Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
setkání - Pax Romana, Paths of Glory, Barbarossa, Titan
Ať neplevelíme forum o Paxu :)omluva
Tak budu za troubu, ale chvíli po tom, co se i odvoz našel, tak se mi to náramně zašmodrchalo v práci a rázem jsem ze hry. :(
Čímžto se organizátorům omlouvám za zbytečné zmatky.
captainn
tak dojeď aspoň na víkend, pokud to půjde
Voloda
je tam wifi?
:D nicméně půjdu maximálně sám.... i to je otázné jak jsem již naznačoval. 100% info žel až ve středu, stále 50/50%
Voloda
wifi? :-) ne e. To by nebyly pokoje za 250 na noc.
Voloda
já myslel
kdekoliv v okruhu kilometru... hm, tak to je další minusový bod
Jednodenni navsteva
Protoze o vikendu uz mam domluvenu jinou akci chci se optat, zda by slo prijet jen na jeden den - ze ctvrtka na patek. Kdybych u nekoho mohl prespat bylo by to fajn. Ale zvladl bych to i v aute :)...
Kubis
na jeden den a ještě chceš spát? co je to za morálku? :)
Kubis
ja myslím, ze to půjde. Prinejhorsim si vezmi spacak.
Každopádně jsem zvedav, jak se bude organizovat Zatrocon na víc dni a ne pouze na víkend. To bude šílený hokej.
successors, sydo
successors s radostí vezmu, odhaduju totiž, že sydo poveze víc her než já, tak ať se s tím zbytečně netáhne.. v nejhorším je vezmeme oba.
Už se těším moc!
kandelabr, rbx
No spat bych trochu potreboval - pac pak v patek jedu do Karlovych Varu a mam tam nejaky zarizovani a cely vikend mame pak oslavu na chate... To toho taky moc nenaspim.
Vezmu spacak a kdyz to na me prijde slozim hlavu v aute, kdyz budou plne pokoje... Doufam ze mi to vyjde, pristi tyden mam odevzdat praci a zatim sem s tim moc nepohnul...
Pax Romana
Nechce se někdo domluvit na Pax Romana? Jsme zatím jeden :)
Pajuman
U mě to závisí na SSZGSA a Jiříkovi. SSZGSA a já jsme jistí, Jiřík se neví a Kandelabr snad, tak jestli Jiřík nepojede tak bychom ještě jednoho potřebovali.
Mé obsazení...
Jede semnou zatím jen Jiřík.. Elenistar se neozval a ostatní kamarádi odřekli..:(
Možná přijede jeden člověk ale tomu ještě napíšu pač jsem mu zapomněl dát vědět s cestou na zpět..
Tak prijedu
Prace se vyresila, takze ze ctvrtka na patek dorazim - v patek kolem 1 budu muset odfrcet. V kolik to ve ctvrtek zacina? A mam si brat vizitku ze ZatroCONu? :)
A uz se tu nekdo domlouval kdo co s kym zahraje? Ja bych se rad pridal do nejake particky Warrior Knights, StarCraftu, a jinak vlastne cekoholiv...
rbx
tak ti moji dva plusoví se konečně uráčili odpovědět a jedou. Dorazí v pátek večer.
sydo
kdy byste chtěli hrát ten pax? ve čtvrtek to asi nestihnem, ale v pátek od rána by to šlo, co vy na to?
kandelabr
JJ, to by bylo super.
sydo
tak to se mnou počítejte. kruci už se těším! :)
Trohat
Vzal bys prosím tu Republiku? Já ji zapomněl doma a už se tam nedostanu :(
Tož ten Pax bych taky dal
když o něm furt básníte, jak je to super. Pokud tedy mne do toho zasvětíte.
kren
a co Paths of Glory? :-) pise rbx.
Jo jo
já zapoměl, že chce rbx Path of Glory už ve čtvrtek.
křen
ale paxu budou dvě kopie (tedy doufám, dal jsem podlepit desku, tak snad to bude) a pajuman říkal, že by s někým dal. čili druhá kopie je vám k dispozici.
a v kolik tedy všichni dorazíte ve čtvrtek?
sydo
jj beru
příjezd
mimochodem, v kolik se tak přibližně chystáte zítra přijet ?
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Řekni to květinou
Akt. cena: 44 Kč
Končí za: 1 den