Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
setkání - Pax Romana, Paths of Glory, Barbarossa, Titan
Ať neplevelíme forum o Paxu :)kren
Kačenky nebudou problém - hexy to má, přilepíme jim kulomety a bude :D Vojenská kachna tam někde je taky.
her přehršel
tak ok, vemu co mám, nakonec se můžete jen mrknout : )
obsah kufru.. :)
Povezu, TS, Conquest of Paradise ( nevěřím, ale že by někdo chtěl zahrát ), Blackbeard a pokusím se do té doby Stalin´s War a Kartágo.. Kartágo vidím jako největší problém.. tolik stránek pravidel jsem ještě neviděl.. :D
Jo a pak vezmu jak CoH: AB 1942 tak i Kursk 1942-43.. :)
ad ssszgsa
Ještě že nejsem rodilý wargamer, takže nemusím s sebou brát nic :D.
To Kren
Křene, Křene.. zase máš jedno S v mém nick navíc..:D:D:D Sdíleli jsme spolu i pokoj a stejně ti to nepomohlo..:D:D:D Ale v pohodě.. chápu to..:D
Jinak, Wargamer taky budeš.. jen co okusíš tu nádheru těch tisíce žetonků!!! Pakzjistíš, stejně jako já, že čím víc žetonků, tím víc tě hra zaujme! :D
SSZGSA
tím mě ovšem napadá jak by mohla vypadat tvoje ideální hra - obrovský pytel a v něm tisíce žetonků, ty by sis je někde vysypak a moh by ses v nich koupat a přehazovat je vidlema jako Skrblík v Kačeřích příbězích
trohat
myslis neco na zpusob, vezmi 20 zetonkovych her, namichej zetonky dohromady a pak je roztrid zpatky podle her ? :)
Žetony...
Tím mi jednou vyhrožovala přítelkyně ale pak si uvědomila, že by mi spíš udělala radost... :D
SSZGSA
a taky by te pak tyden nevidela :)
tak co?
jak to vypada? proběhne to?
měl bych možná ještě jednoho spolu(proti)hráče, jak je to s místem?
rbx
kandelabr
je to zamluvene a vsichni s tim doufam pocitaji. Spoluhraci vitani.
Jojo...
Já taky jedu s Jiříkem.. Takže daoufám, že to opravdu vyjde! :)
zkoušel jsem odkaz...
nevyhořelo to ve slapech? nebo nekoupili to rusáci? bo odkaz nefunguje?
jinak to vypadá, že mne samička pustí samotného a v práci bych si to též domluvil už od čtvrtka...
ocasek
po pravde nevim. Zkousel jsem tam volat, nikdo to nebral, psal jsem email, nikdo neodpovedel. Budu to zkouset dal. Jinak novy odkaz je treba zde:
http://www.penzionsedma.ic.cz/
ocasek
tak pani s nami stale pocita, mam tam jeste pro jistotu naplanovanu navstevu, abych udelal obhlidku terenu.
rbx
skvěle...ja už se bál, že jsem se rozešel s přitelkyní zbytečně...ha hahaha..blbý vtip, který se samička nikdy nesmí dovědět....samozřejmě jedu na školení z práce...
To ocasek
To já bych doma nikdy nelhal.. Prostě jsem si sní sednul a na rovinu jí řekl, že jedu na brigádu natírat lodě..:D:D
Jen nevím, jak do těch kbelíků od barvy narvu všechny ty krabice.. :)
All
tak jsem pravé absolvoval kontrolní návštěvu Penzionu Sedma a jsem nadšen. Ubytováni slusne, trimistne pokoje, ale hlavně máme k dispozici jen pro nas až dvě velké místnosti, kde v té druhé je i pipa, takže si můžeme objednat sud a paní nám ho tam pichne. K vode je to asi 300 metru. Takže se hlaste, místa zatím jsou. Ma někdo aktualni seznam účastníků? Porad se pocita s 20 lidmi, tak bych paní nerad zklamal.
Ucastnici
Prosom potvrdte, zdali to stale plati. Je to 16 lidi, ale muze jet klidne vic. Hraci mistnost je velika a mist minimalne 20, a mozna i vic, tak se hlaste.
Rbx
Sydo
SSZGSA + Jiřík
Kren
Kandelabr
Ocasek
Siaron
Trohat
Kolouch
Elenistar
KungPao
Jiraman
Boldrick
Ramzke + cca Syn
Rbx
Kdy se jede?
All... Repete
takZe termín je 29.7. - 1.8., Penzion Sedma ve Ždáni 300 m od vody (Slapská přehrada). Jsou domluvené hrací místnost(-i) jen pro nás. Pokoje jsou po třech, nebo po čtyřech, socialky na chodbě zvlášť pani, zvlášť dámy. Vse je čisté a máme nabídku, ze nám do spodní hrací místnosti pichne paní sud, který ji cely zaplatíme a mezi sebou si to budeme carkovat. V objektu funguje kiosek i restaurace, takže jde si i nakoupit. Ubytováni stojí asi 250 na osobu na noc.
Více viz tady: http://www.penzionsedma.ic.cz/
potvrzuji účast
co se sudu týče, je mi to celkem jedno (pokud bude, tak si pivko dám, moje spotřeba ale bude v poměru k objemu sudu tak zanedbatelná, že to nemá cenu řešit)
potvrzuji
sebe i sud :)
to rbx
Pro jistotu potvrzuji účast... :D Ta cena je super.. :) Hergot.. já se těším fest!!! :D
To kunqPao
Vezmeš s sebou od MMP i to Japonsko?? :D Už delší dobu kolem něho krouýžím a přemýšlím, tak bych to velice rád zahrál.. :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Sedm draků
Akt. cena: 200 Kč
Končí za: 19 hodin