zvládnu ty fan bgg rozšiřka (určitě ne v CZ) - záleží, jestli je o to ještě zájem

Termíny nevím - dokud nemám doma přístup na net, tak se nehnu moc z místa. Z práce nic neudělám.

30.4.2021 07:42:49

Ahoj, já bych se přidal k SW:Rebelie a k reprintu Galacticy.

Současně jsem nachystal formulář, kam se každý může zapsat k aktuální "nabídce," snad to bude trochu přehlednější, než tady rozepsané na fóru (nechal jsem výběr čísla, kdyby měl někdo zájem o vyšší počet kusů, není potřeba zaškrtávat nulu, jednotlivá pole jsou nepovinná).

Formulář se dá najít tu: https://forms.gle/ZddDgBmiGcELFjEE6

To, co je tu na fóru (přednostně mezi posledníma dvěma příspěvky Tangrama, uvidím, jak moc do historie dokážu jít, aby to ještě dávalo smysl) se pokusím překlopit, ale kdybyste chtěli něco upravit, tabulku s výsledky najdete tady (tabulka je primárně pro čtení, na požádání klidně udělám nějaké úpravy, případně dám práva pro zápis):

https://docs.google.com/spreadsheets/d/15eZmctkW6ljn2Ms288b9XRdUbeevcWDAxESPE8RSaGo/edit?usp=sharing

Snad to Tangramovi trochu zjednodušší organizaci.

edit: naházel jsem do tabulky všechny požadavky od prvního dubna

30.4.2021 10:00:27 | Upraveno autorem (porovnej)

@ Jurri - paráda, díky. Sám jsem něco podobného přemýšlel udělat, takže tohle určitě pomůže - hledat tady v diskuzi zpětně je peklo, protože sem to teď dlouho nesledoval :)

30.4.2021 10:41:03

Tangram
Cestinu neres , to jsem ani necekal, jen tu ,ag verzi tak jak to je, naposledz si rikal ze ty podklady jsou ok tak vychazim z toho ze by to nemelo byt moc pracny
Dik

30.4.2021 10:46:40

Ahoj,
také bych se přidal k Zeměploche :) Diky

30.4.2021 11:08:13

Parada! Archipelago je i s rozsirkem war and peace, nebo samostatny zaklad?

30.4.2021 11:19:55

@paladin - OK, to by šlo
@ fifipirko - Archipelago komplet CZ (základ + rozšíření)

30.4.2021 12:07:06

@Tangram: mám takovej nápad. Když se teda bude realizovat WotR (doufam, že 2. edice), za to díky, nemělo by smysl počkat až letos vyjde i to třetí rozšíření, ať se to dá udělat komplet najednou? S překladem a grafikou se jistě najde pár ochotníků :)

30.4.2021 14:27:11 | Upraveno autorem (porovnej)

@Havelock - hele čekat se samozřejmě může :), má to několik "ale" ... ale to není problém ...stejně tak, jako pak udělat prostě dotisk, až to bude, rozhodnutí je na vás

30.4.2021 14:36:07

Myslel jsem, že čim víc kusů jednoho typu karet, tim líp. Ale to vůbec nevadí. Ve skutečnosti se mi čekat nechce :D

30.4.2021 15:14:40 | Upraveno autorem (porovnej)

Tabulka super jen pár doplnění:
Chybí možnosti úpravy. Já např zjistil, že je možnost BSG ale neměl jak přidat.

TIME tu spoustu lidí má už nějaké vytisknuté z posledně, tudíž by chtěli pouze část, to v tabulce ale není.

30.4.2021 16:37:55

@winring BSG jsem ti přidal. Nechtěl jsem tabulku, na kterou se může prokliknout úplně kdokoliv, nechávat volně k editaci, i když to pro mě znamená, že všechny tyhle úpravy musím dělat sám.

Tangram u TIME stories zmínil, že půjdou ve druhé vlně, tak počítám s tím, že pro tohle může vzniknout speciální tabulka, až to bude aktuální. Tu jednu by to mohlo trochu znepřehlednit.

Edit: teď se dívám, že s' přidal další odpověď, to je za mě taky v pohodě, duplicity zvládám promazávat a pokud se nějak liší, posílám DM pro kontrolu.

30.4.2021 22:44:39 | Upraveno autorem (porovnej)

Ahoj, díky za všechnu tu činnost okolo tisku překladů. Do tabulky jsem se zapsal.

Lákalo by mě i Battlestar Galactica: The Board Game, ale dá se vůbec ještě někde pořídit nová anglická kopie? Nevím jestli jsem koukal dobře, ale našel jsem většinou předražené nebo použité.

3.5.2021 11:23:36 | Upraveno autorem (porovnej)

@Smith-g To je šance blížící se zázraku.

3.5.2021 11:31:12

@Smith-g Nová? Vůbec. Anglická použitá prakticky vůbec, ale sem tam se objeví různé obskurní jazyky, což s vytisknutým překladem je ti pak asi jedno.

3.5.2021 11:45:35 | Upraveno autorem (porovnej)

@Smith-g Na amazon.de jsem teď našel španělskou verzi (https://www.amazon.de/Battlestar-Galactica-Brettspiel-Entertainment-edgbg01/dp/B018KBYMPO/)

Já sám kdysi koupil předražený základ na ebayi a pak jsem nakoupil italská rozšíření s plánem si je poangličtit/počeštit, s čímž mi Tangram vytrhl trn z paty (ještě to bude chtít nějaké přelepky na herní plán, ale to už je drobnost)

3.5.2021 11:55:26

Nebyla by prosim moznost vytisknout i mapove dily k MoM Suppressed Memories + Recurring Nightmare? 
Případně i herní plán k ankhmorkporku na samolepce rozdeleny na 4-6 ks a zalaminovany , jak pise @Tangram  tady https://www.zatrolene-hry.cz/diskuse/koutek-kutilu-5/material-na-herni-desku-postrehy-13739/ ?

5.5.2021 07:23:38 | Upraveno autorem (porovnej)

Prosím o zadání do tabulky BSG Daybreak. Předešlá rozšíření BSG již od Tangrama mám. Děkuji. 

5.5.2021 21:54:09

Vybíráme z Bazaru

Star Wars:Imperial Assualt - nový, pouze rozbalený
Akt. cena: 1500 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas