Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
setkání - Pax Romana, Paths of Glory, Barbarossa, Titan
Ať neplevelíme forum o Paxu :)aneken
No tak před Vánocema rozhodně ne, ale když to bude od čtvrtka do neděle tak by to mohlo jít třeba koncem listopadu.
sydo
No to uz je hodne high season, bacha na to. My jsme prvni rok taky meli v pohode, ale druhej uz byl docela Mordor, se balilo cely vikendy:)
aneken
No loni to byl taky masakr, jen jsem už nějak vytěsnil z hlavy, kdy ta šílenost celá začala :) Tak asi až v novém roce :)
sydo
Bude hur:) My zatim kazdy Vanoce s laskou vzpominame na ty predchozi, jaka to byla pohoda:)
Tak jsem...
nějak předběžně zjišťoval a mám zajímavé místo poblíž brněnské přehrady, zkusím zjistit ceny.
eyron
výborně, tak pak poreferuj jak to dopadlo.
Eyron
Výborně! Zahrál bych zase nějaké opravdové hry a ne tyhle fillery na 4 hodiny :)
no sice to není Rychvald
Ale je to o 200 kiláku blíž než minule, takže bych se v rozumném termínu také dostavil...čekám na více info..a CCA již připraveno
tak zatím
Vypadá to velmi nadějně a cena je pro mě naprosto neuvěřitelná, 100,- za noc v cihlové vytápěné budově na normálních postelích, nechápu...
Eyron
tak to je tak neuveritelne, ze bych se skoro bal, jestli budu mit rano jeste vsechny organy :)
Siaron
Bych se vsadil že po desetihodinové partii TI3 si ani nevšimneš, že ti chybí ledvina. Navíc je to směšná daň za takový zážitek ;-)
eyron
po 16ti hodinove partii PAXU (kdy jsme odehrali stejne jen 5kol z 10ti) me nemuze 10 hodin TI3 rozhazet :)
eyron
to zní skvěle! máš bližší info?
dátum
už sa vie konkrétny termín, kedy sa to bude konať?
Relative Range, Paluba 26.-28.11.2010
Ještě jednou připomínám (už to tu psal tuším Kolouch), že poslední víkend v listopadu se v Praze na Palubě koná sraz hráčů válečných her Relative Range. Vítáni jsou i přespolní hráči, pokud se někdo necítí na nonstop hraní tak se dá spát (mimojiné) i na Palubě na zemi. Další podrobnosti v příslušném diskuzním klubu na hofylandu.
RR
Hmm, že by Paxík nebo Origins? :)
re
Sypu si popel na hlavu, ale nestíhám to vůbec řešit, takže se obávám, že některý z víkendů v tomto roce už je nereálný. Ale slibuju, že zkusím něco vymyslet na leden/únor...
Eyron
To se perfektně hodí, letos by asi moc času enbylo jak se blíží Vánoce.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Tikal
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 4 dny