Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Kdo co na lednový zatrocon
Jistě všichni účastnící ocení, když se budou někdy shromažďovat informace o tom, jaké hry se na lednovém zatroconu objeví. Vedle toho by bylo dobré uvést i seznam her, které by si člověk rád zahrál, ale sám je nevlastní. Tím by tak dal tip ostatním, jaké hry vzít s sebou.co můžu vzít
můžu vzít:
Twilight Struggle
Puerto Rico
Dobyvatele vesmíru
třeba i Friedricha
a samo že cokoliv dalšího z mého seznamu
ale spíš podle zájmu, sám si raději zahraji něco co nemám
kandelabr
Pax se hraje a všichni složí krevní přísahu, že až do konce! Já už se na to klepu jak ratlík :)
Kdy přijedeš?
sydo
Dame Pax v sestave z lonskyho konu? Ja, ty, kandelabr a Jenik?;)
aneken
Jasná věc, ostřílení válečníci opět u jednoho stolu :) už jsem vám říkal, jak moc se těším? :)
sydo
ve čtvrtek odpoledne. domluveno nemám nic a pax je priorita :) začnem v pátek ráno?
kandelabr
proč ne čtvrtek večer? :D
Sydo
Jen asi stokrat;) Ja se tesim taky jak blazen! Patek rano je dobrej, ve ctvrtek dame neco mensiho a v patek budeme plni sil a bude to legendarni dohrana partie!;)
já jsem taky pro pátek ráno
ve čtvrtek bychom mohli dát battlestations ne? :)
ok
tak pátek po snídani :) ve čtvrtek to vidím na High Frontier nebo Schlacht :)
PAX
Lidi.. už o něm nemluvte.. jinak pojedu ještě dřív! :D A těším se fest.. nejvíc na moje milované římany! :D A už teď mám krev v očích když cítím pach prohnilého Kartága! :D
trohat
Neboj Euphrat a Tigris není tak složitá ani dlouhá hra. Klidně si jí zahraju víckrát. Už jsem jí dlouho nehrál, ale mám na ní chuť fest.
Jenda
Njn, citit ho asi muzes, proslo se totiz nedavno po Forum Romanum a ty jsi ho jako Riman nechal;)
trohat
Vezmi Republic of Rome. To bych chtěl moc zkusit. :)
Bere někdo Battlestar Galacticu ?
trohat
za RoR bych se taky přimlouval, rád bych znovu zahrál. Bereš Friedricha?
Parxel, kandelabr
ok, RoR vezmu
Friedricha ? když se ptáš tak jo :)
panové pište si to prosím soukromě
někteří lidé - já - trpím, že tam nebudu s Vámi...
přiští zatrocon musí být na moravě...spíš tedy warcon...
to Ocasek
A sever jako co? :D
sszgsa
na nás seveřany prostě dlabou. :) Moc rád bych s vámi zkusil nějakou čudlikovanou. Přiberete mě do něčeno?
ocasek
koupil sem si kvůli tobě CCA a pilně trénuju, takže se neboj :)
Elenistar
Tak mladý pán by si chtěl sáhnout na čudlíky? Šup číst pravidla Here I Stand :D
sydo
No jako chtěl jsem. Jen nevím, jestli jsem schopný pregnantně nastudovat takovýhle pravidla. No uvidíme. Vím, že se opakuji, ale děsně rád bych dal WK a chaos ve starém světě. Ale se mnou se tady nechce nikdo bavit. :(
Elenistar
přestaň s tím furt otravovat, nikdo už na to není zvědavej.
:)
Chaos dáme, to se vr.
sydo
Děkuji za odpověď pane Sydo. Nechtěl jsem být nějaký vleZLÝ. Nicméně už se těším. Zopakoval by někdo Roborally v osmi? Mám na to z pardubic jen a jen dobré vzpomínky.
Elenistar
S těch čudlíkovek by nás ještě Jenda mohl naučit Men of Iron, to bych rád zkusil.
sydo
men of iron je docela pěkné a je to relativně rychlovka :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Senjutsu: Bitva o Japonsko + 2 rozsireni
Akt. cena: 1400 Kč
Končí za: 10 dnů