Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Kdo co na lednový zatrocon
Jistě všichni účastnící ocení, když se budou někdy shromažďovat informace o tom, jaké hry se na lednovém zatroconu objeví. Vedle toho by bylo dobré uvést i seznam her, které by si člověk rád zahrál, ale sám je nevlastní. Tím by tak dal tip ostatním, jaké hry vzít s sebou.ikri
Text tam je, ale staci prakticky, kdyz bude umet anglicky Mylady a jeden z Musketyru;)
aneken
Mousqutaires du Roy vem, to byla naprosto luxusní hra, a mám za Mylady co vracet :) ale já mušketýry stejně vezmu. Když už to mám doma tak to chci vyzkoušet.
Sydo
Jsem tradicne linej to dohledavat, ale beres Dunu? Rad bych si ji konecne zkusil, jeste jsem to nehral...
aneken
psal hned na zacatku diskuzze ze jo
dunu
bych taky rád vyzkoušel, zatím se mi nepoštěstilo. vezmete mě do party? možná vás pak budu míň drtit při paxu :)
Duna
je samozřejmost :) No, koukám, že se vás brňáků nezbavím :D A v nejmenším mi to nevadí :D
Dragon Dice
Rad bych mrkl na to, jak to funguje, bere to nekdo s sebou?
aneken
Dragon Dice - vezmu sebou svoje armády (nic speciálního), ale ještě moc neovládám všechny pravidla. Nicméně základní hru zvládám.
Duna
Dunu chcu taky hrát! :-)
City of Thieves
nevezmete někdo? Chtěl bych vidět, jak to vypadá a jak se to hraje :-)
panzer
Diky moc, me bude zakladni hra bohate stacit, rad bych si to proste zkusil, jak se to hraje;)
Já a Permonick
Permonick bere Invasion from Outer Space a Last Night on Earth, možná ještě Shoguna.
Jak se tady rozhlížím, tak na mě toho už moc nezbylo, tak vezmu nějaké karetky a fillery:
GoSu, 7 Wonders, Bluff, Dixit, Bezva finta, Gloom, Tichu
Z delších her vezmu ty málo obvyklé: asi Rush'n'Crush, Kremlin, Name of the Rose
Kdyby mě to chtěl někdo naučit (nestihnu přečíst pravidla), tak bych vzal Hell Game a/nebo Vampire: Price of the City
ozzy
Teoreticky můžu City of Thieves vzít, jestli mi zbude nějaké místo. Nejsem z té hry úplně odvázaný, takže nebude mít v zavazadlech úplně prioritu ;-)
GoSu
Připadne mi zbytečný psát do toho souboru, většinou stejně dohody probíhají až na místě jak kdo zrovna dohraje, ale hrozně rád bych taky zkusil GoSu a City of Thieves
panzer
na gosu se taky hlásím
gosu
je má oblíbená, já ji beru a eyron taky sliboval :)
GoSu
Sice jsem to hrál jen 3x, ale chytlo mě to a je to rychlovka na 30min. Rád si zahraju a naučím
panzer
ten soubor je kvůli obecnému přehledu, aby každý viděl kdo co veze a kdo má o co zájem - třeba proto aby někdo kdo to tu nečte denně nemusel pročítat zpátky x stránek diskuzí
hlavne je to "FALCO SEZNAM: :D toho si cente! Me prisel seznam sikovny z toho ze vidim co kdo bere hned a na co se muzu tesit, navic jestli nemam neco brat zbytecne duplicitne, apodobne :).
Doufam ze najdu nekoho kdo si troufne zahrat Fightball ! muzeme dat mensi turnaj o drobnou cenu (treba vitezi ostatni koupi obed :) ). Hra zarucuje zamotane mozkove zavity, chvilkove pocatecni nepochopeni a v dlouhych vecer mozny i uraz ruky :). Mam celkem sest tymu tak uvidime.
Uz jen necele tri dny !.
trohat, Falco
ok, vůbec nezpochybňuju význam FALCO SEZMAMU :), myslel jsem to tak, že je zbytečné psát tam co si chce člověk zahrát z toho co v seznamu už je, protože to je na dohodu na místě :)
panzer
tak to jedinne to omlouva :), ale teda tesne
co bych ráda hrála
Tak já se taky přidám:-)
Je toho dost co bych si ráda vyzkoušela, spíš jde o to, zda bude někdo ochoten vysvětlit mi pravidla:-) Ráda bych:
Dune
Game of Thrones
Cosmic
Titan
Tikal
Android
Through the Ages
Galaxy Trucker
Vládci podzemí
Descent
Proroctví
jsem ochotna zahrát si prakticky cokoliv, moc ráda se naučím něco nového :-)
Vezmu s sebou Munchkin, Munchkin Cthulhu a Munchkin Quest, případně Puerto Rico
hry
Ja vezmu Arkham Horror + par rozsireni a Resident Evil Deck Building Game. A mozna neco netradicniho na ukazku, kdyby mel nekdo chut si zahrat Yali :-)
Zahraju si rad cokoli, kdyz nekde zustane volne misto.
zatrocon
vsetkym ktori ratali s twilight struggle sa ospravedlnujem. iste financne tazkosti mi nedovolili ist na akciu. uzite si to. myslim ze bude vynikajuco aj bezo mna :-D pls. kazdopadne dajte report ;-)
Fotbal
Mně se nechce moc mezi ty vaše superfantazie :) cpát svoje eura, ale doufám, že se najde někdo na Ligretto Fussball alias Crazy Kick, ještě jsem to nehrála, ale mohla by to být legrace
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Tash-Kalar: Aréna legend
Akt. cena: 480 Kč
Končí za: 1 den