Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Kdo co na lednový zatrocon
Jistě všichni účastnící ocení, když se budou někdy shromažďovat informace o tom, jaké hry se na lednovém zatroconu objeví. Vedle toho by bylo dobré uvést i seznam her, které by si člověk rád zahrál, ale sám je nevlastní. Tím by tak dal tip ostatním, jaké hry vzít s sebou.ikri
neměj z toho strach, já osobně jsem třeba bigamer takže si rád zahraju cokoli. a to ligretto nech tak 2:00 ráno. :)
Elenistar
No dobře, já vám ho tam teda na ty 2:00 nechám :-D
Já vstávám úplně každý den okolo 4 - 5, takže si asi budu chtít užít trochu toho vzácného spánku...tak si na mně při Ligrettu vzpomeňte :))
Wings of War
Vezme to tam nekdo?
Ascension
Kdyby měl někdo zájem můžu vzít a naučit, je to rychlá a jednoduchá deckbuildingová hra.
Hrabinho
no to by bolo super!
chcel som to tiez zobrat, ak to stihne posta dorucit do dneska/zajtra.. :)
E: doruceneee..berem;)
ALL> TI3 asi nikto co? ..alebo ze by?:) ..sydo vraj urco ne,ale ak niekto vezme, najdu sa k tomu ludia, ja sa hlasim prudko!:D
rbx
já vezmu zas ty čtyři letadla co jsem měl na warconu. sbírka se zatím moc nerozrostla :(
Klopčík
Tak já to vezmu, mám to obalené ;-)
mám home made TtA
říkala jsem si, že tím nebudu prudit, ale kdyby to nikdo nebral, tak vezmu svoji zcela novou verzi a aspoň se to naučím
kandelabr
ja budu rad i za to, chci vedet, jak se to hraje, protoze kolem toho porad mlsne chodim. Strasne moc se mi libi ta letadelka. A jeste jsem to doporucil synovcovi k vanocum, tka predpokladam, ze na me uderi hned, jak me uvidi.
beru
MEQ
DungeonQuest
Arkham + Lurker
Sid Meier Civ
Talisman + Dungeon + Frostmarch + Reaper
Runebound + Island of Dread
Dorn + Kostěj
+ mám vzít něco z tohodle?
BattleStar Galactica
WotR (sběratelskou verzi - původně jsem jí chtěl brát, ale říkám si, jestli to není zbytečný)
Vládci podzemí
Agricola
WoW Board game + rozšíření
Proroctví
SmallWorld
rbx
tys to s náma na warconu nehrál? je to moc pěkné, taková rychlovka, ale ten systém je ve své jednoduchosti geniální. já mlsně pokukuju po těch balónech :)
ozzy
nemas k tomu Runeboundu Mists of Zanaga? Ty Islands of Dread jsou zrovna z tech velkych rozsireni nejslabsi. Ja to klidne vezmu, ale nesmime to pomichat, hrali bychom treba jenom s kartama z rozsireni, pokud bys nebyl proti.
kandelabr:
ne, videl jsem to, tak nejak tusim jak se to hraje, ale nehral.
ozzy
Já Talisman beru, nemám Frostmarch, ale mám Highland. Má cenu mít to tam 2x?
to rbx
nemám, vem ho, to nepomícháme, kartičky tam maj značky, krom toho já to mám obalené a počeštěné, takže si to poznáme :-) Runebound si zahrát chci, už jsem ho nehrál ani nepamatuju, doma se k tomu nějak nejsme schopni dostat a přitom já ho mám moc rád.
to sydo
ok, já můžu vzít jen frostmarch, jestli zbytek máš, ale musíš mi zaručit místo u stolu, ne že se tam pak nevejdu a budu si nadávat, že jsem ho nechal doma :-)))) dungeon a reaper bereš?
ozzy
no, na minulem Zatroconu jsem u Runeboundu zkysnul na sest hodin :-) Ale to bylo diky tem fialovym rozsirenim. OK, vezmu tedy Mists of Zanaga. Jeste bych si rad zahral Sands of Al-Kalim, ty ostatni uz jsem hral a prave ostrovy jsou nic moc.
Ohledne toho Talismanu - to vidim, ze dame hned v tu stredu, ne?
Talisman
bych ráda taky někdy dala
ozzy
JJ, Reaper, Dungeon a Highland vezmu a s tebou počítám :) středeční noc to jistí :)
ozzy79
z tvého výberu beru full smallworld a vládce podzemí, tak je klidně nech doma
edit: a co s tím místem u talismanu? sydo?
to rbx
tak já vezmu jenom základ a rozšíření nechám na tobě. Sands of Khalim nemám, ten Runebound těch rozšíření má tři prdele, to bych toho měl doma plnou jednu místnost. A Talisman ve středu beru, to bude dlouhá noc :-) Jinak já vidim odjezd tak v 17.45 z dejvic, tak kde se sčuchnem? Máš nápad?
....
sakra já už se těšim.... tu sedim v práci a házim si tu kostkama a trénuju :-)))
ozzy
:D uplne.. (ale nemam tu ziadne kostky, tak obalujem aspon karty Mishimy na tajnasa, pod stolom:)))
ozzy79
:D já dobarvuju poslední rytíře do WK áček :)
Elenistar
No jasně že u Talismanu sedíš s námi :) Pod 8 hráčů nejdeme :)
ozzy
no, ja mam prave uplne vse, az na ten Al-Kalim. Ale jde zahrat klidne jen jedno velke rozsireni, karet je tam habadej a stejne se z puvodniho Runeboundu pouzije jen Market stack a i ten muzeme vzit treba jen ze Zanagy. Takze vezmi zaklad Runeboundu se vsim vsudy a to staci.
No, z Dejvic stejne pojedete pres Andel na Barandak na Jizni spojku, takze se klidne muzeme scuknout tady u nas, my naskaceme do auta a pojedeme.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Niagara + Flussgeister
Akt. cena: 1050 Kč
Končí za: 3 dny