Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
setkání - Pax Romana, Paths of Glory, Barbarossa, Titan
Ať neplevelíme forum o Paxu :)brno
hodil jsem odkaz do brněnského fóra. jinak kdyby někdo chtěl jet z brna ve čtvrtek mám ještě místo v autě.
čtvrtek
a v kolik v ten čtvretk dorazíte? předpokládam až navečer?
A co jako novinka?
A nemohlo by se tomu dát torchu reklamy? Jako třeba novinka nebo tak.. Když už to tak bylo i pro ZatroCon tak proč ne toto.. :)
Teď jsem psal Kubisovi a on o tom ani nevěděl.. Takže, já jsem pro větší křik.. :D
SSZGSA
já jsem pro, tady to fakt běžný návštěvník nenajde.
reklama
Já jsem pro to dát do celostátních deníků a celoplošných televizí a co hodinu upoutávku v rádiích :D. Jenom jestli už na to není pozdě.
....
Hlavně si myslím, že to moc lidem neřekne.. ale kdyby jsme napsali co to je a jak to bude super..:D:D Néé.. ale alepson možná malinko to přiblížit..
Pozdě bude ve čtvrtek ale ted to ještě jde.. :)
SSZGSA
uz je to v hernich akcich.
Zkusim to protlacit jako novinku... ale to podle me Ondra nepovoli, protoze uz to je v hernich akcich.
To RBX
A jako Událost ve žlutém rámečku? :) Jako nouzovka, pač sháníme lidi na místa? Vím, že se to dělá jen u výjímečných věcí ale třeba tohle je pro mě vyjímečná věc... :D Ale v pohodě. :)
Děkuji za snahu.. :)
rbx
pokud někdo neveze hafo her, tak skutečně nevidím důvod proč nemůže dojet busem, spojení je opravdu dobré, jak už sem dvakrát psal ... zajíždět autem do Prahy (když jedu z druhé strany) mi přijde fakt jako zbytečnost
Doprava...
Já povezu maximálně lidi z Liberce, Mladé Boleslavi a Černého mostu.. Nikam zajíždět nebudu.. Doufám, že se mi Elenistar ozve abych věděl kolik mám místa.. :)
Voloda
kandelabre
kolik máš míst? já bych jel asi i s přítelkyní - ale ta má jednu podmínku ... další děvčata co si s ní něco zahrajou /like doba kamenná a podobně.
pajumane bereš taky mladou?
Voloda ..
Jen pamatujte, ze tam jsou pouze 3-4 luzkove pokoje a socialka na chodbe, takze soukromi nic moc. Aby pak nebyly zeny v rozpacich, kam jsi je to dovedl :-)
Voloda
Já beru
jen jednu, další musí vzít ostatní... :D jj, s tím se počítá, nejsme bábovky :D
Voloda
No, za mě se asi staví kamarád s přítelkyní, ale nevím kdy.
Re
Kdepak přítelkyně nejde, ale my dva bysme se mohli domluvit co budem hrát ať případně nastudujem pravidla. To je vlastně i výzva pro ostatní, nechce se předem někdo domluvit na nějaké hře?
...
když nejede ocasek, bude někdo brát Successors ?
Prozatimni resume
prijezd ctvrtek 29.7.:
rbx
Sydo
Kren +1
KungPao
SSZGSA
Jirik
Trohat
Siaron
captainn
Kandelabr
Pajuman
Voloda +1
prijezd v patek 30.7.:
Ramzke
2x Kandelabrovi plusaci
Prosim opravte me, at to muzu poslat pani. Taky objednavam 50l sud Excelent 11% - pro neznale, je to Plzensky Prazdroj.
trohat
Můžu je vzít.
dodatek
takže potvrzuju ten páteční příjezd. Přijede semnu taky můj 14 syn, pro něj prosím nějké nealko beer : ))
PS: jen naabdka, mám vzít World at war: Eisenbach gap atd. nebo je her přehršle?
rbx
já to ještě během dneška potvrdím, ty moje plusáky.
Ramzke: her není nikdy přehršle, pokud máš místo a u neseš to, ber co můžeš :)
Ramzke
nealko mu muzes koupit v kiosku ci v hospode vedle.
Co se tyce hry, tak kdyz to mas kam dat, tak to urcite privez, minimalne se na to bude chtit treba nekdo kouknout. Nikdy nevis.
kandelabr
ok. Pajuman je plusak, nebo hraje sam za sebe?
rbx
zlanařil jsem ho, ale do plusáků se nepočítá, ti jsou mimo ZH.obvolám je a dám vědět.
kandelabr
tak super.
...
Jedu na 100% ve čtvrtek ale nevím jak to vyjde Jiříkovi. :( Ale dám dnes vědět.. budu taky volat 3 lidem zda přijednou.. :) Tak taky dám vědět.. Doufám, že jo...
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Weather Machine (Kickstarter Edition) – CZ/EN
Akt. cena: 3790 Kč
Končí za: 10 dnů