Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
setkání - Pax Romana, Paths of Glory, Barbarossa, Titan
Ať neplevelíme forum o Paxu :)...
Tak super, už jsem začínal propadat trudnomyslnosti a hledal míč.
jsem tu
odešel mi notebook a nemám se teď jak pohodlně dostat na internet, proto jsem tu teď nebyl, pardon :)
mě termín vyhovuje, snad mi do toho nic nevleze, takže potvrzuju účast.
moc wargames jsem ale nenahrál a začínám z vás mít trochu strach :D
to KungPao
... neměj, já jsem na tom stejně. Když tak dáme na kokos Sydovi společnými silami :).
kungpao
to jsme na tom stejne. Sice ty hry mam, ale nemam prilezitost si je zahrat. Proto jedu na toto setkani, nebo tu nekde nekdo vyslovil slovo Warcon. Nevim tedy, jestli to platilo pro toto.
WarCon
To jsem vyslovil já .. a jsem na to hrdej! :D A myslím si, že tohle by se pojmenovat mělo a právě WarCon sedne.. :D
Moc by se mi líbilo, kdyby to byl opravdu první oficiální WarCon v republice.. :) Ale když tak se omlouvám ale nedá mi to.. :D
SSZGSA
Jméno WarCon plně podporuji a dávám mu 5 hvězdiček !
WarCon
Ano, souhlasím z plna hrdla.
ZatroCon, WarCon
Jsem zvědavý, jestli to budou jednorázové akce a nebo se pomály začíná zakládat na nějakou tradici :).
To Kren
Tak já doufám, že to bude pravidelné jak u ZatroConu, což vidím asi na 100% a i WarConu...
kren
Podle mě by to mohla být pěkná tradice, je to jedna z příležitostí, jak překonat dvě největší překážky pro wargaming - čas a prostor. Wargames jsou pro mě vrcholem herních zážitků, mít místnost, kde by mohla být hra déle rozložená tak to hraju, jak jen čas dovolí :)
to Sydo
U mne by zas prostor byl, ale nejsou spoluhráči :(.
wargames
pro mě to je něco víc než jen hra...jsem okouzlenj tolika pravidly a ještě víc tím, kolik možností u té hry je. když hraji takovou velikou hru jako pax, mám pak na velmi dlouhou dobu skvělé zážitky. a miluji ty malinkaté žetonky... chci jich vždy co nejvíc.... :)
to sszgsa
... a jak ti z toho na avataru září očička :D
Pax Romana
dá se někde sehnat pravidla? Aby člověk na místě neztrácel zbytečně čas : )
Ramzke
Co si pamatuju, byla primo na BGG.
Sszgsa
Kdyz jsi takovy sberatel zetonu, tak nechapu, proc jsi mel na Zatroconu na mape tak malo :-)
rbx
To je jednoduchy, on je chtel mit u sebe, ne na mape;)
přímo z GMT pravidla pro PAX
http://www.gmtgames.com/living_rules/Pax-Romana-Rulebook-LR01.pdf
přímo GMT o hře
http://www.gmtgames.com/p-65-pax-romana-2nd-edition.aspx
ventrilo demo Pax
http://www.mediafire.com/?sharekey=82ba9b09cef94de008f8df73f2072ed61d74eaabd86edaeb4df0d6082f1c2cd0
a na BGG toho též bude hafo...
jen se bojím, že hru musís vidět a pak jsi schopen pochopit...
u Republic of Rome to tak na 100% je.
u wargames miluji to war, když už mám tu smůlu a narodil jsme se o 2000 let později a nemůžu s Caesarem dobývat Galii, tak si na to aspoň rád hraju...Ale ne, jsem moc rád, že jsem se narodil až teď, ony ty deskovky jsou fakt lepší...
To RBX
Protože s námi hrála jedna Bestie.. :D ta mi je všechny zníčila.. Ale počkejte! Já se pomstím.. VŠEM!!!!! :D
ocasek atd.
díky.. jen ještě dotaz byl by zájem o žetonovky World at war: Eisenbach gap, či Corps Command: Totensonntag?
ramzke
podle mne bude zájem o vše, všichni nebudou hrát jen Pax...
Ramzke
Eisenbach Gap nebo Blood and Bridges bych rád zkusil.
Ramzke
ja osobne bych se rad kouknul, ale cas na to mit nebudu. Rad bych dal PoG, Barbarossu a Onward a na to jsou i ty tri dny malo.
to Sydo
... já vůbec nevím o čem mluvíte :). To je má výhoda. Do čeho mne zatáhnete a co mi vysvětlíte, tak to budu hrát :D.
...
... a pokud tam budou Kačenky, tak budu spokojený :D.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Critical svatyně
Akt. cena: 205 Kč
Končí za: 1 den