Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Kdo co na lednový zatrocon
Jistě všichni účastnící ocení, když se budou někdy shromažďovat informace o tom, jaké hry se na lednovém zatroconu objeví. Vedle toho by bylo dobré uvést i seznam her, které by si člověk rád zahrál, ale sám je nevlastní. Tím by tak dal tip ostatním, jaké hry vzít s sebou.to rbx
no původně jsem myslel, že najedu na okruh a pojedu až na brněnskou, ale takhle to teoreticky jde taky. Dá se tam u vás někde zastavit?
sydo
tak paráda, já jsem akorát naposledy hrál svůj talisman tu druhou nebo kolikátou edici v češtině od altaru. tak jsem na tohle zvědavý. z těhle vypínaček se mi ještě líbil dungeonquest. bere ho někdo na ranní doražení?
to Elenistar
DungeonQuest beru, ale ještě jsem ho nezahrál, zatím překládám pravidla, takže se s tím budem muset nějak porvat :-)
ozzy
já to hrál párkrát s kosibratrem, takže mám představu o hře ale do detajlů to neznám. Ale u týhle hry je to celkem jedno. mě se líbilo, že se u toho nepřemejšlí a škodolibé až krása :)
ozzy
jj, v sest to vetsinou neni problem.
A DungeonQuest neni problem, ono to , az na souboj, vlastne pravidla nema :-)
space alert
nevim jestli je na seznamu ale jestli ne, tak prosím někdo vemte.
paladin
na seznamu není a mohl bych ho vzít :)
elenistar
tak ho ber a já se hlásím na palabu.
SA
já teda osobně nejsem výborný kapitán, ale zase mám kouzelnickej klobouk
jak to klopik vubec říkal s tím obchodem? já za ty čtyři dny vypiju sud kofoly
sydo
vezmete me do talismanu ? :)
Slibuju ze nevyhraju :-P
rbx
ja mam k wings of war asi sedum letadylek ale nemam je v Praze, zkusim rict brachovy jestli nahodou nejede do Prahy.
Co se tyce Space alertu ja vam rad pomohu s koukanim z okenka :).
P.S. leze na me nejakej vopruz tak doufam ze zitra to bude lepsi :-/
Here I Stand
Nevlezl se mi do tašky, vezmete ho někdo?
ozzy79
Mně by se líbili ti Vládci podzemí a Proroctví :-)
vládci
ty mužu vzít já... a proroctví jsem nechal doma... ale zahraj si talisman, sydo by stejně každý výtisk proroctví spálil
Talisman
Talisman si zahraju ráda :-) Zatím jsem ho teda hrála pouze jednou a navíc jsme to ani nedohráli :-/ Tak snad mě někdo vezme do hry :-)
Runewars
Mam se tahat s tou rakvi ? Zahral by nekdo ? Kdyz se nehraje epicka varianta tak je to stale sranda a nesezero tolik hraciho casu :). Ktereho uz ted je pekelne malo :D.
to Pastelka
pozdě... už jsem naloženej, auto v praze a domů se nevracím :-( Proroctví je stejně jen slabej odvárek Talismanu :-)
Falco
Já bych zahrál, ale obávm se, že čas bude proti :)
Falco
..no ak tu rakvu vezmes, skusim Ta do nej pochovat:))
E:ja sa do nej nezmestim:P
Es2:ani ja som to este nehral:D
to ozzy79
Dobře, to nevadí, dám na vás a budu se teda radši snažit dostat k Talismanu :-)
Falco
Runewars bych si zahrál. Když zbyde času ... ale ještě jsem to nehrál.
Runewars
taky bych zkusila, ale jsem na tom stejně jako Hike
runewars
taky bych rad zkusil
runewars
Také se hlásím, dokonce 2x :-) , když bude dost míst u stolu. Ale bohužel jsme to ještě nehráli.
runewars
No mě taky moc zajímají, taky jsem ještě nehrál...jedině by měl Falco trpělivost na vysvětlující partii
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Nemesis
Akt. cena: 1225 Kč
Končí za: 2 dny